Arkadaşlar ilandaki e46 Hakkındaki düsünceleriniz nedir alinirmi kaca alinir m paket yok sanırım ama recaro koltuk var kafam karıştı anlayamadim anlayan arkadaşlar bakabilirmi
Connecting site...
Arkadaşlar ilandaki e46 Hakkındaki düsünceleriniz nedir alinirmi kaca alinir m paket yok sanırım ama recaro koltuk var kafam karıştı anlayamadim anlayan arkadaşlar bakabilirmi
Connecting site...
Recaro koltuk dışında arabanın hiç bir albenisi yok. Fiyatta da uçmuş zaten.
O fiyatları verebiliyorsan 5 serisi bak derim..
içini ayrıntılı çekmemiş dışı zaten m değil koltuklar recaro ama burda dikkat edilmesi gerek motor ve şanzuman BMW de özellikle otomatik şanzuman sorunu çok çıkar 150000 den sonra ve masrafı ağırdır...
ayrıca 2500 tl denilen ekran 1000 tl ye taktırılıyor...
Sincandaymış arabaCanı alınmıştır onun.
Arkadaşların M diye tabir ettikleri M2 paket oluyor.Bu araçta M Paket(M1 Paket). Tiptronik ve 235k km'de sıkıntı yaşaması an meselesi.Fiyatıda oldukça fazla başka araçlara yönelmenizi tavsiye ederim.O paralara 150k'yı devirmemiş ve daha temiz araçlarda bulabilirsiniz.Bmw sabır gerektiren bir araçtır alırken biraz sabretmenizi gerektirir.Yoksa üzülürsünüz.
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
herkes çok emin emin yazmış ama arabanın dışı da M paket.. fiyatı eder mi etmez mi oraya gelirsek ben de bu paraya almazdım..
Böyle fiyatlara hiç gerek yok , kaç tane e46 oldu gördüğüm. Bir ilde 32 lira oluyor 30 lira oluyor , sonra birileri alıp 37-39 liralara başka ilde ilana koyuyor.. Gerek yok![]()
-Fırat
internet explorer koyup, safari icon'unu da navigasyonda kullanmışlar. o ekran 300 liradan fazla etmez![]()
M. The most powerful letter in the world.
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan varmı beylerhatta tavsiye önerisi
bu gidisle bulamıycaz temiz bi 325
Arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan var mı?
Connecting site...
Aracın geçmişi hakkında bir bilgim yok ama 1,5 yıl E46 kullanmıştık.Atiker Lpg'ye pek güvenmiyorum açıkçası.Araç genel olarak dolu.Recaro koltuklar , mercekli far , hafızalı koltuk , sunroof güzel diyebilirim donanıma.Motora dikkat etmelisiniz yoksa yağ yakma sorunu varsa yüksek maliyetler çıkarabilir.Genel olarak keyifli araçlardır
O bu değilde ön tamponda "Bir İstanbul Masalı" yazıyo yaa![]()
![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)