-
bende bır zamanlar cok dusundum almak ıcın bu aracı kırmızı dıyarbakırdakı aracın nasıl oldugunu gecıyorum soyle bır sorun var bu aracın ustası varmı bu motordan anlayan usta ? hadı aldın bınbır zorluklada olsa amerıkadan parcaları getırttın bır sorun oldugunda yardımcı olacak usta lazım bence ?
-
Merhaba,
Bir güncel çekmek istedim. Bu ilandaki arabayı düşünüyorum fiyat performans anlamında başarılı bir araç. Bu arabayı tanıyan veya Mazda MPS hakkında tecrübesini paylaşabilecek olan varmı ?
Kronik sorunu varmıdır, yedek parça çok mu sorunlu? Bildiğim kadarıyla ford motoru var bunda.
-
O motor Mazda motoru... Lakin skyactive lere geçince Mazda elindeki eski motorları fırsat şatti. Şuan yeni mustanglerde kullanılan 2.3 ecoboost Mazda mps motoru :)
Mazda bir şekilde parçalarını getiriyor. Çok çok korkulacak bir araba değil... Darmadağın edilmedi ise alınabilir bir araç...
-
Ne zaman 2.3 mps ilanına baksam bu aracı görüyorum.
Araçta sorun olma ihtimali yüksek.
Temiz mps değerli bir araçtır bence..
-
4 tane geldi sadece... Siyah beyaz gri ve kırmızı...
-
.kırmızı olanı takip edemedim artık 7. el filan oldu sanırım. Beyaz peydahlandı nasıldır bilemedim.
-
2010 da Opan Ankara da 1 yıl teşhirde kaldı. Uzunum süre satamadılar. Belki daha uzundur. Sonra bir ara Diyarbakıra gitti felan. Çok el değiştirdi. Plaka hala aynı. Ama son durum nasıl bilmiyorum. Motoru Ford grubu da kullanıyor