Alacağınız araba her ne olursa olsun, Koltuk derileri, kapı içleri, direksiyon vs. boyanmış mı orijinal mi, buna dikkat edin, gidip bakmadan önce mutlaka araç sahibine sorun, boyanmış olan arabanın içi saçma sapan bir hale geliyor
Printable View
Alacağınız araba her ne olursa olsun, Koltuk derileri, kapı içleri, direksiyon vs. boyanmış mı orijinal mi, buna dikkat edin, gidip bakmadan önce mutlaka araç sahibine sorun, boyanmış olan arabanın içi saçma sapan bir hale geliyor
mini - e39 arasında gidip geliyoruz iki taraftada kafamıza yatan araç bulamadık varmı bu aracı bilen tanıyan veya anlayan yarar mı :)
Parça parça 14bim tramer var 5-6 kayıt dedi , 3,5 boya var değişen yok dedi
BMW / 5 Serisi / 520i / Standart / BORUSAN CIKIŞLI FABRİKASYON M5 PAKET E39 BMW sahibinden.comda - 695629758
Selamlar, bu aracın ederi nedir sizce 110binden satılıktı şimdi fiyat 125 e çıktı 100 bine alınır mı bu araç verirlerse?
BMW / 5 Serisi / 520i / Standart / 2003 BORUSAN EXCLUSİVE HAFIZA ISITMA PERDE TELEFON 66.240 KM sahibinden.comda - 695879947
BMW / 5 Serisi / 528i / Standart / BAYRAM ONCESİ SON FIRSAT OZEL RENK 5.28i ///M PAKET MAKYAJLI sahibinden.comda - 662467640
Şu araç ile ilgili düşüncelerinizi alabilirmiyim.
Canlı kanlı gördüm diri bir araç ama konuyla ilgilenenlerinde fikirlerine saygıyla yaklaşıyorum.
Bu aracın eski sahibi forum üyemiz, geçen sene müşteri olmuştum, ben de çok beğeniyorum bu aracı ama değişenler ve hasar kaydı gözümde büyümüştü açık konuşayım, yanlış bilmiyorsam 4 parça değişen vardı, araç çok albenili ama, eğer fiyatta anlaşırsanız hasar kaydı ve değişene takılmıyorsanız, şase direk podye vs gibi yerler hasarsız ise alınır bence.
Benim eski aracimdi bahsedilen yesil e39. Cok keyifli ve essiz bir arac.
Pismanim sattigima :)
Ama alacaginiz aracin yasi geregi surekli ilgi ve bakim isteyecegini de goz ardi etmeyin.
BMW / 5 Serisi / 525d / Standart / BMW 5.25D MANUEL sahibinden.comda - 696123418
Merhaba ilandaki araç hakkında bilgi alabilir miyim? Birde fiyat ne olmalı. Ayrıca 525d sıkıntı olur mu ?
bir kaç kez gittim araca , bir kaç kezde uzaktan aşık aşık izledim desem yeridir.
aylarca 39 aradım bu araç kadar diri ve kondüsyonlusuna bir kaç yerde denk geldim ama onlarda da satıcıların haklı tavrı olarak fiyatta anlaşamadık.
bu aracın 4 parça değişen kısmıyla olan konu beni biraz modumu düşürdü.
sizinle özel olarak iletişime geçebilirsem bu araç hakkında sorularıma cevap bulursam ciddi alıcıyım.
5532862984.
whatsappdan bir hello bırakırsanız çok sevinirim.
Günlük araba sorgulama mesajımı atıyorum, aşağıdaki aracı bilen var mıdır?
BMW / 5 Serisi / 540i / Standart / 5.40 manuel orj amerikan m paket 2 parca boyalı hatasız 210 km sahibinden.comda - 698539214