Bir V3 kaç para sen biliyormusun arabayımı sattırıcaksın bize :)OZ görse dükkan kapatır.Geçen vti jant sordum 3500 dedi redline da kaçtım oz ultra 4111 TL
Printable View
Yasin cidden 37 mi yoksa bastaki 3 u fazlami yazdin?
s2000den zarar eden varmıdır ?
sene 2007de lacivert mec s2000i 60 alıp 2011de 48e satmıştık ahahahaha :D
DÜNYADA TEKİZ :)
He he haklısın hadi. 37 yazıyor senınde bak işin gücün vardır git işini takip et. Konu hakkında yazmayıp buraya güncel stresini atıp ortam germeye geldiysen yaz sen hadi dök içini dinliyoruz biz seni... Ne yazdıysam forumda bul hepsını dislike ta at. Hadi bekliyorum ben tamam hadi sen bi sabah kahvesi modunda takıl bakalım yap hadi dislikenı sen . Of otoritesin sen hadi biz nerde takılalım ? sen burda takıl tamam tamam hadi Aslansın sen. 9380 msj yazıyor işin var demi? yoksa herkese sataşıyormusun sen burda? nedir anlat hadi anlat
Tamam bittimi açıklamaların balkon konuşmasıda yapacakmısın foruma? Konu hakkında başka bir şey diyecekmisin yoksa sataşmak istediğin başkaları varmıdır? Bekleyelim mi biz? yazalım mı? Nasıl yapsak karar veremedim Otorite abi. Diğer yazdıklarına arkadaşlarınımı örgütledin yapılanmamı var sende? İşini takip et işini. İşin ama forumda yazdıklarımı araştırmak olmasın. hadi. Nasılmış densiz şekilde cevaplar almak? İnsanlara uslubunu düzeltmessen aynı uslupta yanıtlar alırsın . Haydi
eski bir arkadaşım v3 jantları Kenan baskana 800 TL'ye satmıştı.. (yıl 2011-2012 falan)
şimdi simit yiyor.. :D
Hahah cattik .
Evet
10krktr
En tuhafida ne biliyomusunuz zamaninda burda don muhabbetinde yazan adamlarin 1 sene sonra bana telefon acip abi bu s2000 alinir mi demesi
Yigit her s2000 konusunda bastasin masalah zamaninda tutsaydin keske satmasaydin
Herkes atip tutmus bi seyler begenmeyen kucuk ogluna almasin bu kadar basit
Millet yine parayı bulmuş s2000 almak için seni arama gafletinde bulunmuşlar. Sen sözünü tutup adres verildiği halde kimseye Gucci don yollamadın bu ayıpta sana yeter :D
Gökhancım turbo quattro abimiz kızıyor. Yazmayalım böyle şeyler s2000 alınmaz onun yerine neler alınır z4 alacağım lan gene. Dur dur bu araba sanki çok sayılı üretildi ultra bir araba konuştuğumuz şeye bak aa pardon böyle yazamam bunun için 9500 msj atmam lazım foruma .. Sonra gelip densizce ona buna sataşmalıyım. Emir cümleleri kullanmalıyım evet evet yapmalıyım. Şimdi iyice inceden alıcam elime sazı ama neyse
Aaaaa anilda burdaymis bir eksik olmayan daha
napiyuunn gökhan abeeee :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=yQ5q1A3k0Sc
KİSİLER HEP SABİT Bİ SATAN Bİ ALAMAYAN
Furkancim takilma bunlara sen bir farzetkisin
Abilere selam catismaya devam
İyiydi bu gelisme var
Hep yanlış ata oynadık
Yalnız bir kaç s2000 sahibini konu dışında tutuyorum.
Onlar zaten hala kaliteli insanlar.
Hatta bir arkadaşımız sıf farzetki tayfasına dusmesinden ötürü satıp GTR almayi düşünüyor ki.
Arabası satılacak bir araç değil.
Üzülüyorum düzgün insanlar lapaci tayfadan sebep aynı damgayi yiyor :)
E46 m3 , ep3 typer ve s2000 en sonda s14 allah sabır versin camiamiza :)
Beni bir çok kişi tanır nasıl biri olduğumuda bilir kendımı anlatmayacağım.Ekşide bile yazarım senelerdir.Girerim usulca konu okurum yazdığım başka forumlarda sayfalarda hiç bir zaman uslubumu bozmam insanlar yanlış tanıyacak şu argo konusmalarımdan. Ama gel gör ki insan gibi yazıyoruz kendını otorite sanan bir insan aklınca bastırmaya geliyor emir cümleleri kovalamalar filan ? Sen kimsin arkadaş ? Özgürlükler ülkesinde yaşa gel burda başkasını kovala hadi bakalım mültecilik psikolojisimidir nedir anlamadım. Burada insanlar yazıyor çiziyor paylaşımda bulunuyor neden kavga edercesine bu araca yaklaşımlar ya da bu araç hakkında olumlu birşey yazana neden bu tekme atarcasına yaklaşımlar .. Görüntü kirliliği için diğer arkadaşlardan özür dilerim tarzım olmayan şekilde bir yazım sergiledim kusura bakmayın. Ama turbo otorite abiyi bir gün o laflarından ötürü birine denk gelir turbolarlar.
Haddini asmalan it ! Multecilik psikolojisi fln? Ayik ol ayik .
Çok gerildik azcık gülelim :D
https://i.hizliresim.com/od64GX.jpg
https://i.hizliresim.com/gP9Md0.jpg
https://i.hizliresim.com/Ory4Wn.jpg
Sen gel bana şurda git yaz bu ekipten diye *** at emir cümlesi kullan ne oldu kaldıramadın mı sinirlendin mi sen 37 yaş adamı ha ? Ben ağzımı bozmayacağım söylediğin lafı forum kontrol ediliyorsa moderatörler ilgilenir...Biz hep ayığız seni uyandırdık git mülteci forumunda yaz sende hadi ... Hadi işini takip et sen .
Turbo takarlar dedi.
Manası çok derin.
Not: Bordo bereli klavyeci saldırıları başlamıştır.
Not: Çekirdek kola times
Garajımızda ilk sahibi dededen boyasız full stock 11K km'de Siyah ES-İkibin bulunmaktadır. 400K üzeri tekliflerinizi konudan yazınız. Alan almayan belli olsun.
Saygılar,
RIDVAN.
Dur dur adam önce bizi ezik gördü forumdan kovaladı sonra tüm iletilerimi buldu dislike bastı işsizlikte sınır tanımıyor sonra biz onu ezik gördük mülteci dedik şimdi it olduk adam yoldan çıktı hazmedemedi çaycı olsa çalıştığı işyerinde soda yollatacağım ama yok bu şimdi amerikada ya du bakalım .. E dedım heralde bir turboyada daha ihtiyacı var. Ben bile kendim oturdum kendimi izliyorum o derece :)
Silecek suyu bile yetkili servis uzman personel tarafından değiştirilmiştir. Fabrika lastikleri üzerindedir, koleksiyon değerindendir. Açılış rakamı 400K. Gittiği yere kadar...
Sen hiç bir yerde barınamazsın 37 yaşındaki abim. Sen önce uslup lisan görgü ahlak öğrenmen lazım . Bu yaşa kadar öğrenemediysen ben sana bundan sonra hiç öğretemem. Sen kimsin ötede oyna der gibi birine bu forumda yazıyorsun? Ha Sonra forumda seviye beklıyorsun.. Birde artizlenip bu yüzden forumda yazmayı bıraktım diyorsun. Ya valla kafa patlattın be .. cidden işini takip et
Selamınaleyküm abi hayırlı satışlar. Küçüklüğümden beri es2000 hastasıyım nolur Allah rızası için 1 tur gezdir benzin parasını ben vereyim noolur abi öğrenciyim en büyük hayalim warexli dip basık es2000 ile dolaşmak. Okulun önünden de geçelim abi Allahını seviyorsan. <3 <3
Ben ikinizide tanımıyorum.
Ama senin UT ajanı olduğunu dusunuyorum
Kusuruma bakma
Bir adam yurtdışında yaşıyorsa bu forumda yazamaz diye bir kural yok.
Herkes aynı fikirde olacak diye bir kuralda yok.
Gerçekler hele ki s2000 sahiplerinin bu konuda karşıt fikirlileri sevmeyecegide aşikar.
Burada araba kakalanmiyor.Gereksiz sahislarin eline düşmüş gereksiz rakamlara ulaştığı soyleniyor.
Yalan yok kabullenememek var.
Ben düz yazarım biraz kusuruma bakma :)
S2000'in şu yönlerine de değinmek gerekir; Bu aracın elde tutulma maliyetleri ile primlenme konusu arasında ciddi bir korelasyon vardır.
Şöyleki;
-Rutin bir periyodik bakımını(iyi bir yağ, orijinal filtreler vb..) 1000 TL ve altında bir tutara yaptırabiliyorsunuz.
-Motorlu Taşıtlar Vergisi yaşından ve hacminden ötürü çok düşük bir seviyede.
-Yakıt tüketimi Vtec açılmadığı sürece ciddi anlamda düşük.
-Piyasa da aracın dinamiklerinden anlayan birçok iyi Usta mevcut.
Tüm bu nedenler de bu aracın primlenmesi ve tercih edilmesi için birer sebep olarak gösterilebilir...
Ben zaten onun yurtdışında olup yazamazsın demedim. Adam benım yazdığım yazının altına git bu forumda gerginlik yapma başka yerde yaz bu forum s2000 cilere göre değil çektir git gibi birşey yazmış uza demiş.Sonrada diyorki adam seviye beklıyor bak böyle cevap verip seviye beklıyor adam öyle kendıne inanıyor.
Bende bi kaç msjdan sonra iyice dedim bende yoldan cıkayım dedim ki bu mülteci psikolojisi hep kovalanmak adamın içine işlemiş heralde dedim.Onu bunu kovalıyor ona buna sen yaz sen yazma diyor heralde dedim . Otorite lafımdan ordan...