Connecting site...
merhabalar bu aracı tanıyanınız bileniniz varmıdır?
Connecting site...
merhabalar bu aracı tanıyanınız bileniniz varmıdır?
Daha uygun fiyata Ankara'dan satılıktı yakın zamanda. Daha fazla bilgim yok. Yanlış hatırlamıyorsam 52 civarıydı fiyatı. Doğrusunu hatırlayan varsa, dediğimi düzeltirse sevinirim.
Favori ilanlarınızda birisi yakın tarihte daha da uyguna satıldığından bahsetmişti.
Instagram: mutusgarage
53'e falan satildi Ankara'dan diye duydum ama 50 civarina bana veriyodu vazgectim diyen de var. Fiyat 65'ten dustu bu arada ilanda. Kaput boyali tas dusmus diyodu sahibi.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
bmw 1 serisinin hiç bir modeli o paraların arabası değil. konforsuz, fazla yakıtlı. kalitesiz malzemeler. ben de 2011 model var, sıfır oalrak borusandan aldım, yediğim güzel kazıkardandır. kardesime verdim o kullanıyor. gitmez, etmez, yakar sadece.
a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z
130i ama bu ibrahim abi ufak tefek dokunuşlarla güzel oluyor. hacimi kasa için güzel eğlenceli ayrıca rengi ve m oluşuda güzel bence. ama bu fiyat çok 50 52 arası olsun olsun max
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
hacimli ve küçük kasalı bir bmw ne gider ne yanlar bu
fiyatta anlaşırsanız alınır binilir yakıtla vergi dert olur onuda zaten düşünmüşsünüzdür...eski kasa 535i le biraz vakit geçirdik ondan sonra sevdim bmw leri..
2000 A3 8L
Aracla ilgili bilgiye sahip olanlar paylasirsa sevinirim. Almayi dusunuyorum.
Bende almaya karar vermistim. Arastirdigim kadariyla soylenenler haric bir kusuru yoktu. Son fiyat olarak 51 bin TL ye birakmisti.
1 serisini begenneyen arkadas son lafimda sana olsun; Donanim ve performans kapsaminda varsa bildigin araba benim 1 serisiyle denemek isterim.
2-3 ay kadar önce ankarada galerici arkadaşla konuşurken bu aracı istanbuldan aldıklarını söylediankaradan daha uygun fiyata gittiğini söyleyince şaşırmıştı. o zaman 59 lira gibi rakama gelmişti ankaraya
şuan 61 küsüre tekrar satılık. erb jantın sahibindeydi sanırım
kaput önemli değil 48 e kadar verilir
çok seviyorum onsuz yapamam dersen 50 olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)