yigit06 Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar bizde de bir adet mevcut. 2.sahibiyiz yaklaşık 10 yıldır bizde araç. Her türlü sorunu yaşadık bahsedilen. Atlanmaması gereken bir nokta var ki bazı opsiyonlar gözden kaçabiliyor. Okuduğum kadarı ile çoğu kullanıcı da bluetooth telefon baglantısı mevcut degil çünkü ayrı bir opsiyondu bu. Yani normal kadran, Visual Boost, Bluetooth bağlantısı, telefon bağlantısı olarak değişmekte. Şu an araçta full fabrikasyon hali ile bluetooth ile telefon görüşmelerimi de yapıyorum müzik de dinliyorum.
Aracın kronik sorunu olduğunu düşünmüyorum. Araç komple sorun aslında. Sürekli "Ya patron bişey yapsan da bozulsam" modunda. Güneşlikteki aynaların tırnakları minnacık zamanla kırılıyor sonra güneşlik komple almanız gerekiyor. Çok çukurlu yollarda gezerseniz yan sinyallerin tırnakları kırılıp düşüyor silikonla yapıştırıyorsunuz :) "Bu parça da bu para olur mu ya?" bu sözü onlarca kez söylemişizdir ailecek. En ufacık sanayi ziyareti bakım hariç 10.000+işçilik olarak düşünebilirsiniz. Boş külbütör kapağı 6000 tl (Peugeot parçası), yakıtı gereksiz fazla yakıyor performansına göre, göründüğünden daha güvensiz (eğer kalın boya ile şerit çizgileri çekilmişse zıplatıyor arabayı), frenleri sık ötme yapıyor sıfır balata sıfır disk de ötüyor, 20bin km'de de ötüyor. Tavan kanalları çabuk doluyor kontrol edilmesi gerekir özellikle yaprak dökümleri sonrası. 2011'in en dolu aracına biniyoruz fakat 2008 model donanımlar mevcut bile değil.
Yani özet geç diyenler için alınacak araba değil fakat alacaksanız da geçmişini bildiğiniz arabayı alın ya da almayın :)