Connecting site...
genel olarak nasıldır bu araçlar arkadaşlar?
Connecting site...
genel olarak nasıldır bu araçlar arkadaşlar?
Diğer özellikleri hakkında bir şey diyemem ama çok dikkat çekiyor yolda. İç detayları çok güzel.
Güncel. Bugünlerde bende ciddi ciddi düşünüyorum
Arkadasimin araci dusunen varsa
Connecting site...
bülent al abi. bende cc verip bunlardan alcam. donanım ve görüntü çok şık
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Sitede kullana kimse yok herhalde. Tago abi kusura bakma adını bilmiyorum umarım kısa zamanda alırsın bize de yorumlarını yaparsın. Gerçekten çok merak ettiğim bir arac. Standart donanım çok yuksek .
Tekrar bir güncel. Acil fikirlere ihtiyacım var .
Yan komşumda mevcut. Sürekli bakıyorum sağına soluna içine. Maaşallah çok yüksek kaliteye sahip. Fiyatıda çok makul
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
520d e220 cdi'den sıkılanlar için bire bir malzeme kalitesi çok güzel yolda ilgi odağı yapar. 2.2d dizel motoru 400 nm makine çok zorlanacağını sanmıyorum 1.735 kg karşısında. Zaten koşturmak için bir araç değil kendisi.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Hangi motor daha sorunsuz acaba? 2.2 , 2.7 ve 3.0 var. Mesela su havalandırma kapakları ya da yuvasından çıkan vites zamanla sorun çıkarır mı ? Geçen gün yolda durduracaktım neredeyse yorum almak için
2011 model 2.0 tdi a6 aracimiza 2012 model dizel xf takas teklifi geldi bende takipteyim konuyu nedir ne degildir bilmek guzel olur. Cidden guzel arac bir soruna vs rastlamadim ama detay bilmek lazim. Arti muhtemelen ikinci eli zayif bir arac bunuda goze almak lazim gibi
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Sifir aracta sanjiman biraz isinkca arac kendini kitliyordu, kasko yaptirin cekici bedeva
Bozuk gormedim ama surekli kapanip acilan o hava izgaralari vites bozulursa aglatir.
Zaten saglam ve binmesi ucuz bir araba olsa o paralara olmazdi
Yol tutus 5 serisi ile karsilastirilmaz, tamam cok şık ve guzel ama paraniz varsa 5 alin.
Zagen bakinca daha cirkin 5 daha pahali acaba neden![]()
Tip olarak cok hos bir araba fakat bu arabaya boyle sorunlari yakistiramadim valla jaguara yakismadibunun yerine guzel bir a6 gider bence yada mercedes e serisi
zamanında test sürüsüne falan cıkmıstık xf'in (190küsür hpsi olan dizel) in can sıkıcı start stobuyla tanıstık daha etierdeki bayiden yola baglanana kadar 1.5 -2 sene once 55-60 bin € giriş fiyatıydı ama bos oglu bos park sensorune kadar opsiyonla alınıyodu oyuzden ikinci elde iyi bakınmak lazım opsiyonlara vede ayrıca hiç hakkı kadar gitmiyodu bir 5 serisi gidiş hızlanma vs olarak daha can alıcı ayrıca 2.0vergiden yırtıyo
1881 - 193∞
araç fiyatına göre pahalı bence, kullandım içi çok basık arkada oturanların kafası tavana değecek gibi, bir çoğunda sanroof yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)