Fransız ve D segmenti bu memlekette aşı tutmadı.
Bütçe meselesi ama 2016 F10 bitiş, 2017 G30 başlangıç tarihi. Ben olsam G30 veya G20 bakardım.......
Printable View
Fransız ve D segmenti bu memlekette aşı tutmadı.
Bütçe meselesi ama 2016 F10 bitiş, 2017 G30 başlangıç tarihi. Ben olsam G30 veya G20 bakardım.......
Just a moment...
Just a moment...
1.6 passat nasıldır? Full passat yerine güncel motor 1.5tsi boş almak mantıklı mı?
Bu sıralar benimde fazlasıyla gözüme çarpan 1.3 tce icon 2022 lerine göz koydum ama 1.3 tce çevremde tercih eden ve ya uzun km'ler yapmış kimse yok renaultun kendi forumunda incelediğimde bir problemden bahseden göremedim kronik vb mekanik. Bir arkadaşımın dizel talismanını sürmüştüm çok hoşuma gitmişti iç ambiyans ve genişliği süspansiyon yumuşaklığı ve aracın ağır görünümü cezbetmişti parasına göre alınabilecek en şık araç piyasası olmadığından bahsediliyor ama ilanlarda talismanlar sürekli değişiyor evet çoğunda takas evet yazıyor :) kadjarı verip talismana geçmeyi düşünüyorum varsa 1.3 tce kullanan yorumlarını deneyimini bahsetmesini çok isterim.. yorumlarda f10 g20 diğer seçenek olarak sunulmuş ama arasında 1m fiyat farkı var feleğin çemberinden geçmiş f10lar 1.5 istiyorlar :)
1.3 tce clio kullandım. Bildiğim kadarıyla kadjar-duster-talisman-megane vs arasındaki beygir farkı için yalnızca yazılım farkı var. 50-60 bin km de devirdaim kontrol edilmesi gerekiyor. Onun dışında bir sıkıntı yaşamadım. Gayet güzel hevesli motor. Ben çok memnun kalmıştım. Onu satıp 1.5 kadjar aldım. Çok arıyorum 1.3 ün gidişini.
Ben 32 Bin Kmde 1 yıllıkken almıştım aracı, 2 yıl sonra sanırım 85 bin km civarında sattım.
Triger, devirdaim ve renault'un kronikleşmiş sorunlarından termostat. Diğer rutin kontroller dışında bu üçünün kontrolü yeterli diye düşünüyorum. Devirdaim ve triger seti serviste aşağı yukarı 50-60 bin liraları buluyor değişimi. Ben garantiden değiştirmiştim 2022-2023 yılında(İlk bakımı dışarıda yapılmış olmasına rağmen garantiye aldılar). Servis bakımlı olması avantaj olur garanti konusunda. Edc'den şikayetim olmamıştı gayet yerinde ve düzgün vites değiştirdiğini düşünüyorum. Bunlar dışında araçtan motor mekanik olarak şikayetim olduğunu hatırlamıyorum açıkçası. Hatta devirdaim işini serviste rutin kontrol sırasında fark ettiler. Benim hissettiğim bir şikayetim olmamıştı o konuda da.
Aklıma gelenler bunlar. Spesifik bir sorunuz varsa yazabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım.