User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: 1.9 bütçeli SUV önerisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rain man Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu sahibine hayırlı olsun, ne yazık ki aldıktan sonra öğrendiğim bu MHEV 1.5 etsi / etec'lerde yaşanabilen alternatör hatası beni bayağı soğuttu.

Eskiden arabalara bakarken "bu opsiyonun en azından motorunda sorun yaşamayız" diye sınıflayabiliyorduk. Şimdi tüm araçlarda yeni eski farketmeksizin bir ton kronik yer almakta.

Sorunsuz olarak nitelendirilen 1.3 tce grubunda devirdaim ve turbo sorunları, 1.2 puretech'te ne kadar güncellemiş olsalar da yağlı zincir/kayış ve deforme olup yağ kanallarını tıkaması sorunu, dizellerde adblue ve saçma sensör sorunları, etsi'larda maliyeti 100 bine yaklaşan alternatör sorunu diye liste uzayıp gidiyor.

İlk çıktığında çöp gözüyle bakıp önyargılarım olsa da ben çin grubuna artık daha sıcağım. Hatuna tiggo 7 pro max aldık sıfır, uzun dönem kullanıcıları ile de görüşüp araçlara bakındım. Ufak tefek trim sorununu dert etmezsek resmen sorunlar daha az yolda bırakır cinsten.

Ha keza yine konuda adı geçen corolla cross ve chr 1.8 mtv bandına rağmen güvenli ve makul bir seçim...
    Sırf bu sebeplerle araba değiştirmiyorum 2021 model 1.0 tsi aracım var VAG grubundan model yükseltiyim desem hep e-tsi oluyor. Şimdilik aracımla güllük gülistanlik takılıyorum
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olum erken ödersen tabiki notun düşer adamın alacağı faize kesik atıyorsun adam seni ...kecekti ne güzel

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı evliya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorucu bir süreç oldu, kısaca özetlemek gerekirse nissan tarafında aslında stokta araç buldum ancak bayinin ekstra 75.000 TL talebi oldu, bu tutum beni araçtan soğuttu, nissandan vazgeçtim.

Peugeot tarafında 3008 baktım ancak onların da yeni kasası sadece 1.2 motorla gelmiş ve bütçeyi aşıyordu.

Alfa tonale beğendiğim bir araç vardı ancak o ben aracımı satana kadar satıldı, ondan sonra gelen ilan da fiyat olarak çok yukarda kalıyordu ve ikinci eli biraz korkuttu.

Corolla cross test sürüşüne çıktım, içime sinmedi.

Troc tarafında sıfırlarına ciddi zam gelmiş, 1990 fiyat alabildim en son o araç da hem opak renkti hem de geri görüş kamerası yoktu.

Troc ilanlarına bakarken mavi renkli 2025 hatasız bir araca denk geldim, o araçla anlaştık. Sıfır olmadı ama yine de düşük kilometrede bir araç. Ekstra olarak geri görüş kamerası, anahtarsız çalıştırma vs var. Toplamda 1850'e geldi, yorum yapan, fikir veren herkese teşekkürler.

Hayırlı olsun, uzun süre kullanabileceğin, sakin sürüşte baya az yakan, ama basınca güzel giden ve sonradan zenginleştirebileceğin bir araç.

Bu arada E-Tsi alternatör sorunlarını sadece sosyal medyada duyuyor ve görüyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler