arac benım eskı aracım bendekı plakası 34 vb ıdı .. o zaman tek parca boyası vardı daha sonra sattıgım kısı onden kaza yaptı on panel on kaput degıstı ...
Printable View
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.444 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 54086640
2.ilanıda bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7495800/detay/
araç hakkında bilgisi olan var mı?
Bu arabayı 2 kez alacaktım. 2sinde de son dk da aksilik çıktı. 1ay kadar önce derlendi toparlandı eksikleri yapıldı. Şuanda benim bildiğim aracın bir eksiği yok sadece arka bagaj kilidi haricinde birde direksiyon deri ister..
Motoru , yürürü şuan oldukça iyi durumda bindim kullandım..
plakası 34 z ıken araç bızdeydı ozamanlar guseldı, hatta ben alıcaktım askerden gelınce alırım dedım ama sattı akın :D 10.000 ne wermıstı akın hatta afrabayı. sora arabayı ıncırlıden bı arkdas almıstı crm de motoruna bıseyler eklendı. sora kazalı halde nette satıyorlardı.. sonrasını bılmıyorum :D
arabayı ben derli toplu verdim zaten yeni boyanmıştı, 18 yaşında genç bir kardeş aldı izmirden gelip. yürürünü çok iyi durumdaydı yeni şanzuman toplamıştık, dediğim gibi km km şuanki gibi değil. direksiyonda güneşten erimiş deri değilde yenisi alınsa daha iyi olur.
Çok yoktu değilmi ? folyoyu beraber çekmiştik dükkanda :)
Birde bagaj boyalı,kaputdaki boyayı makina göstermiyor kaput boyasız gibi :) Astar atmamışlar boyarken , EN vti ile 2 2 denedigimde o zamanki km 198 bin falandı 5 attıtıgımızda burak geçip gidiyordu :) ayrıca pistonlarıda orjinaldi şimdi değişti en azından değişmişti tekrar değişti ise bilmiyorum .
sızdekı hade degıl abı su ankı durumu komple boyalık
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 60121896
bu aracı bilen varmıdır ??