arkadaşta var çok memnun dıye bılıyorum ozellıkle 102 ps olusu cok ıyımıs
Printable View
arkadaşta var çok memnun dıye bılıyorum ozellıkle 102 ps olusu cok ıyımıs
Eger para ekliyebiliyorsaniz,1.6tdi alin.
Ben golf 1.6tdi aldim sehir ici icin ve inanilmaz ekonomik dsg ile!yazilimda yaparsan,tadindan yenmez...
1.2tsi da teknoloji harikasi ve az km yapiliyorsa oda iyi secenek...
Ah birde dogus getirmese...
Motor konusunda yorum yapamam ama Bence kasa olarak gerçekten başarılı.
Bold olan yere kesinlikle katılıyorum , denemeden binmeden görmeden yok o kadarcık motor o kasayı kaldırmaz götürmez vs gibi yorumlara ben de hasta oluyorum :heyoo:
1.4 Tsi 122 Passat'a konulunca yok kocaman araba gitmez etmez falan dediler ettiler de çatır çatır gidiyor yani:)
Ha bi de yok kasayı kaldırmaz falan diyenler için ; Yeni Jetta afedersiniz öküz kadar araba falan ama benim 99 model Golf 4'ümden bile hafif 1227 kg :)
bu yeni vwlerde felan saclar çok ince gibi arabanın tavanını silerken bile içine göçecek diye yusuflardaydık
bunun nedeni sacdaki galvaniz miktarı azaltılmış felan o muhabbeti yaptılar bu ne kadar doğru?
Her arabaya *** atmak için çok kasıyorsunuz kendinizi... yok galvanizi az yok yakıtı çok yok çekmez çeker yok motor güncel yok oturmadı vs.. Rolls Royce'a binin o zaman.
:).............
vw hafifletmek adına bagaj ve motor kapağındaki hidrolikleri bile sökmüş yeni jettada :D
YouTube - Jetta versus Corolla Chico Volkswagen
konu uzar gider , bişey demicem artık bir turp da ben sıkayım
edc17 beyinlere yazılım yapılamıyor .
benim aracım bundan değil, bir önceki ve daha kaliteli döşemelere sahip kasadan. sallanan herhangi biyeri de yok, aşşada alıntı yaptığım gökhan arkadaşım facebookta paylaştığında da gülüp beğenmiştim :icon_tup:
hafifletmek için. güvenlik içinse vw - audi - mercedes te hidrolik kullanmasın , hem üst versiyonlar elektro-hidrolik.
comfortline ile highline aynı koltukları döşemeleri kullanıyor yeni jettada, hepsini tek tek inceledim ;) plazada trend, test aracı comfortline ve tanıdıklarımızın highline :)