bu çok iyi oldu yazıcıdan çıkarıp yarın ustalara götürücem bakın utanın diye ;)
Printable View
Aracı bilmeden yorum yapmak olmaz ama bi 2500 3000 TL fazla gibi geldi bana. Ben 1.5 ay önce aldım 2000 model 145000 km de bundan biraz daha yüklüydü hemen hemen aynı parçalar var bende ilave 18g turbo var büyük cooler vs. Eğer temizse bana göre ederi 26000-27000 TL civarı. Ama bu gri gc8 de temiz görünüyor baktırıyor kendine :)
ya ınanın bı gelıp su memlekette yetkılı servıslere baksanız ne hallerde oldugumu cok ıyı anlarsınız :) adıyaman renault servısı adama on tamponu boya dıye bırakıyorum adam bana bagajı boyuyo ve yetmezmıs gıbı spoıler ı krıp cam slıkonuyla yapıstırıyor .... O durumlarda daha buralar ;)
nese konu hortlamasın tekrardan tesekkur ederım ;)
bu araç hakkında bilginiz var mı beyler ?
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1996 Model 21.500 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 100781176
Arkadaşlar merhaba,
Aşağıda linki bulunan İmpreza yı ciddi olarak düşünüyoruz.
Araç hakkında benimle paylaşacağınız birşey varsa yazarsanız sevinirim.
Herkese iyi günler.
Subaru Impreza 2.5 WRX STi 2006 Model 64.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 98321591
Sanırım bu araç bizim otoparkta duran araç olabilir tam emin değilim öğlen arasında iner plakasına bakarım ona göre yazarım buraya
[QUOTE=aposport;6270829]Arkadaşlar merhaba,
Aşağıda linki bulunan İmpreza yı ciddi olarak düşünüyoruz.
Araç hakkında benimle paylaşacağınız birşey varsa yazarsanız sevinirim.
Herkese iyi günler.
evet dediğim gibi bu bizim iş yerinin otoparkında duran araç sahibini tanımam ama sanırım maya resıdence'de oturuyor zengin birisidir ki zevk için kendisine yapmıştır aracı yoksa nasıl maya rescıncede oturur yoksa çekemezdi otoparka aracı.
Sadece bir defa gördüm ben garajdan çıkarken diğer zamanlarda kapalı garajda yatıyor araç
ilan da yazılanlara göre alınabilecek bir araba, genede Mekateknik Doğan Usta'ya göstermek gerekir.
Cevaplar icin tsekkurler :)
bu akşam bu araç için izmire yola çıkıcaz bilgisi olan varmı arkadaşlar acil biraz:)
Subaru / Impreza / 2.0 WRX / ÇOK TEMİZ ORJINAL RUHSAT SAHİBİNDEN sahibinden.com'da - 101917794
arkadaşlar yokmu bilen?
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1997 Model 17.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 81256182
forumda satılıktı, çok inmiş fiyatı. son durumu nedir bilen var mı? hala forumdaki arkadaş mı satıyor? talibim buna ben.
Benim bildiğim forumdan Faruk arkadaşımızdaydı bir dönem ve Faruk epey masraf etmişti bu araca.
Merhaba Arkadaslar, bu arac ile ilgileniyoruz, bilgisi olan var midir ? Fiyat cok tabi ama teklif vermeden once bir tech sorgusundan gecirmek istedim :)
Subaru Impreza 2.5 WRX STi 2010 Model 105.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 100015784