Ddış renk: siyah sedefli :beuj:
İç renk: bej :soru:
Komple boyalı gibi duruyor, ayrıca aracın neden iç fotoğrafları yok sen ne biçim galerisin. İçini çek de görelim yani içi bej olan gc8 i :)
Printable View
dostum arabanın içini ben biliyorum önceki ilanlarından araba jdm versiyon olabilir dicem ama atmakta istemiyorum,şöyleki arabanın içi komple mavi konsol direksiyon vs.. ayrıca gösterge panelinde devir saati ortada bunlar kesin hatırladıklarım , bir ihtimalde kadran 180km. olabilir ama bundan tam emin diilim.. yokmu yakından bile bilgi verebilecekkkkk =((
Bu arabayi bende merak ettim..takipteyim..
Baya yuklu bi subaru vardi 42liydi galiba sokuldu o araba degil bu herhalde ??
valla dostum ben bildiklerimi yazdım ilk defa 32.000 den ilana girdi yanlış hatırlamıyorsam sahibinden.. bayada bi ilanda kaldı satılmadı sonra bir galeriden ilana girdi yanlış hatırlamıyorsam 25.000 liraya bende içimden demiştim ya arabaya bişey oldu ölü parasına verdi yada ihtiyacı yoktu daha fazla uğraşmak istemedi o şekilde galeriye ölü fiyatına verdi... neyse takipte kaldım ilan kalktı dedim tamam bu arabada şimdi 10 sefer el değiştiricek.. öyle olmadı şuanda tekrar galeriden girdi büyük ihtimal aralarında gezdirdiler galericiler sitesinde iki sokak aşşağıya indi =)))
takipteyizzzzzzzz....
Ben o galeriye gittim sanırım ama tam emin değilim civic si bakmıştık arkadaşıma araç ölmüştü fotolardan iyi duruyordu sadece.Baktığınız araç komple boyalı.Yolum o taraflara düşerse ben bakarım araca size sağlıklı bir bilgi veririm.
TAmam arkadaslar bende beklemedeyim tesekkurler...
Geçmiş sayfalara baktım fakat göremedim... Nedir aracın durumu bilen var mıdır ?
Connecting site...
34 VB 2077 2010 Sti hakkında bilgisi olan var mı ? Füme
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...feb6aee2823794
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...b44fbfd7abffc5
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...63a5829aae3196
Connecting site...
merhabalar, bilgi rica edebilir miyim?
Bi Subaru sorgulama da benden gelsin :D
Bir arkadaşım aracı alma niyetinde. Nedir aracın geçmişi? Bilen varsa yardım rica ediyorum ;)
Connecting site...
Bilgisi olan var mı arkadaşlar
Connecting site...
araç bizim fatihin arabası temiz arabadır kazası belası yoktur sol çamurluğunda lokal boya vardı sanırım
ztn eniştesinden aldı ilk sahibi sayılırlar
yaşından dolayı standart bakım masrafları vardır o kdr başkada sıkıntısı yoktu
gerçi it aramaz sormaz da arabası gzl araba :)
niki fk.sub olması lazım
Bu arada arayan varsa İst'da 1 tane full stock kırmızı sw varmış..
Kırmızı sw gc8 ise bende görüyorum arada dudullu imes içerisinde fabrikadan nasıl çıktıysa o şekilde araç.... cadde motors bakımlı standart mavi gc8 bitanede kaptanda var kozyatağında kesinlikle satmıyor yol kenarında yatıyor yıllardır
Connecting site...
önceden de ilanı vardı belki bilenler vardır plaka 41 K 5816
....................
plakasına bı mesaj at..karsına cıkar dostum..benım bişey yazmama gerek yok..
sulhi bey orjinal sti mi acaba biliyor musunuz bi bilginiz var mı arac hakkında
Araç hakkında bilgisi olan varmıdır?
Connecting site...
Beni yarin arayalim arayin konusuruz
beyler bu gc8 ler tamamen standart halde ne kadar yakıyo ? kimisi diyor 1 liradan aşagı inmez kimisi diyo 50 krş yakar ,kafam karıştı 1.5tl bile içen varmış :D gerçi standart gc8 kalmadı ama alıp kenara koyasım var birtane
standart bir wrx sakin kullanimda yogun olmayan trafikte 9-11 lt yakar. Basarsan wrx 14-16 lt yakar. GC8'de aynidir. Bir miktar daha dusuktur.
Connecting site...
Aracı bilen var mı acaba nedir ne değildir öğrenebilirsek çok iyi olur bu araçla ilgileniyoruz
Bilgisi olan var mı arkadaşlar ? Şimdiden teşekkürler.
Connecting site...
Temiz arabadır kendisi şuanki sahibini ve eski sahiplerini tanıyorum. Gelip görünce hak vericeksiniz.