2006-2008 XT'ler 2.5 Turbo olduğu için. 2004-2005'lerde 2.0XT ama yaşı yüksek + çoğunun km'leri yüksek.
Printable View
2006-2008 XT'ler 2.5 Turbo olduğu için. 2004-2005'lerde 2.0XT ama yaşı yüksek + çoğunun km'leri yüksek.
Temiz 2007 model , 2.5 WRX STI var , ilanı yok aracın şu an , düşünen arkadaşlar varsa yardımcı olurum.
canı sıkılmıştır, ustadan sıkıntı çekmiştir, benzine yetişememiştir, subarudan soğumuştur...
ciddi olan varsa plaka açık tramerden sorun yoksa bi sıkıntı atlayın gidin istanbula sulhiye götürün baksın alın gelin ne vesvese yapıyorsunuz,
kesinlikle neden hemen art niyet aranır bunuda hiç anlamam ben maddi olarak sıkıştığımda arabam elden çabuk çıksın diye normalden 3000-4000 gibi daha ucuza vereyimde hemen elden çıksın dedim herkes araca pert muamelesi yaptı bende hiç ismediğim halde kredi çekip arabamı satmaktan vaz geçtim
Gc8 in kac modeli makbuldur 96-97-98-99-00? Temiz olduklarini varsayarsak hangisi tercih edilmeli ?
yürüyendemi spec c sulhim ?
yok suatım kapaklar sadece...keske yuruyende olsaydı...
su an aracın alt yapısı 500 hp üstünü kaldırcak sekılde yapilmiştir dileyen ufak bi mod ile bu hp leri sorunsuzca yakalayabilir..
Diyince içinize kurt düşmüyormu
neden kurt düşsün ki anlayamadım ? kurtlancak ne var bunda alt yapısı hazır olduğunu ima ettim ilanı acan benım?
ortada güzel bi subaru varsa kesin ceco almıştır :)
ben yardım alabilir miyim?Son derece ciddiyim:)