Değişensiz kazasız Sti GC8
İlan No: 278181127
Loading site please wait...
Güzel bi araç tavsiye ederim
Araç bizdedir yanlış olmasın:)
Printable View
Değişensiz kazasız Sti GC8
İlan No: 278181127
Güzel bi araç tavsiye ederim
Araç bizdedir yanlış olmasın:)
Ayrıca araç eski Gaye Subaru servisinin sahibinin aracıydı ben aldıgımda 2008 model sti aldıgı için ben bu aracı ondan kendim aldım. Şuan bakanlık yapan bürokratın oğluydu hatta. "CNK" araçı canlı gözle gördünüz mü yapılırken bende merak ettim. Nerede nasıl yapıldı? Benim görüp bildiklerimle karşılaştırmak isterim.
2008 2010 arasi hb duzgun bir sti aranmaktadir. Varsa cevresinde kendisinde lutfen mesajla ulasabilirmisinizzz
var mı bilgisi olan ???
Loading site please wait... bu araç hakkında bilgisi olan var mı ? signomisin eski aracıymış galiba uzun zamandır araştırıyorum aracı bilgi verebilecek olan var mı yaklaşık 4 aydır satılmaması beni düşündürüyor
pıyasa cok durgun bence cıtır malzemelı sti m var ılanda 34 enz 75 bboyasız 64 yazdım bı arac bbuldum ılan suresu bıtene kadar kalıcak ılanda ama satılmıyor anlam veremedım
(yazacaklarımın yukarıda ilan veren arkadaşlar alakası yoktur, yanlış bir ifadem olursa baştan özür dilerim)
WRX'in STI olması: Benim oğlum wrx'ti amcası, çok çalıştı STI oldu.
İki araba da candır, hayranlıktır, sevdadır.
Sahibinden sitesine giriyorum 2.0 /2.5 (genelde 2.0'da oluyor), adam STI direksiyon taktırıyor (ortalama fiyatlar) 1000tl, STI koltuklar 4000tl, Kadran-gösterge,bodykit oynamaları vs. derken araba STI görünüme kavuşuyor, ilan açıklamasında WRX ibaresini not düşüyor araya- dereye ama fiyata gelince STI fiyatı. Gel gelelim (2002-05 2000cc wrx/sti kıyaslamasına) enjektörler farklı (440cc/550cc), turbosu farklı, STI 5 değil 6 ileri şanzıman, wrx'teki ej205 motor yerine ej207 vardır ve krank-piston forgedli, süpaplar daha büyük; yay ve şapkalar daha sağlamdır.
Yürüyende STI 17" jant, wrx 16" janttır ve daha ağırdır 16"lik jant; STI'da brembo fren varken diğeri 2 podlu kaliper sistemidir. İntercooler'ı, ECU sistemi farklı araçlar...Falan fişman ... Yani bir WRX'i gerçekten STI yapacaksanız epey masraf, zaman, sabır, cesaret gerekiyor.
Başta dediğim gibi: İki araba da candır, hayranlıktır, sevdadır. Benim beğeni sıralamam STI spec C > STI > WRX...
hocam wrx'lerde 17 inc gri jant gelmiyor mu
bahsettigin 16" lar gc8 wrx de geliyor
dedigin gibi wrx ile STİ arasındaki farkları kıyaslamakla bitmez.
wrx alıp STİ'a çevirmek zaten bi STİ parasından fazlasına mal olur.
Boş WRX', giderli gazlanmak için şanzuman istiyor, Forged istiyor, herşeyi istiyor.
Satılır elbet, normal şartlardada piyasaların çok yavaş oldugu donemdeyiz. bir de üstüne bi olayların ETKİLEMEDİGİ SEKTÖR YOK.
haliyle meraklısına gidecek bizim subaru sektörü ise sekteye uğrayabiliyor.
Aciliyeti yoksa bence ilandan kalır, Mayıs-Haziran civarı daha iyi paralar edebilir..
Uzun süre kalıp da çevreye niye uzun süre kaldı iması yaratmasın boşuna. Suc temiz arabada değil, Piyasa'da sadece.
wrx araclarını sti kategorısınde yayınlayan cok oluyor ama aracım sti :)
ilginiz için çok teşekkürler. Teknik bilgilerin çoğunu forumu okuyarak öğrendim parçasının pahalı olması onemli değil sorunsuz arabalar zaten yakıtta dert değil cok fazla km yapılmayacak fakat okuduklarıma gore polis sıkıntısı oluyormuş boyle olaylar basınızdan gecti mi hic bazı servisler arac stock olarak boyle diye belge veriyormus ama tam bilmiyorum. Bir de sorun olmazsa 16g turboyu cıkartıp yerine niye vf48 taktınız yanlıs bilmiyorsam aralarında cok performans farkı yok. Şimdiden tesekkürler
Selam merhaba 16 g turbo vardı aracın üzerinde lakin içi 18 g idi ve 2yıl önce takılmış bende arızalandı bende değiştirmek zorunda kaldım neden vf 48 taktım tamamen keyfi ben aracımı roll yada drag vs kullanan biri değilim ailem ile haftada 3 defa kullanan geri zamanda kapalı otoparkta duran bir araba.
Polis olayına gelince eylül ayından beri bir defa ceza yedim egzostan oda tamamen polisin inadı yüzünden başkada sorun yaşamadım.
Öncelikle iyi akşamlar, bu araç ile ilgili bilgisi olan var mı? 2002 bir blobeye olması(ilana tarihi yanlış girilmiş olabilir) ve fiyatının biraz düşük tutulması beni düşündürdü açıkcası Loading site please wait...
2006 2007 sti araniyor. Ilanlarda sacma sacma seyler oluyor. Istanbuldan 75 80 e giden araclar izmir de 120 lere cikiyor falan o yuzden temiz stage 1,2 olabilir arac tanidigi olan fiyati sismemis arac tanidigi olan varsa pm den ulasabilir
izmirde 120 yazılan siyah hawk STI, yi canlı gördüm
denk geldik hafif gazladık
araba 35'li saglam setup yapmışlar, bastıgı gibi ortalıgı yardı
camdan cama 850 hp dedi bana
şu an galeri'den satılık oldugu icin galericilerde sanırım..
850 begir masallah... Gene beygirler havada ucusuyor. Klasik subaru dunyasi...
Brands Hatch çıkmasıdır belki :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=lPKjb80fOPc
https://www.youtube.com/watch?v=lPKjb80fOPc
GT28 ile wrx'ten 650 hp alan vardı ilanlarda şimdi açıklama değişmiş GT35 ile 590 hp'ye düşmüş :D
Keske oradan ciksa :)
Ilandaki araç ile ilgileniyorum hafta içi alma düşüncem var açıklamada hasarı belirtilmiş plakası açık sabah servisten de detaylı bilgi isteyeceğim aracın geçmişi hakkında bilgisi olan var mı ? Bir takım ekstralar belirtilmiş ilan açıklamasında yetkili servis harici nereye baktırabiliriz ?
Link : https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...97230388/detay
Kemal soylunun Eski araci yalnis hatirlamiyorsam 13bin civari kaydi vardi temiz bi Aracti.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...97163651/detay
araç hakkında bilgisi olan var mı?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...03435866/detay araç hakkında bilgisi olan var mı?
En uygun fiyatlı WRX
İlan No: 312926288
arac hakkinda bilgisi olan var mi?
Subaru Impreza 2.0 GT 1999 Model 23.000 TL Sahibinden sat bilgisi olan varmı?
Sebebini bilmiyorum ama bu arabada 1.6 Impreza torpidosu vardı, yanlış hatırlamıyosam eski plakası 07'li bişey .. Torpidosu dediğim gibi 1.6 torpidosu ve çift renk, GC8 torpidoları tek renk siyah olarak çıktı .. Eğer alacak iseniz önce bunun sebebini sorun, ardından cevap sizi tatmin ederse cok ciddi şekilde bi baktırın derim ..
Cookies and JavaScript support required
alınacak bi araba değil sanırım fiyat bu halde baya ilanda ama nesi var bu arabanın merakımdan soruyorum?
Cookies and JavaScript support required
Yaşına göre km biraz fazla ama varmıdır tanıyan bilen
Cookies and JavaScript support required bılgısı olan varmıdır
34 KP 2048 (eski plakası )
06 MGC 91 ( yeni plakası )
2004 model mavi STI hakkında bilgisi olan varmı. İstanbul plakalıyken sahibinin isminin Emrah olduğu söyleniyor.