Arkadaş siteye üyeydi yanlış hatırlamıyorsam. Yani aracı bu sitede görmüştüm diye hatırlıyorum.
Edit: http://www.techturkey.com/forum/otom...ru-bugeye.html
Printable View
Arkadaş siteye üyeydi yanlış hatırlamıyorsam. Yani aracı bu sitede görmüştüm diye hatırlıyorum.
Edit: http://www.techturkey.com/forum/otom...ru-bugeye.html
Aracın sitedeki konusunu gördüm ama bilinen bir problemi, kazası vs. varsa öğrenmek için yazdım konuya. Boşuna arayıp meşgül etmek istemedim ilandaki numarayı..
Araba Wrx - Sti değil o yüzden fiyat uygun geldi sanırım
Araç Bendeydi Evet Resimlerde Durduğundan Çok Daha Güzel Araç Ben Sattıgımda Lastik Ve Yazılım İhtiyacı Vardı Ankarada Yaptırdı Buji Yağ Vs Bakımını Yazılımını Herşeyini Yaptırdı Eşi Kullanamadığı İçin Satıyor Alan Zaten 40 lı Yaşlarda Birisiydi Kazasız Bi Araçtır Değişeni Yoktur Km Orjinaldir Daha Detaylı Bilgi İçin Pm Atabilirsiniz...
LPG'ye gelen 30 kuruşluk zamdan sonra şehir içinde LPG'de 40-45 kuruş yakan Foresterın bi anlamı kalmadı. O yüzden tekrar imprezaya dönmek istiyorum.
Bu aracı tanıyan bilen var mı ? %90 araç evladiyelik olacak. Kısmet olursa oğluma saklamak istiyorum :)
Connecting site...
Connecting site...
acil bilgi rica edebilir miyim?
ilginize şimdiden teşekkür ederim
Connecting site...
bunun hakkında bilgisi olan varmı ?
Connecting site...
bu arac hakkında bılgısı olan varmı acaba
Sahibinden.com harici satmak isteyen ya da cevresinde satilik olan sti varsa lutfen p.m bekliyorum.
Blobeye ve uzeri kasa; Forgedli ve Buyuk Turbolu olursa cok iyi olur.
Connecting site...
Merhaba beyler takip edep edip duruyorum doğruz düzgün el değiştirmedi araç galeriden galeriye.. tabii benim düşündüğüm bu=)) varmıdır yakından tanıyan bilen ?
dostum arabanın içini ben biliyorum önceki ilanlarından araba jdm versiyon olabilir dicem ama atmakta istemiyorum,şöyleki arabanın içi komple mavi konsol direksiyon vs.. ayrıca gösterge panelinde devir saati ortada bunlar kesin hatırladıklarım , bir ihtimalde kadran 180km. olabilir ama bundan tam emin diilim.. yokmu yakından bile bilgi verebilecekkkkk =((