barışın eski aracı sanırım, barışda bu paralara verdi eğer aldıkdan sonra kaza vs yapmadıysa alınabilir
Printable View
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2003 Model 44.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 81486033
arkadaşlar bu aracı bilen tanıyan var mıdır acaba sahibi siteden birisi midir?
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - Pasif İlan - 84623857
bu aracı tanıyan bilen varsa bana ses ederse sevinirim
yakin arkadasima fiyati 25-26 iken pazarlik ettik sonra icimize sinmedi vaz gecdik... bursadan birine soyle bakdirsin
2010 model 1.5 elegance için neler diyosunuz. 4x2 model düz vites ? ortalaması 9 küsür litre diyolar ?
2.0R modeli düşük kalıyor. 2010 altı düşünmüyorum. şuan corolla kullanıyorum 2008 d4d. aradaki konfor kalite farkı nasıldır acaba. sıfır 1.3 auris yerine bunu düşünüyorum, parça bakım masrafı vs olsun acaba üzer mi ? kronik sorunu var mı ?
hb 2.0 r modelleride var ama anladığım kadarıyla pek fazla güç istemiyorsunuz.kronik sorunu pek fazla yok ara sıra lpg kaynaklı sorunlar çıkıyor o da sistemi takan yerin ustalığıyla alakalı.bakım parça servis v.s toyota kadar yaygın değildir.donanım olarak nasıl çok bilmiyorum ama o fiyatlara bu kadar donanım seçeneği bence güzel.
aile arabası olucak zaten. güç ile alıp veremediğim yok. bi yakıttan tırsıyorum :D dizelden sonra ne olur diye 9-10 litre 100km de
4x4 1.5 impreza ş.içi 9,8 lt /ş.dışı 6,2 lt buna göre 4x2 impreza tahmini 7-8 litre arası yakar.her ne kadar boxer çok yakıyor gibi yanlış bir düşüncede olsa bence diğer motorlardan ekonomik bir motor benim araba 1800cc karbüratörlü 1.6 şahinden az yakıyordur :)
7-8lt ise iyi. sorun olmaz :) 10lt düşündürmüştü beni. var mı aramızda 1.5 araç sahibi fwd
yok mu 1.5 4x2 araç sahibi:D
var mı bu araç hakında bilgisi olan? :)
Subaru Outback 2.5 Comfort 2000 Model 19.750 TL Galeriden satılık ikinci el Turkuaz renk - 84812857
@messi
Outback'i bir arkadaşım bu arabayı satmıştı. O baya uyguna alıp sattı. Alanda üzerine koyup sattı. Durumunu öğrenmeye çalışırım. (plaka 34 gs ise)
teşekkür ederim, beklicez bilgileri. :)
gs ile farklı araçlar galiba, döşemeleri farklı.
merhaba arkadaslar bu aracı tanıyan bılen varmıdır?
Subaru Impreza 2.5 WRX STi 2006 Model 66.500,90 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 64572277
http://www.techturkey.com/forum/otom...ubaru-wrx.html
aciliyeti arttı 27 750 ye bırakıcaz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9528604/detay/
araçla ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
Arkadaşlar bilgisi olan var mı?
Subaru Impreza 2.0 WRX 2004 Model 29.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 96224977
bayadır satılıklarda duruyor neden alan olmadı akıbıyetı ne bılmıorum ama 2-3 sey ıle guzel olur gayet uygun fıyatı
bu araç bir ara 29500 ken ben de aramıştım,şase istedim,yarım saat sonra ararsan veririm dedi,araç konsinye falanmış,neyse aradım yarım saat sonra tel kapalı,btün gün 15dk da bir aradım,ulaşamadım,ertesi günde aynı,sonra telefon açıldı ama cevap veren olmadı.......isim farklı bişeydi,şimdi de eduardo olmuş,ne yapıyorlar anlamadım:confused:
Almaya niyetliyim ama aklımda çok soru işareti var. Arkadaşlarda zaten yazmış. Yarın gidip görmeyi düşünüyorum. Fiyatından dolayı çok niyetlenen var ama henüz alan yok. Haftasonu aradığımda araç satıldı Ankaraya demişti. Ama hala satılık enteresan.
Araç pert kayıtlı diye kocaman yazılmış altına, bunun daha soru işaretimi var :D
Abi yinede fiyat cezbediyor :)
bu devirde aracın pert olacak satılması için, kazasız olmayacak kesinlikle...
pert diye yazdınmı ilana ? onu dene kesin satılır ;)
43 e düşmüm daha ne yapayım anlamadım ???
Bahadırın wrx idela rakamlı. Sonra komple spec c li 37 ye var beyaz bir tane oda alınabilir. Yani bu seçenekler varken 29 a bu araç satılıyor die niyetlenilmez.