Wrx ve 450-500 hp. Bombanin pimi cekilmis elinde tutuyor :)
Printable View
Wrx ve 450-500 hp. Bombanin pimi cekilmis elinde tutuyor :)
Ben anlamam gerekeni anladım, ilginiz için çok teşekkür ederim arkadaşlar, anlaşılan bu araçtan uzak durmak gerek :)
Subaru / Impreza / 2.0 / WRX STi / 2005 STİ /// C.DİFF 86.000km orj sahibinden.comda - 678363598
merhaba, araç hakkında bilgisi olan var mıdır acaba?
teşekkürler..
Aynen yanlışlıkla 2012 yazmısım, araç 2002 di.
bu araçla ilgili bilgi ?
Subaru / Impreza / 2.0 / WRX STi / en uygun rakam impreza 2,0 STi sahibinden.comda - 695937718
Subaru / Impreza / 2.5 / WRX STI / RUN CARS - SUBARU IMPREZA WRX STI sahibinden.comda - 703420947
bu arac hakkında bilgisi olan var mıdır acaba?
Cok yillar gecti belki karistiriyor olabilirim ama bu arac gmg garage nin yillar once kullandigi show arabasina benziyor. 2.0r dan spec c swapti. Mavi renkti. Jantlarin orjinal advan olmasi lazim. Ilanda 2.5 motor diyor. Ya degisti ya da ilan sahibi yanıltıcı davraniyor. Gosterge jdm zaten. Bi de sağ koltuk yukseklik ayarli sol sabit. 2006 sti da arka camurluklarda dodik olur.
Merhaba, alttaki arac hakkinda bilgisi olan var mi?
Subaru / Impreza / 2.0 / WRX STi / Oğretim Gorevlisinden 2004 Sti sahibinden.comda - 667229296
Merhabalar,
Subaru / Impreza / 2.0 / WRX / 2004 SUBARU IMPREZA WRX DEĞİŞENSİZ sahibinden.comda - 686896528
Araç hakkında bilgisi olan var mı? Kaplama varmış, sökülünce komple boya yapılmış deniyor.
Eski plakalarını öğrenebilirsen yardımcı olmaya çalışırım.
Ayrıca bana göre wrx in komple boyanmış olması büyük avantaj tabi kazadan dolayı değilse. Temiz wrx bulmak çok zor artık. Boyadan ziyade mekaniğine bakmanı öneririm çünkü düzgün değilse hattan soğutur :) sanayiden nefret edersin
Bahsettiğim gibi boyadan daha çok mekanik kısmına önem veriyoruz. Satıcı arkadaşla da görüştük, bilgili biri gibi duruyor. Plakanın yeni olması bir tık soru işareti yaratıyor sadece.
Tamamdır, plakaları sordurdum yanıt gelince dönüş yapacağım tekrar :)
Ah o mag var ya o mag.
Askerdiydim sansunda ömer abi satıyordu.
Az kalsın askerliğimi yaktırıyordu o araba..
Gerçi kulakları çınlasın ömer abinin..
Subaru / Impreza / 2.0 / GT / muayeneli 2021 sahibinden.comda - 727966657
Arkadaşlar araç hakkında bilgisi olan var mı?
Subaru / Impreza / 2.0 / WRX / KUSURSUZ 2003 SUBARU IMPREZA WRX 2.0 sahibinden.comda - 653500604
Bilen var mı? Kaça alınırsa mantıklı olur
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...26965155/detay
araç çok bilinçli bir kullanıcı tarafından kulllanılmış gibi duruyor geçmişini bilen var mı ?
Araç bilinçli kullanıcı tarafından binilmiş gibi duruyor (araç benim) arıyorsanız subaru buyrun burada mesajı olmuş
sahibinden.com Hata Sayfası
ciddi düşünüyorum cok masraf açarmı baş ağrıtırmı acaba ?
Uzun süredir ilanda, fiyatı biraz yüksek diğerlerine göre. Ama 50 li rakamları görmüştü bu ilan hatırlıyorum. 5 kollu saçma bir jantı vardı önceden sanırım.
Eğer açıklama kısmı doğruysa (190.000 km de CM Motors'da forged yapıldıysa ve orijinal parçalar kullanıldıysa) çok masraf açmaz baş ağrıtmaz. Çok keyifli arabalar Forester xt ler. 2005 lerin içi makyajlıdır, jantları farklıdır makyajsızlara göre. Motorda da birkaç güncelleme var. Amortisörleri ciddi pahalı, kontrol ettirmekte fayda var.
Subaru / Impreza / 2.5 / WRX STI / GUCLU MOTORS 2008 SUBARU İMPREZA 2.5 FORGED 400 HP HATASIZ sahibinden.comda - 774093106
Aracı tanıyan, bilen var mıdır?
Arkadaşlar merhaba. 06RUA07 plakalı 2005 Impreza wrx Ankara aracı geçmişi ile alakalı bilgisi olan, tanıyan var mıdır aracı?
Subaru / Impreza / 2.0 / WRX / DOLU DOLU 2005 MODEL 117BİN KM KAYITSIZ KOMPLE FORGET MOTOR sahibinden.comda - 772728521