Özel konu açıp sormak istemedim burdan sorayım bilgisi olan kullanan vardır illaki subaru impreza 1.5 AWD nasıldır aklımda almak gibi plan var
Printable View
Özel konu açıp sormak istemedim burdan sorayım bilgisi olan kullanan vardır illaki subaru impreza 1.5 AWD nasıldır aklımda almak gibi plan var
1,5 motora hiç bakma derim 2,0r bile çok kötü gidişte oda 4 çeker olmasa gene gidecek ama 4x4 düşük motorda çileye dönüşüyor
Subaru face sayfalarında baya araştırdım 1.5 kullanlanlar çok memnun kafam karıştı tipi görüntüsü çok hoşuma gitti ama hiç binmediğim sürmediğim için tereddüt ediyorum. 1.5 manuel HB kasa performans olarak yetmezmi acaba şuan 1.4 tdi cordaba kullanıyorum oda aman aman performanslı bir araç değil soft yazılımlı sadece
Sanırım 4çekeri için istiyorsun. Bakımları düzenli ve işin ehli yerde yapıldıysa mekanik olarak sıkıntı yaşama ihtimalin düşük ihtimal o da yaşından dolayı bir risk olabilir, ***** parça ömürleri.
Mümkünse satın almadan önce bir test sürüşü yap, o zaman ne demek istediğimizi daha net anlayacaksın. Hızlanması gerçekten de kötü. Ağır abi modunda takılman lazım. Hele ki şanzıman otm. ise hızlanması daha da kötü oluyor.
Valla ben 1.5 kullandım bir arkadaşın alma niyetine gidip baktım. Alt devirleri kendi aracıma göre daha canlı geldi bana
Merhabalar en sevdiğim ve 3 kez sahibi olma şanslı bulduğum gc8 kasa yine dayanamayıp almayı planlıyorum araç sahibi ile görüştüm fena değil gibi ayrı şehirlerdeyiz o yüzden ilk fırsata gidicem fakat forumda tanıyan bilen varmıdir. araç daha önce antepdeymiş bundan önceki subarumuda antepten almiştim nasip :) bilgisi olan varsa sevinirim.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...52502885/detay
@altugkocer ile iletişime geçin eski sahibi kendisi
Merhabalar;
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...88311993/detay
Araç hakkında bilgisi olan var mıdır?
İlan dışı satılık wrx var dileyen olursa yardımcı olurum
Baştan konu açmayayım dedim.
Abime 2010 Forester 2.0 alma arefesindeyiz.
Bir araç bulduk, gördük beğendik fakat Subaru konusunda en ufak fikrim yok.
Kroniği var mıdır ve bu aracın mekaniğini Avrupa Yakasında kime gösterebiliriz kontrol amaçlı? Araç Beylikdüzü tarafında bu arada.
Tecrübeli arkadaşların yardımlarını beklerim.
Direksiyon pompası ve yakıt hariç bildiğim birşeyi yok.
Direksiyon pompası kaçırıyorsa asla değiştirmeyin veya tamir ettirmeyin. Paranız çöpe gider zaten öyle aman aman da eksiltme yapmaz.Kız kardeşim kendi ekliyordu azaldıkça siz düşünün.
Bir de atmosferik olduğundan bir tık yakıtı fazla yakıp gidememe meselesi var.
Onun harici tüm donanımları kendi yılına göre gayet yeterlidir.
Beyler şöyle eli yüzü düzgün km'si düşük oynanmamış bir impreza piyasası nedir ? 400-500 arasına bulunabilir mi ? Sti da olur wrx de... Dediğim gibi haftasonu binilecek , yazın tatile gidilecek sorunsuz temiz bir araç.
400 500 arasında km düşük sti imkansız
istediğiniz kondisyonda wrxler bile 500-600 arası. STI lar tabi wrx x 1.5 fiyatları
aslında mantıksız değil, ihtiyaçlarını wrx karşılıyorsa neden alınmasın. wrx sti'a göre oldukça yumuşak ve şehir içi kullanımına çok daha uygun bir araç. (Tabi düzgün wrx için konuşuyorum). wrx i günlük kullanırsın ama sti günlük kullanım için uygun bir araç değil bence.
İkisini de günlük kullandım, eğer çoluk çocuk yok ise sti da baya bildiğin günlük kullanılabilir. Bi tık insanın yapısıyla da alakalı.Ama wrx'in bana göre eksileri şunlar.
Dünyanın en bebek wrx'i olsun satarken kimse yüzüne bakmayacak. Anca ya yalan dolanla satacaksın veya bilmeyen birine aynısı be kankam diyerek iteliceksin.
Yakıt konusu yine ha keza öyle, düzgün sti günlük kullanımda wrx'den daha az yakıt harcıyor.
Fiyatları saçma sapan, hemen hemen aynı mekanik özelliklerdeki gc8'ler bu yüzden mantıklı kalıyor. ( düzgün bir gc8 olacak ama )
Wrx'ler zamanında ucuz olduğundan ve tipi de bilmeyen birisi için sti ile aynı olduğundan hemen hemen hepsinin ırzına geçilmiş durumda.
Wrx ile canın çeker basınç açamazsın,açarsın ya aks kopar ya şanzımandan birşeyleri kırarsın. Aslında aradaki maaliyet farkının çoğu buraya gidiyor.
Düzgün wrx ile eh işte diyeceğimiz kıvamda sti'lar arasında 100-150 bin tl fark var. Bugün sti yürüyen alsan 120bin 150bin tl tutuyor.Ki daha arada kol, piston, cooler, vanos vs gibi farklar var.
Ben 500 bin tl harcayacak olsam ( az farkla üstüne çıkıp sti alamadığımızı farz edelim ), kesinlike gc alır aradaki farkı da gc için harcarım.
Bence
söylediklerinin çoğunda haklısın ama wrx'in alınmaması için bi sebep yok hala söylüyorum. Sadece beklentine, isteklerine göre tercih yapman gerekir.
gc8 tamamıyla bambaşka bir olay, model olarak eski ama kesinlikle şasesi ve ağırlığı sebebiyle çok daha dinamik bir araç. ben de gc8 tercih ederdim hemen hemen her turbo subaruyu kullanmış biri olarak.
yine söylüyorum hangisi senin isteklerine cevap verecek önemli olan o
konuyu ben başlattım ben yazayım, benim için yakıt önemli değil... Güçte önemli değil hatta mümkünse fabrikasyon olsun her şeyi. öyle role vs çıkan biri değilim e5 de önümü boş buldum mu 20 saniye yardırırım bana yetiyor. O yüzden standart olsun ama ruhu olan klasik olan bir araç istiyorum. Aramda bağ olacak bir araç. Yaşlı amca subarusu gibi düşünün :) Bebek gibi bakayım ona. Araç çoğunlukla yatacak ama gerektiğinde bakkala da onla gideyim, yazın antalya da yapayım. Benim mini mesela stage 2 ama hep iyi parça kullandım gözüm gibi baktım yazın basıyorum antalya ya oradan bodrum 40 derece sıcakta 5 yıldır gidip geliyorum banamısın demedi yani alacagım subaru da öyle olsun istiyorum. Yani bu paraya beni yolda bırakmayacak, kazasız pek oynanmamış wrx alabilirmiyim. İşte 400-500 arası benim mini etse hadi 100 de ben koysam 500-600 maksimum. Yok o paraya dediğin hayal ise hiç girmem riske 90.000 de aracım var kullanmaya devam :) Veya üstüne koyar üst model jcw alırım. Ama japon seviyorum ben işte uhde kaldı içimde.
İsteklerini wrx de karşılar sti da fazlasıyla karşılar. Ama istediğin kondisyonda sti ların fiyatları uçuk maalesef. Kıskanma Favorilerini Paylaş konusunda wrx paylaşmıştım. Bence şu an en düzgün en temiz wrx lerden birisi. Ama o paralara sti da alabiliyorsun :) Misal
WRX
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...41359123/detay
STI
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...60389145/detay
Bu mantıktaysan abi kesinlikle forged almamalısın diyeceğim ama öylesini de bulmak biraz zor. Çünkü ilanlara pek düşmez.
Ama bahsettiğin bütçelere fişek gibi gc8 yaparsın beyinli falan ben olsam o opsiyonu değerlendiririm.
altug kızacak yine ama, 2 sene wrx bindim 1 kere bile motorla ilgili bi sorun için tamire gitmedim yine de wrx alınmaz diyorum :D ( lobicilik faaliyetlerimiz olanca hızıyla sürecektir @hfk )
forester turbo olsa mesela bu mantığa göre?
daha ucuza alınıp para harcanıp wrx'ten sağlam hale getirilse , daha doğru olmaz mı?