Connecting site...
bu aracın gecmısı yururu hakkında bılgısı olan varmı acaba
Printable View
Connecting site...
bu aracın gecmısı yururu hakkında bılgısı olan varmı acaba
daha önce niyetlenmiştim başka bi araç için tork garajdan referans aldım olumsuz olunca bu aracı tavsiye etti; Orhan ustayı daha önce hiç tanımıyorum ama çok samimi davrandı bi çok araç sorgulamıştım herşeyini söyledi sağolsun, zz wrx için aracın 17-18 bin tl civarı faturası var yapılması gereken herşeyi yaptık demişti aracı alıcaktım şahsi sebebimden dolayı vazgeçtim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...56200415/detay
Arkadaşlar araç ile ilgili bilgi sahibi olan yok mudur ? 35 AE 6116 plakası wrx araç fakat ekstraları olan bir araç
Siyahin eski sahibi buraya uye hatta onceki sayfalarda birseyler yazmisti.
Ama;
ben bu arabayi almak istedim once fiatta anlasamadik. sonra indirim yapti rakamda ,
tamam gel ustama gostericem dedim abi arabayi eski sahibine sattim dedi.
sanzuman kirmis turbo dagitmis bi arkadasi var ustaymis ufak bi garajda yapmislar sanzumanini.
turboda vf35almis soyledigine gore..
Bu iki araç hakında bilgisi olan varmı arkadaşlar
Connecting site...
Connecting site...
arkadaşlar 2003-2005 arası değişeni olmayan düzgün sti arıyorum tercihen 2005 olması p.m ile ulaşabilirsiniz.
2003 Şuan satılıklarda var bi tane Ankara plaka, antalyadan gelme o araç. Satıldıgı gibi ilan acıldı. Trameri temiz ve motor yapılı güzel bi arabaydı bize kısmet olmadan aldılar. Bakın derim ama fiyatı pahalı Antalyadan 64bin diye ilanı vardı 07DG plakaydı
Görüntüsü fotograflarda öyle olmuş hakkaten bi garip duruyo, çekimler yanıltmış. Dilerseniz mail ile bizim araştırıgımız zamandan fotografları mevcut haberiniz olsun. Atarım onları. Fiyatı çok fazla cidden orası ayrı konu.
Son zamanlarda satin alinan fiyatin ustune 10-15 koyup hemencecik satisa koyma modasi basladi, misal 60 aliniyor dogrudan 75'e ilana cikiliyor. Bu sadece subaru icin degil diger butun markalar icin de gecerli.
Valla Subaru piyasası için söylüyorum ben, alıcak olsam ilan dışından daha güzel araba bulurum istesem. :)
:) ilandakilerin hepsi kötü olmasada sanal pazar fiyatları ucuk insanlarda farklı modlarda arac satmaya calısıyor :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...60411197/detay
bu arac antalyadan satılan aracmı hakında bilgisi olan varmı??
Arkadaslar merhaba sahibinden . com da 158 519 082 numarali araci almayi dusunuyoruz. Bu arac hakkinda bilgisi olan varmi? Acil bilgi almamiz gerek