Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2004 Model 51.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 79754960
BİLGİSİ OLAN ARKADAS WARMI ?
EDİT: YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM BU ARAC WRX 'Dİ DOKTOR BI ARKADASTAYDI YANILIYORMUYUM ACABA?
Printable View
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2004 Model 51.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 79754960
BİLGİSİ OLAN ARKADAS WARMI ?
EDİT: YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM BU ARAC WRX 'Dİ DOKTOR BI ARKADASTAYDI YANILIYORMUYUM ACABA?
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2002 Model 46.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 81268238
bu araç hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2002 Model 46.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 81268238
bu araç hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
Bu araç uzun süre 35000'li bir miktara ilanda duran 2002 STI'ya benziyor. Ufak tekef görsel değişiklikler yapılmış olabilir. STI büyük kanat, sis kapaklarına sti stickeri... Çünkü bodykit vs. aynı. Eski aracın plakası 34 UB 673 idi.
evet bencede o arac 3 parça boyalı alttan hasarlı olan araç. allamışlar pullamışlar alıcı arkadası beklıyolar.
38.000 tl hasar kayıtlı
ben de aynen öyle düşünüyorum arkadaşlar emin olamadım ve size sormak istedim. Dediğiniz gibi allayıp pullayıp satıyor olabilir. birkaç arkadaştan aldığım duyuma göre motor bölümü falan yanmış. şimdi hatasız diye satılıyor. ilginç.
evet bende bakmıstım tursu bi sti
wrx dusunenler varsa 2-3 parca lokal boyalı 03 model 109 bin kmde orjnl mavi aracım var sti kanat prodrive bodykt faan ffilan ilanım yok henuz
yaw su hasara bakmadan aysaydınız ya...
zamanında almak vardı harbiden.
UJ 0710 bug eye sti siyah, bu aracı tanıyan var mı?
antalyada gelen siyah sti dıosun sanırım
nerden geldi bilmiyorum ama dün forum istanbulda gördüm ufak bi kaza gecirmis camurluk ve jantı yamultmustu.
Yakın zamanda burayı dolduracağımı düşünüyorum. M3'den vazgeçebilirsem tabi. Takipteyim..
O Siyah STi ye aklım gitti. acaba resimlerin kalitesi mi yanıltıyo bilmiyom da.
evet, cok uzun bi süre 32-35 bin tl arası isteyen kücük kanatlı 38 bin tl hasar kayıtlı araca benziyor. bug kasa sti ler orjinal kücük kanatlı oluyor. bi kac ufak degisiklik yapıp, plakayı değiştirip satışa sürmüş olabilirler. cunku km si fln da tutuyor. ama eğer o araç değilse gunahını almış oluruz. bi de dikkat ederseniz sol farda ağır buğulanma var.
repostttt başkanımm http://www.techturkey.com/forum/sohb...sorgulari.html
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1996 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 74077018
Bu araç hakkında fikri olan varmıdır?
aracı takip ediyorum fiyatı sürekli düşüyor. alıp gerekli masraflarını modifikasyonlarını yapıp binmek lazım ama gc8 sevmediğimden düşünmüyorum ben.
Yalnız sahibi çok büyük çelişki içinde. açıklamalar kısmında hem tok satıcıyım fiyatı öldürmeyin satılırsa satılır satılmazsa satılmaz diyor. Hem de fiyatı düşürdüm acil satılık diyor. böyle çelişki içinde olan birinden araba almak pek sağlıklı olmaz. Araca dair birşey soracaksın çelişkili cevap verecek yani. sıkıntı çıkarır ilerde başına adamın.