bu kadar para da yedekk gerekir.
Printable View
azıcık mantıklı olun,
Acik yaz hacim neden almayalim
peki bu aracı bilen var mı ?
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1997 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 91475198
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 26.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 57940822
bu araç hakkında bilgisi olanlar varmıdır acaba nezamandır gözüme takılıyo stoplar dışında çokta güzel duruyo kereta =)
Bilgisi olan varmı arkadaşlar
Subaru Impreza 2.0 WRX 2001 Model 35.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 92950910
Bilgi lazım günceli
dikkatli olun, 23-24 civarı alınıp 35'e satılmaya çalışılan araç günceli :)
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 35.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 98110249
keyfe keder abi , naparsın :)
beyler bu aracı geçende sordum gözden kaçtı sanırım :) sahibiyle konuştum, boyası komple söküldü yeniden boyandı diyor. niye diyorum bilmiyorum diyor. kazası değişeni var mı diyorum. bendeyken olmadı birşey, benden önceki sahibini bilmiyorum diyor. Nasıl araç almış böyle bilmeden ? patlak pert falan birşey olmasın ?
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1997 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 91475198
Bilgisi olan varmı arkadaşlar,
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1999 Model 28.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 84155666
Şu konudaki ilanlardan sonra ben arabamı ilandan çekmeye karar verdim :)
bende bunlara bakaraktan 55 lira demeyi düşünuyorum artık.
Sulhi araç hakkında bilgin varmı. Aracı göstermeye getireceğim sana ne diyorsun ?
Not : Fiyata takılma orda yazan fiyattan çok daha uyguna alacağım.
kanka yeni kasa al ya... en kötu 01 wrx al ..beyın enjektordü gıdıklarız..
iyi hoş tamam da keyfe keder satılıktır ne demek ya normalde piyasası 24 ama 28 29 a alacak olan varsa hemen satarım! demek heralde. Bunlar piyasayı kızıştırıyor yazık
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 20.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 93299185
bu araç hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar, ciddi düşünüyorum ?
ben ciddi satıcıyım arkadaş, varsa ciddi alıcı atlasın gelsin verecem bugeyı...
beyler lütfen çok acil bu araç hakkında bilgiye ihtiyacım var. şehir çok uzak bana , ön bilgisini alıp gitmem gerekiyor, bileniniz vardır illaki.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3299185/detay/
Arkadaşlar subarudan pek anlamam lakin gerçekten merak ediyorum ederi ne dir aracın alacağımdan değil sadece bilgi edinmek için araç hakkında dip not : Araç ankarada gofyy nin eski aracı imiş
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 2000 Model 32.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 98475284
teşekkür ederim
Ucuz etin yahnisini kovalamayın referanslı araba alın başınız ağrımasın. Ben ilanı çektim saçma sapan teklifleriyle benim dünyaları harcadığım arabamı 3 kuruşa almaya çalışanlar bundan sonra ancak monitöre ekmek banar :)
Valla VTi piyasasına göre fiyatlar çok ucuz hatta bedava :)
Subaru Impreza 2.0 WRX 2001 Model 36.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 88403084
tanıyan bilen duyan varmı arkadaşlar ?
STİ a çevirmiş motoru şanzıman hala WRX miş 7.000 tl ye STİ şanzımanı getirmiş fiyat değişir STİ şanzımanıyla diyor WRX şanzımanı o güce dayanmıyormuş sanırım fiyat durumu aracın durumu bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.
Benim bildiğim pertten toplanma bu araç, ilk hali gri idi. www.subaruimpreza.org sitesinden detay bilgi alabilirsiniz. Kazasını yapan arkadaş o siteye üye......
3 parça boyadan başka bişi yok diyor arkadaş :S
arkadasımın eskı aracı sattıktan sonra pert oldu grı renkte ıdı kırmızı yapılmıs