ama yağ bakımı düzenli miymiş
Printable View
Pm'lerde dönmese buraya yazılsa daha sağlıklı olacaktır.
İlandaki bilgilere istinaden bilinçli bir kullanıcıda olduğu belli aracın. Alıcı olsam pek sorgulatmaya gerek duymazdım mesela.
1,5 Kasa düzgün olabilir hatasız da olabilir ama ilanda bundan bahsetmek gerekirdi.
Belki arayanlara anlatıyordur ilan sahibi buradan böyle suçlamak istemem.
Subaru kullanıcıları arasında herhalde en bilinçli kişilerin içindedir Barış(aracın sahibi) abi. Kesinlikle kefil olucağım bir araçtır.
Araba zaten 2005-2006 yılları arası bir şirket adına gözüküyor 1.6 olarak ve ondan sonrası ***** swaplı olarak hayatına devam ediyor.
Ama şimdi şöyle bir durum var cebimde nakit para ve böyle bir araba arayışım olsaydı kesinlikle alırdım swap durumuna bakmadan:D
Turkiye nin en bilinçli ve bilgili subaru kullanıcılarından birisidir Barış ve techturkey ede üyedir.
Arac 2005 hatasız orjinal sti olarak lanse ediliyor.
Araç bakılıyor eksiklerine rağmen beğeniliyor noter öncesi swap olduğu öğreniliyor 2 haftalık mesayi heves zaman boşa gidiyor...
Araca ben baktım ben yaşadım.
Burdan sorgulamalara artık güvenmiyorum
Site üzerinden hatasız diye bahsedilen 2 tane daha spor araç aldım ikiside hasarlı ve sıkıntılı çıktı
Teşekkürler techturkey ailesi....
Yahu arkadas araç sahibi çok iyi subarucu olabilir bunlar bizi hiç ilgilendirmez afedersiniz de telefonda bana söylemedikten sonra swap diye isterse subaru markasının sahibi olsun.
ya bu ne kadar boş bir muhabbettir ya. adam sabaha kadar bilgili olsan araba SWAP arkadaş bu nasıl bir trbüncülüktür ya
biz size arabayı soruyoruz siz bize adamı övüyosunuz . İnsanları yanlış yönlendirmeyin
Arac sahibi titiz deniyo
Uc bes yag fisi biriktirip ilana fiyati sisirmekle olmuo bu isler
Ruhsat 2004 ilan 2005 araba swap kazali resmi var ama oncesi yok
Hikayenin geri kalanini dinlemek icin burdan ankaraya gitmek gerekio
Baris Bilir
Isini