Evet yoktan yere konu dallanıp budaklanmıs böyle tatsızlıklara hiç gerek yok kimse emin olmadığı konuda yorum yapmasa bunlar yaşanmayacak!
Printable View
Evet yoktan yere konu dallanıp budaklanmıs böyle tatsızlıklara hiç gerek yok kimse emin olmadığı konuda yorum yapmasa bunlar yaşanmayacak!
Ben soruma cevap alamdım
P.m atıldı
konu çok dalgalandı. ne güzel sorgulama yapıyorduk ama yaptığımız sorgulamalar da arada kaynadı sürekli.
3. kez sorguluyorum lütfen biri yardım etsin artık şu araç için :)
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 20.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 93299185
Buhafta alacağım arkadaşlar. Sulhi başkan araca bakacak fakat daha önce ön bilgi maksatlı araçla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1999 Model 28.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 84155666
vallahi bu konuyu ben bu hale getirmedim.ama bu adamdaki nasıl bir kin onuda anlamadım.zamanında bu araba yüzünden kendi arabası satılmadı die yapıyo bu muhabbetleri.be kardeşim arabanın ne suçu günahı varda b.k atıyosun.ispatla arabayı sana bendavaya verecem diyorum yine tık yok.e benimde zoruma gidiyo yaptıkları daha öncede aynı muhabbeti yaptı olay açıklandı kendisine ama hala aynı safsata.arabamı müşterisi yokdiye satamadım değil satılığa çıkardıktan sonra 3 defa şanzıman kırdım.sonrada stı şanzımanı aldım.alıcılarda stı şanzımanıyla eski fiyat üzerinden pazarlık istiyolar bu yüzdende anlaşamadık bir türlü.kendisi zekiide o gelip bakturan insanlar aptalmı. ben buna uyuz oluyorum.7 sinde körfez muhabbetide orda merak eden varsa gelsin görsün muhabbeti aracı.:D
araç bana yakın olsa şimdiye çoktan gitmiştim ama malesef çok uzak. dediğim gibi, boya hiç önemli değil, komple boyalı olabilir. ufak tefek kazaları da olabilir spor bir araç bu. ama öyle ağır kazası olmuş perte çıkmışsa durum kötü. sahibi çok temiz de çok temiz diyor başka birşey demiyor. e fiyatta ucuz görüldüğü üzere. ya pert olayı var denildiği gibi , ya motor-mekanik sorunu var ya da boya falan var anlamadım gitti. nasıl öğrenebiliriz tam durumu hiç bilmiyorum.
hocam fiyatının ucuz olması bence arabada illada birşey var anlamına gelmez herhalde.çünkü bu araçlar satışı ağır araçlar biliyosun acil bir sebebi de var olabilir.kendimden pay biçiyorum ben bir daire bulmuştum mesela piyasasının 30.000tl altına onu almak için kaçırmamak için fiyatını bir anda 9.000 düşürmüştüm.şans ya bendekide pat şanzımanı kırdım aynı gün.şanzıman bulim edim derken daire satıldı bende fiyatı tekrar çıkardım.ama sen yinede bence satıcıyla görüş dediğinin aksi çıkarsa yol masraflarını karşılayacağına dair söz verirse üşenme git bak derim. ;) ya gerçektende dediği kadar temizse en azından soru işareti kalmaz aklında pişmanlık yaşamazsın. .. ;)
pert arabayı en dandik ustaya bile göstersen anlar hemen macunlardan.
yani.plakadan hatta şaseden sorgulatmak lazım.kesme tavan v.s. konulduğu zaman yapan ustada çok iiise hele hele aynı renk kaporta koymuşsa dahi yinede anlaşılır direklerden döşemelerin altından ama makinayla bakmak gerekir gözle anlaşılmaz 3-5 cm macun.ama diğer türlü tavanda direklerde v.s. macun varsa tıklatarak bile elinizle baktığınızda anlaşılır.
ozaman bizim burada ki ustalar gerizekalı vallahi de billahide bir b***k tan anlamıyorlar komple boyalı arabayı götürüyoruz sahıbıde komple boyalı diyo kaportacıya gidiyoruz değişen varmı yok mu diye kime gittiysek adamlar orjınal araba boyasız arabada değişen olurmu diuolar bide utanmadan üstüne :) ahahahah
elinin tersiyle tıkladığında tok ses verir macun kaportayı tıklayarak gezdiğinde anlarsın.+ macun toz delikleri olur.+hatlardaki keskinlik kaybolur milimetrik ovalleşmeler olur dalgalanmalar olur.boyayla alakalıda parça sökmeden boyandığında mutlaka boya hatası olur fitillerde nokta küçüklüğündede olsa taşma olur.boyayı kalın attığı ince attığı yer kolaylıkla ayırt edilir kalın atılan yerde pütürleşme olur.sonuçta insan kolunu tam milimetrik ayarlayamaz makina değil sonuçta.sökülen parçalardada vida yerlerine vidalara bakılır anahtar değmişmi diye zedelenme kayma varmı diye iki parça arasındaki mesafeye bakılır her tarafında sıtandarttır çünkü boşluk.onun dışında silikonlara bakarım mesela kaputta yan sanayi silikon kolaylıkla belli olur.çamurluklarda çamurluğun iç kısmına bakarım renk farkı vardır söküp aynı renk boyamadığı sürece ve orjinal çamurluğun içine fabrika aynı renk ama incesini atar bildiğim.her arabanın farklı bu tabi.subarularda koyu griye benzer olur mesela. bildiğim kadarıyla aklıma gelenler bunlar.
hatam varsa düzelten olur inşallah :D
2006 2.5 wrx ler ortalama kaç lira eder pek yok heralde piyasada :S
bu araçda dediği gibi temizmi bileniniz varmı arkadaşlar
Subaru / Impreza / 2.0 GT Turbo / FORGET MOTOR GC8 EMSALSİZ TEMİZLİKTE sahibinden.com'da - 100487381
gri renkte hiç bi gc8 bakmazdım ama bu gc8 baktırıyo kendine temize benziyo
tuğbay ak ın eski arabası.. içi dışı çiçek beyni tork taktı korhan abi ayar yaptı. ama ne kadar eder bu para verilir mi tartışılır. yeni alanlar motor yapmadıysa arabada daha önce sadece piston vardı motoru da yanlış hatırlamıyorsam turbozone da toplanmıştı ama emin değilim
bi de egzos çan çin çon komple, apexi işi yalan :D tabi yeni sahibi değiştirmediyse :)
Aracı bilmeden yorum yapmak olmaz ama bi 2500 3000 TL fazla gibi geldi bana. Ben 1.5 ay önce aldım 2000 model 145000 km de bundan biraz daha yüklüydü hemen hemen aynı parçalar var bende ilave 18g turbo var büyük cooler vs. Eğer temizse bana göre ederi 26000-27000 TL civarı. Ama bu gri gc8 de temiz görünüyor baktırıyor kendine :)
ya ınanın bı gelıp su memlekette yetkılı servıslere baksanız ne hallerde oldugumu cok ıyı anlarsınız :) adıyaman renault servısı adama on tamponu boya dıye bırakıyorum adam bana bagajı boyuyo ve yetmezmıs gıbı spoıler ı krıp cam slıkonuyla yapıstırıyor .... O durumlarda daha buralar ;)
nese konu hortlamasın tekrardan tesekkur ederım ;)
bu araç hakkında bilginiz var mı beyler ?
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1996 Model 21.500 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 100781176
Arkadaşlar merhaba,
Aşağıda linki bulunan İmpreza yı ciddi olarak düşünüyoruz.
Araç hakkında benimle paylaşacağınız birşey varsa yazarsanız sevinirim.
Herkese iyi günler.
Subaru Impreza 2.5 WRX STi 2006 Model 64.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 98321591
Sanırım bu araç bizim otoparkta duran araç olabilir tam emin değilim öğlen arasında iner plakasına bakarım ona göre yazarım buraya
[QUOTE=aposport;6270829]Arkadaşlar merhaba,
Aşağıda linki bulunan İmpreza yı ciddi olarak düşünüyoruz.
Araç hakkında benimle paylaşacağınız birşey varsa yazarsanız sevinirim.
Herkese iyi günler.
evet dediğim gibi bu bizim iş yerinin otoparkında duran araç sahibini tanımam ama sanırım maya resıdence'de oturuyor zengin birisidir ki zevk için kendisine yapmıştır aracı yoksa nasıl maya rescıncede oturur yoksa çekemezdi otoparka aracı.
Sadece bir defa gördüm ben garajdan çıkarken diğer zamanlarda kapalı garajda yatıyor araç
ilan da yazılanlara göre alınabilecek bir araba, genede Mekateknik Doğan Usta'ya göstermek gerekir.
Cevaplar icin tsekkurler :)
bu akşam bu araç için izmire yola çıkıcaz bilgisi olan varmı arkadaşlar acil biraz:)
Subaru / Impreza / 2.0 WRX / ÇOK TEMİZ ORJINAL RUHSAT SAHİBİNDEN sahibinden.com'da - 101917794
arkadaşlar yokmu bilen?