User Tag List

Sayfa 16/94 İlkİlk ... 614151617182666 ... SonSon
1779 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: Subaru sorguları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buhafta alacağım arkadaşlar. Sulhi başkan araca bakacak fakat daha önce ön bilgi maksatlı araçla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1999 Model 28.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 84155666

MHC-04 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GC8 GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar, abiler, bu konunun son sayfaları ne hal böyle? honda sorgulamaları konularında cıkan kavgalar gibi. yakısıyo mu hic? Bir aracı burada acık olarak PERT diye damgalamak cok ciddi bi olaydır. eger ki gercekten emin degilsen yazmayacaksın. emin olsan bile bilgi isteyen kisiye PM ile yazılabilir. Yazık degil mi simdi bu kırmızı bug eye lı arkadasın arabasına yapılan karalamaya? Adam kendini yırtıyo aksini acıklamak icin. Kendi aracınız hakkında boyle konusulsa ne hissedersiniz? Bi de 7 ekim pistte gorusuruz gibisinden sözler geçmiş. konuyu kendi aranızda halleder iseniz ve öyle güzel bi günde tatsızlık cıkarmassanız seviniriz.
    vallahi bu konuyu ben bu hale getirmedim.ama bu adamdaki nasıl bir kin onuda anlamadım.zamanında bu araba yüzünden kendi arabası satılmadı die yapıyo bu muhabbetleri.be kardeşim arabanın ne suçu günahı varda b.k atıyosun.ispatla arabayı sana bendavaya verecem diyorum yine tık yok.e benimde zoruma gidiyo yaptıkları daha öncede aynı muhabbeti yaptı olay açıklandı kendisine ama hala aynı safsata.arabamı müşterisi yokdiye satamadım değil satılığa çıkardıktan sonra 3 defa şanzıman kırdım.sonrada stı şanzımanı aldım.alıcılarda stı şanzımanıyla eski fiyat üzerinden pazarlık istiyolar bu yüzdende anlaşamadık bir türlü.kendisi zekiide o gelip bakturan insanlar aptalmı. ben buna uyuz oluyorum.7 sinde körfez muhabbetide orda merak eden varsa gelsin görsün muhabbeti aracı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DarkSky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış hatırlamıyorsam ben gc8 ararken bu aracın " pert kaydı var " açıklamalı bir ilanı vardı, 18.500 gibide bir fiyatı vardı.
    cidden mi ? benim için boya sorun değil sonuçta 15 senelik araçlar ama pert olayı sıkıntı olur. Sahibide hiç bir sorunu sıkıntısı yok istenilen yere gösterilebilir diyor. Kesin bilgiye nasıl ulaşabilirim ?
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Subaru_STI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cidden mi ? benim için boya sorun değil sonuçta 15 senelik araçlar ama pert olayı sıkıntı olur. Sahibide hiç bir sorunu sıkıntısı yok istenilen yere gösterilebilir diyor. Kesin bilgiye nasıl ulaşabilirim ?
    hocam bence duyduğuna değilde bizzat ustanla birlikte git gördüğüne inan .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MHC-04 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam bence duyduğuna değilde bizzat ustanla birlikte git gördüğüne inan .
    araç bana yakın olsa şimdiye çoktan gitmiştim ama malesef çok uzak. dediğim gibi, boya hiç önemli değil, komple boyalı olabilir. ufak tefek kazaları da olabilir spor bir araç bu. ama öyle ağır kazası olmuş perte çıkmışsa durum kötü. sahibi çok temiz de çok temiz diyor başka birşey demiyor. e fiyatta ucuz görüldüğü üzere. ya pert olayı var denildiği gibi , ya motor-mekanik sorunu var ya da boya falan var anlamadım gitti. nasıl öğrenebiliriz tam durumu hiç bilmiyorum.
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu çok dalgalandı. ne güzel sorgulama yapıyorduk ama yaptığımız sorgulamalar da arada kaynadı sürekli.

3. kez sorguluyorum lütfen biri yardım etsin artık şu araç için

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 20.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 93299185

98 lerde makyajlı tampon yokmuydu ben mi yanlış hatırlıyorum.
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç bana yakın olsa şimdiye çoktan gitmiştim ama malesef çok uzak. dediğim gibi, boya hiç önemli değil, komple boyalı olabilir. ufak tefek kazaları da olabilir spor bir araç bu. ama öyle ağır kazası olmuş perte çıkmışsa durum kötü. sahibi çok temiz de çok temiz diyor başka birşey demiyor. e fiyatta ucuz görüldüğü üzere. ya pert olayı var denildiği gibi , ya motor-mekanik sorunu var ya da boya falan var anlamadım gitti. nasıl öğrenebiliriz tam durumu hiç bilmiyorum.
    hocam fiyatının ucuz olması bence arabada illada birşey var anlamına gelmez herhalde.çünkü bu araçlar satışı ağır araçlar biliyosun acil bir sebebi de var olabilir.kendimden pay biçiyorum ben bir daire bulmuştum mesela piyasasının 30.000tl altına onu almak için kaçırmamak için fiyatını bir anda 9.000 düşürmüştüm.şans ya bendekide pat şanzımanı kırdım aynı gün.şanzıman bulim edim derken daire satıldı bende fiyatı tekrar çıkardım.ama sen yinede bence satıcıyla görüş dediğinin aksi çıkarsa yol masraflarını karşılayacağına dair söz verirse üşenme git bak derim. ya gerçektende dediği kadar temizse en azından soru işareti kalmaz aklında pişmanlık yaşamazsın. ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pert arabayı en dandik ustaya bile göstersen anlar hemen macunlardan.

DarkSky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesin bilgim benimde yok, fakat aracın " pert kaydı vardır " açıklamalı ilanını hatırlıyorum.Aynı araç olmayabilirde, plakası açık ilanda, belki sigortadan yada kaskodan çıkabilir kayıtlar.

DarkSky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pert arabayı en dandik ustaya bile göstersen anlar hemen macunlardan.
    her zaman öyle olmaz o olay, tertemiz diye servisten 2.el olarak alınan aracın pert çıktığına gözlerimle şahit oldum, yapan usta yaptığı yerleri, attığı kaynakların noktalarına kadar gösterdi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DarkSky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesin bilgim benimde yok, fakat aracın " pert kaydı vardır " açıklamalı ilanını hatırlıyorum.Aynı araç olmayabilirde, plakası açık ilanda, belki sigortadan yada kaskodan çıkabilir kayıtlar.
    yani.plakadan hatta şaseden sorgulatmak lazım.kesme tavan v.s. konulduğu zaman yapan ustada çok iiise hele hele aynı renk kaporta koymuşsa dahi yinede anlaşılır direklerden döşemelerin altından ama makinayla bakmak gerekir gözle anlaşılmaz 3-5 cm macun.ama diğer türlü tavanda direklerde v.s. macun varsa tıklatarak bile elinizle baktığınızda anlaşılır.

FAGE12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani.plakadan hatta şaseden sorgulatmak lazım.kesme tavan v.s. konulduğu zaman yapan ustada çok iiise hele hele aynı renk kaporta koymuşsa dahi yinede anlaşılır direklerden döşemelerin altından ama makinayla bakmak gerekir gözle anlaşılmaz 3-5 cm macun.ama diğer türlü tavanda direklerde v.s. macun varsa tıklatarak bile elinizle baktığınızda anlaşılır.
    ozaman bizim burada ki ustalar gerizekalı vallahi de billahide bir b***k tan anlamıyorlar komple boyalı arabayı götürüyoruz sahıbıde komple boyalı diyo kaportacıya gidiyoruz değişen varmı yok mu diye kime gittiysek adamlar orjınal araba boyasız arabada değişen olurmu diuolar bide utanmadan üstüne ahahahah
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FAGE12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozaman bizim burada ki ustalar gerizekalı vallahi de billahide bir b***k tan anlamıyorlar komple boyalı arabayı götürüyoruz sahıbıde komple boyalı diyo kaportacıya gidiyoruz değişen varmı yok mu diye kime gittiysek adamlar orjınal araba boyasız arabada değişen olurmu diuolar bide utanmadan üstüne ahahahah
    elinin tersiyle tıkladığında tok ses verir macun kaportayı tıklayarak gezdiğinde anlarsın.+ macun toz delikleri olur.+hatlardaki keskinlik kaybolur milimetrik ovalleşmeler olur dalgalanmalar olur.boyayla alakalıda parça sökmeden boyandığında mutlaka boya hatası olur fitillerde nokta küçüklüğündede olsa taşma olur.boyayı kalın attığı ince attığı yer kolaylıkla ayırt edilir kalın atılan yerde pütürleşme olur.sonuçta insan kolunu tam milimetrik ayarlayamaz makina değil sonuçta.sökülen parçalardada vida yerlerine vidalara bakılır anahtar değmişmi diye zedelenme kayma varmı diye iki parça arasındaki mesafeye bakılır her tarafında sıtandarttır çünkü boşluk.onun dışında silikonlara bakarım mesela kaputta yan sanayi silikon kolaylıkla belli olur.çamurluklarda çamurluğun iç kısmına bakarım renk farkı vardır söküp aynı renk boyamadığı sürece ve orjinal çamurluğun içine fabrika aynı renk ama incesini atar bildiğim.her arabanın farklı bu tabi.subarularda koyu griye benzer olur mesela. bildiğim kadarıyla aklıma gelenler bunlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hatam varsa düzelten olur inşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2006 2.5 wrx ler ortalama kaç lira eder pek yok heralde piyasada :S

emirzukak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yusuf_sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gri renkte hiç bi gc8 bakmazdım ama bu gc8 baktırıyo kendine temize benziyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirzukak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tuğbay ak ın eski arabası.. içi dışı çiçek beyni tork taktı korhan abi ayar yaptı. ama ne kadar eder bu para verilir mi tartışılır. yeni alanlar motor yapmadıysa arabada daha önce sadece piston vardı motoru da yanlış hatırlamıyorsam turbozone da toplanmıştı ama emin değilim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi de egzos çan çin çon komple, apexi işi yalan tabi yeni sahibi değiştirmediyse

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)