|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Citroen Saxo VTS
|
Aracım için Luk olmayacaki Valeo olacak debriyaj seti arıyorum. Mümkün olduğu kadar makul bi fiyata. Elimde Pioneer 6850 teybim var hatta onunlada takas olabilirse siper olur.
pm atabilirsiniz. __________________________________ Citroen Saxo VTS |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
görkem avrupa yakasında aksaray oto fahride uygun fiyatlı olur 0212 632 79 91
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 207
|
peugeot kutusundaki valeodan 10 takım kullanmış ve kırmış biri olarak luk almanı öneririm...valeoda baskının ayağı kırılıyor sürekli en son luk alıp taktık sıkıntı bitti luk daha pahalı bide ne hikmetse
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Teşekkürler arayıp soracağım.
__________________________________ Citroen Saxo VTS |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Yaw çevremdekilerde kesinlikle luk alma diyor? nasıl iştir? aslıdna tecrübelerinizdende yararlansam çok sevinirim.
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: MeGaNe CoUPe..:)
|
Bende luk öneririm,illa valeo olcak hastasıydım ustam yuru len dedi zorla luk taktı sorunsuz bindim,rv saxoya da aynı debriyajdan takmıştık o kadar yuklu olmasına ragmen o da gayet guzeldi..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Süpersiniz teşekkür ederim 1-2 de valeocu denk gelirse ve kullanımını paylaşırsa çok sevinirim.
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
valla piyasada parçacıların sölediğine göre valeolar eski valeo değil...lukun baskısı daha sağlam valeoya göre 5 tane valeo parçalayan arabaya luk taktık şuanda bi sıkıntı yok
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Eyvallah. elinde olanlar varmı? aksarayı ayrıca ararız.
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: ------------------- saxo vts blue (02) accord 2.4 blue (05)
|
bundan yaklaşık 4 sene önce valeo takmıştım eski vts e. 40k km kullandım.yeri geldi sakin yeri geldi dibine kadar zorladım.
ama o valeo ile şimdikiler farklımı bilemem. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
valla bende bugüne kadar hep valeo taktım çabuk bitmesinin dışında bi sıkıntı görmedim luk denemelimiyim
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
yanlız 2-3 parçacıyada sordum LUK tavsiye etmiyorlar kafam karıştı. direk servistenmi alsam dicem ama onlarda yüksek çekiyorlar.
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Clio rs
|
Servisten orjinal olanı alın
Bazen parçacılarda aynı malzemeyi vermelerine rağmen ufak farklılıklar olabiliyor __________________________________ Teşekkürler Renault Mais Baday Cotech Merdan Power
Teşekkürler AHM Performance |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: ilk sahibi TEYZEDEN SAXO VTS (Sold)
|
SAXO DEBRİYAJ SETİ VTS | PEUGEOT YEDEK PARÇA | Online satış mağazamıza hoş geldiniz..
SAXO DEBRİYAJ SET VTS | PEUGEOT YEDEK PARÇA | Online satış mağazamıza hoş geldiniz.. SAXO DEBRİYAJ SET VTS | PEUGEOT YEDEK PARÇA | Online satış mağazamıza hoş geldiniz.. hocam bu siteden ben sürekli alışveriş yapıyorum fiyatları gerçekten çok uygun piyasaya göre..bütün baskı markası var ellerinde orjınal,valeo ve luk..Ayrıca piyasada iki çeşit valeo var MADE IN FRANCE ve MADE IN TURKEY kesinlikle FRANCE alın!! |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Citroen Debriyaj Baskı Balata Set 132 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 27887011
Bu nedir arkadaşlar ?? mapa markaymış? kafam iyice karıştı ya __________________________________ Citroen Saxo VTS |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
parçalananların hepsi servis kutusundaydı servisten alındı
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
baskı balatam luk markaydı sıfır takılmıştı..alıştırmadan gazladığım için yüzeyi yandı ( bu her balata için geçerli )..antalya da balatacım var ona balata çaktırttım gayette memnunum..geçenlerde bir sıkıntı oldu söküldü balata kırılmış..o kadar zorlamaya normal dedim baskıyı ( luk ) kontrol ettik tertemiz..tekrardan 50 lira ya orjinal balatadan bile kaliteli balata çaktırdım..ne titreme ne sertlik 10 numara oldu
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 10:53 ::::

baskıyı ( luk ) kontrol ettik tertemiz..tekrardan 50 lira ya orjinal balatadan bile kaliteli balata çaktırdım..ne titreme ne sertlik 10 numara oldu