|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Civic vti
|
Elinde olan varsa sıfır veya az kullanılmış temiz 2.el olabilir.
__________________________________ ekfour. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: r53 mcs
|
Kanka gecen hafta taktik aracımıza benim gelecek olan raceland coillerim gümrükte haber bekliyorum çekip siteden isteyene satıcam fiyati malı çekince yazarım malum dolar değişken oluyo
__________________________________ C R M performance E C U fast |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Civic vti
|
Tamam kardeşim haberleşirz o zaman.
__________________________________ ekfour. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: r53 mcs
|
Şimdi yine aradım Arda senin için gümrük isleri sıkıntılı beklemedeyiz walla parasını aldıklarımız bile var gün verip rezil olmak istemiyorum fiyat isteyene burdan yazıyorum pm atmanıza gerek yok
750 en düşük 850 en yüksek tahmin ettigim fiyat. Eski malı 800 civarı satiyodum
__________________________________ C R M performance E C U fast |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 98 Sedan Vti - FJK (Sold)
|
Fiyat gayet makul.
Piyasada şuan 1000TL civarına satılıyor. Ayrıca, Arda ben kullanıyorum Raceland coilover, huzur varmış be ![]() İnanılmaz kaliteli, yol tutuş ve konfor en üst seviyede. __________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing (Sold) Gönül Otomotiv Mekanik Garaj |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
1000 lıra verılmez omer racelanda cok kanka
ederı 7oo
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 98 Sedan Vti - FJK (Sold)
|
Neden verilmez gökhan?
Ne gibi eksi yanı var? Sıfır koniye 1100 tl + sıfır yay takımına 300-400 verilebilirken raceland'ın ederi niye 700? Kullandım mı hiç Raceland'lı araba? Bende diyordum verilmez diye ama inan 1000TL'yi hakediyor. Mühendislik var sonuçta. El yapımı coiloverı bile sadece önleri 450TL'ye yapıyorlar, arkalarada spor yay veya amortisörlere müdahale 150-200TL. Custom işi bile 600-700'ü buluyor. Raceland'a 1000TL az bile
__________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing (Sold) Gönül Otomotiv Mekanik Garaj |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 2006 CiviC Sedan Vtec II
|
Vtec 2 icin bende kısmetse raceland alıyorum.
__________________________________ Şükrü Balcı
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: akbil
|
yaya 400verıp kestırıp amortısor patlatıp tamırat vs ztn kaba taslak 600e cıkıcak 1kere verılıp kafarahat takılınabılır.
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Raceland bende kullandım cok memnundum komple sıfır amt yay alıyorsunuz tüv onaylı bir ürün ve parasına göre oldukca kaliteli.
sertlik ayarı tam kıvamında sekme yapmaz ses yapmaz yol tutusu ciddi manada güzelleştiriyor fiyatıda uygun ben 750e almıstım. __________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 10:58 ::::

750 en düşük 850 en yüksek tahmin ettigim fiyat. Eski malı 800 civarı satiyodum

yaya 400verıp kestırıp amortısor patlatıp tamırat vs ztn kaba taslak 600e cıkıcak 1kere verılıp kafarahat takılınabılır.