|
|
#1 | |||
![]() |
arkdaşlar vtı için egzos arıyorum ama alt devirlerde sesi cıkmıcak sadece ust devir vtı ustu ses vericek bi egzos arıyorum ne tavsiye edersininz silencırlı egzos kullandım silencırla dahi alt devirde ses var megan , dc , hks denedim silencırla bile ses verrıyo sesiz istememin nedeni gunluk kullanıyorum o sebepten varex demeyin çok pahalı
__________________________________ Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم BİSMİLLAH her hayrın başıdır.!!!!!! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Black Vtec2 - Red Del Sol VTI
|
sessizliği illa son susturucu da aramayın, eğer ki komple ara boru kullanıyorsanız 1 yerine 2 adet spor tip orta susturucu kullanın, özellikle alt devirlerde sesi neredeyse tamamen kesicektir, sonda da kazanı büyük(hacimli) bir son susturucu kullanıp alt devirlerde ki sesi tamamen kesip günlük kullanabilirsin aracını, böyle bir sistem vtec ten sonra zaten ses vericektir ama altlarda huzur bulur şehir içinde rahatça kullanırsın..
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
__________________________________ Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم BİSMİLLAH her hayrın başıdır.!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: r53 mcs
|
Supersiprint Magnum kullan bence sessiz sedasiz
__________________________________ C R M performance E C U fast |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ya mesut bırak sesi cartı curtu tak hks mis gibii
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Black Vtec2 - Red Del Sol VTI
|
Rica ettim.. bu arada taktığın orta susturucuların içi bu resimde ki gibi dümdüz delikli boru olsun, içinde çentik, çıkıntı vs olmasın, giriş ve çıkış çapıda ara boruyla aynı olsun yeterli, mis gibi kullanırsın, üstte devirlerde performansını da etkilemez altlarda sesini keser ve alt devirde ki torkunu da iyileştirir..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
__________________________________ V O L V O S40 |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Lancer
|
60'lık boru ortaya 60'lık sanayi tipi üst fotodaki susturucu sonada ss magnum miss gibi..
bağlanma korkusu olmadan
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 2005 S2K,2002 Tuned K20a2,,2004 Full Original k20a2
|
S2000 son susturucusu dusundunuzmu?
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 06 pug partnerr -05 honda civic ep2
|
takın s2000 sonu hem farklı olun hemde huzur bulun 2500-3000 devire kadar hiç ses yok 3000 devirdenden sonra inanılmaz bir cırıltı varkı 1.4 is aracımda o sesi dinlemek için benzin alıyorlardı
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
eyvallah kanka takım hks hi power eyvallahda ben çok geziyorum haftada 2 gun surekli geziyorum köpru flan karşı çok baglatırım aracı ama sana söz hediye edersen takıcam bu kadarda delikanlıyım
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
kullandım elimde de vardı ama oda arkda tarafından dolaşım yapıyo havayı oda çok tutuyo aracı
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Multijet
|
SS Var elimde 51' lik...
__________________________________ FIAT BRAVO Multijet 170 + hp 400 + nm Built by MEGACHIPS |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
tesekkur ederim arkdaşlar 60 lık ss magnum aldım konu kapanabilir..
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|