|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: MeGaNe CoUPe..:)
|
Arkadaslar 2002 model clio rs için Krank kasnağı gerekiyo,serviste araba sökülü duruyo,servis ülke sınırları içinde parcayı bulamadıgından falan bahsetti ben burdan bi yerlerden yardımcı olabilecek birilerinin olableceğini dusundum servise kalırsa araba boş boş yatcak,yardımcı olursanız cok sevinirim..
Clio rs krank kasnağı parca kodu 8200 386 460 |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ......
|
Aciliyeti varsa kullanılmış bi kenara konmuş şekilde bi tanıdığımda var parça.
Sıfır arıyorsanız malesef. __________________________________ Önden ok gibi arkadan .ok gibi
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Clio RS - Focus WRC Edition
|
Servis nasıl bulamaz anlamadım yetkili servis mi bulamadı parçayı özel servis mi ?
Ben servise bıraktım bir sonraki gün tüm parçalar Bursa dan geldi ve değişti krank kasnağınıda değiştirmiştim ; aslında çok kötü durumda değildi ama eski parçaları almadım üzgünüm gönderirdim yoksa. __________________________________ SeSSiZLiĞi aNLaTMaNıN eN iYi YoLu SeSSiZLiĞi HaYKıRMaKTıR. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: White Rs @ New Kangoo
|
Kasnak ellerinde var,
Osman ile görüş beni söylersin indirim yapar, RENOM OTOMOTİV Adres / Address : Sanayi Sitesi 1763 Sok. No:6 Batıkent – Ankara Telefon / Phone : +90.312.2781887 Faks / Fax : +90.312.2781665 Eposta / E-mail : info@renomotomotiv.com __________________________________ Piston Garage |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Abiler cok sagolun bende özellikle sıfır istiyorum zaten,arabayı yeni aldık biliyosunuz önceki motor halinden memnun kalmadık pek ( bakımsızlık konusunda) nerdeyse orjinal sıfırıyla değişmeyen parca kalmıyo gibi bişey,4 gundur serviste araba
baya bi masraf yapıyoruz ama satmak için değil uzun zaman keyifle binmek için aldıgımızdan batmıyo acıkcası,gönlümüz rahat binecegiz insallah,3-4 yerden daha bulduk parcayı ne kadar ilginctir ki 360 tl ye kadar fiyat veren oldu en uygunu Kadir abinin tavsiye ettiği yerdi,osman bey yardımcı oldu sagolsun,Kadir abi cok tesekkurler,hakkını helal et..
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: White Rs @ New Kangoo
|
Parçayı hatalı vermez ,versede takmadıysanız eğer geri alır sıkıntı olmaz
__________________________________ Piston Garage |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 11:09 ::::

baya bi masraf yapıyoruz ama satmak için değil uzun zaman keyifle binmek için aldıgımızdan batmıyo acıkcası,gönlümüz rahat binecegiz insallah,3-4 yerden daha bulduk parcayı ne kadar ilginctir ki 360 tl ye kadar fiyat veren oldu en uygunu Kadir abinin tavsiye ettiği yerdi,osman bey yardımcı oldu sagolsun,Kadir abi cok tesekkurler,hakkını helal et..