|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: YıClio Sport
|
arkadaşlar başlıktaki yazdığım gibi clio aracıma 4 adet saç jant lastik takımı arıyorum. Cumartesi gelip elden alıcağım. Anlaşırsak satıcıyla
. buradan ulaşabilirsiniz.4x100 15 yada 14 fark etmez Son Düzenleyen selimvarli; 22-12-2011 18:04. Sebep: yazım hatası |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
4 lastikli sac jant var 13", lastikler cok iyi degil, birisi boyna hava tazelenmesi istiyor, jantlarinda birisi hafif yamuk, zaten aldigimdada boyle cikti jantin biri, ben kullanmadigim icin duzelttiremedim 50 TL'ye veririm yapacagim son rakam olur.
Not: jant yamuk olmasaydi bu fiyat olmazdi.. __________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
clio icinse gibek capina dikkat et. Honda bmw vs uymaz. renault gobek 60 mm dir.
__________________________________ Powered by PPRMotorsport |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
13 düşünmüyorum teşekkür ederim hocam, lastiklerde en azından orta halde olmalı günlük kullanıyorum aracı çünkü, jantları satıcam şimdilik saç spec gezicez. ayrıca teşekkürler göbek çapı bilgisi için.direk al tak şekilde olmalı benim için.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: cereiks... :D :D
|
elimde mevcut 4*100 lastikli son fiyat 80 TL ümraniyedeym.
__________________________________ crx engine... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: GOLF 1.8T GTI
|
Elimde 4 adet opel corsa 14" cant ve lastik mevcut. Eğer düşünürseniz görüşebiliriz.
175 65 14 OPEL CORSA ORJİNAL SAC CANT LASTİK - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 53433524 |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
hocam dördüde aynı marka ve daha iyi durumda lastikler lazım kalıcı kullanıcam. sonra duruma göre bakıcam
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
aranan kan bulundu herkese teşekkürler.
|