|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaslar tanıdıgım tornacı yok bu ufak ışlede kimsede ugrasmıyor bana su resımdekı ıkı uc takı ayaklardan lazım d14 aracım
yapabilirim dıyen var sa yada ben tornacıyım yaparım dıyen varsa buyyrun konusalımm __________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
güncelllll
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Bu iş için tornacı hiç işine yaramaz..
Sana CNC lazer kesimci lazım.. Metalden kesicek ve bükücek.. __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
evett abi nasıl hallederiz varmı senın tandıgınn
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: CİVİC
|
bende bady clup marka tork damper
var |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
kanka candan aldıgın kule gergisini satarmısın
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ben takıcam onu kanka
sadece ayaklarını satarmısın yada tanıdıgın varsa ayaklarının aynısından yaptırabılırmısınn
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
satıyormusun buddyclub torq damper'ı ne istiyorsun ? aparatları tammı ?
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
nası yaparız
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |