|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
Turbo projem icin aşağıdaki parcaları arıyorum. Yurt dışından sipariş vermeden önce bir konu acayım dedim. Elinden cıkartmak isteyenler vardır belki.
Darton gömlek takımı Cp veya wiseco düşük sıkıştırmalı piston takımı Eagle harici turbo için kol takımı Standart ölçüde üst kapak contası Aftermarket hafif krank veya 0 oem krank |
|||
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
miniks nickli Hilmi ye pm atın yardımcı olabilir
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
0 ölçü krank var türkiyede tertemiz çıkma
USA de 9.1 wiseco pistonum var TAM35GNY nickli arkadaşa mesaj atıp ulaşabilirsin fiyatı o versin sana Eagle kol takımı var düşünürsen __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
0 ölçü krank var bizde düşünürseniz pm atın
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Misafir
|
elinde parça olan arkadaşlar lütfen fiyatlarla özel mesaj atsın
günceldir.
|
|
|
|
#6 |
|
Misafir
|
Araniyor gunceli
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: type rr
|
krank 0 olcu 1500 tl
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
kardeş yanlış anlamada sana verdigimiz fiyatlara bir cevab bile yazmadın
insan pazarlık eder bişi yapar ben seni ciddi görmüyorum sen burda insanları oyalıyorsun gibi geldi bana Buraya sana kaç kişi mesaj attı ise yazsın bakalım kimlere cevab verdin çok merak ettim __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: type rr
|
banada ole geldii 1400 bloc dedik ona bile cvp yok
bakalim cranka gelecekmi cvp |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Misafir
|
Baska bir firmadan cp 9cr piston Manley turbo tuff i beam kollar Darton wet sleeves Cometic conta Icin 1980$ kargo dahil fiyat aldim. Bu fiyattan uygun vermek isteyen olursa diyede konu actim. Bazi sebepler yuzunden Projesinden vazgecmistir elinden cikarmasi gerekiyordur vs. |
|
|
|
|
#11 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: K-B-F series Honda motor co.
|
çok güzel fiyatlar verdim cvb geldi ama sonuç yok havada kaldı.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Misafir
|
Sifir urun icin zorluyorum kendimi
herkes basindan fiyatlarini yazsaydi sizleri bekletmek zorunda kalmazdim. Cp pistonlar aklimda. Baska bir yerden krankta gelicek kontrol edilicek sorun yoksa onuda aldim.
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
1980 $ bugun parası ile nerdeyse 4000 tl yapar
siz birde bunun üzerine gümrük vergisi ıvırı zıvırıda ekleyin 1000 tl 5000 tl yaptı hesabını ona göre yapın ayrıca 800 WHP den fazla güç düşünüyorsanız gömlek alın yoksa oem gömlekler hayli hayli işinizi görür bilginize boşa parçalanmayın onun yerine block guard kullanabilirsiniz __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Misafir
|
belkide takilmaz sansa. Hedef guc max 500whp ama araci kullanirken icim rahat olsun istiyorum.
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 99 GC8
|
neden eagle kol harici?
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
için rahat olsun istiyorsan OEM gömlekler ile yola devam et
Darton çakılmasına güvenseydim bende çaktırtırdım ![]() Düşük fatura bile kesilse bu aralar cok sıkıntılı gümrükler birde artık bir yasa çıktı bunu da kimse bilmiyor şu anda zati eşya sample düşük fatura kesilse dahi karışık mallar geldigi an çekemiyorsunuz gümrükten ya tek tek kargoya verdirtin yada bir fürma üzerinden getirtin kolay gelsin __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Misafir
|
Tercih meselesi diyelim.
yinede tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim.Bu kanun tam olarak nedir? Sonucta karisikta gelse detayli dokumu olacak vergisini verdikten sonra neden gumrukten alinamasin ki? |
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
Sebebine gelince senin vergisiz iş yaptıgından şüpheleniyor devlet son zamanlarda okadar cok gümrüge sample ürün gelmişki artık uyanmışlar gecen gün gümrükte malımı alırken gümrük memurunun demiş oldugu şeyi sölüyorum heeee bu firmamı ben biliyorum bunu sürekli geliyor bana 80 $ dimi gene fatura daha 1 kere 81 görmedim ne USA miş herşey 80 $ orda çalışan gümrük memurlarıda salak degiller internet önlerinde giriyolar markayı görüolar fiyatları ![]() İthalat yetkisi olan firmalar artık getiricek malları yavaş yavaş sistem oturana kadar 1 2 aydaha bu şekilde malzeme gelir sonrası yaş benden sölemesi normalde 1 günde cıkarttıgım malı 3 gün ugraştırdılar 3 gün gittim geldim __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |