|
|
#1 | |||
![]() |
logolu panjur arıyorum. füme veya siyah olması tercihim. logosu normal ve biraz büyük olmak üzere iki çeşit olduğunu da duydum. elinde panjur olan arkadaşların imkanı varsa resim eklemesini rica ediyorum. teşekkürler...
__________________________________ 4500+ |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ZPU civic ...
|
bnde var istersen resimide yarın eklerim
__________________________________ toprağımızınn üstünde şerefsiz yaşamaktansa toprağın altında yatmayı şeref sayarızz ... 0532 687 45 61 yasin GÜNER ... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
bende de var istersen ?
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
panjur bulunan arkadaşlar resimleri pm de atsa konuya da eklese olur. zahmet vereceğim ama görmeden almayayım ki hiçbirimizin keyfi kaçmasın. teşekkürler...
__________________________________ 4500+ |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ZPU civic ...
|
bugün gün içinde eklicem
__________________________________ toprağımızınn üstünde şerefsiz yaşamaktansa toprağın altında yatmayı şeref sayarızz ... 0532 687 45 61 yasin GÜNER ... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
![]() ![]() buyur kardesım 150 tl sararma solma kırık catlak bıseyı yokturr __________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Aksaray lı kardeşim malzeme çok güzel ama bana uymaz. Yine de teşekkür ediyorum. Aksaray benim hanım memleketi. Yaz aylarında Geldiğimde görüşürüz inşallah. çok sağol..
Edit: az önce Serkan arkadaşımız ile görüştük ve panjuru kendisinden temin ettik. sağolsun kendisi de malzeme de gayet hoş. inşallah kargoda bir sorun çıkmaz da panjur elimize sağ salim ulaşır. İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum... __________________________________ 4500+ Son Düzenleyen aliburma; 27-12-2011 11:42. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
tamm abıcım her zaman beklerımmm
panjuruda gule gule kullan
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |