|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Turbo işte :D
|
egt saatini bgn taktık ama ilk marşta saat 1100 dereceye kadar cıkıyo ama sonrasında 300 de sabıt kalıyo, yardımcı olabılıcek war mı elınde apexi egt ye uyucak sensör
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
sendeki egt arızalı değilki :S
montaj doğru yapıldımı bence bi kontrol etmelisin ? bide senin arabada 1100 c nasıl olabilirki ? __________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
walla senın gonderdıgın sema ıle aynı sekılde montajını yaptım. egzozun ustunden sokup cakmakta tuttum hıc bır oynama yok. baglantısı yanlıs dedık, kablolarını tersıne bagladık sensorden gelenlere karsılık olanları ama genede bı degısım yok.
sensorden gelen kablolar kırmızı we mawı, kırmızıyı saatden gelen mawıye bagladık, sensorden gelen mawıyı saatden gelen sıyaha bagladık, beyaz parklara, kırmızı kontaga, teklı olarak yandan gelen sıyahı (kablonun ıc rengı gumus) onuda - ye bagladık... bır yanlıslık war mı ? |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
kontagı actıgımda saat 1100 c ye gelıyo araba calısmadan once sonra 300 e gerı gelıyo... sonrasında da hıcbı oynama yok
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
çakmakla dene ama uzun süre ısıt bi bak bakalım bende akşam şemaya bakıcam aksilik varmı diye
yanlız ilk açtığında o test yapıyo gidebildiği en son soktaya gidip geri geliyo sonra araba çalışmadan kontağı açtığında yapar onu çakmakla dene bi __________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
walla çakmakla da denedim bayada bı tuttuk ama olmuyo... anlamadım gıttı
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
ılk denemesınde sıkıntı yok saat calsııyo hatta parkları acınca lambasıda yanıyo ama sonrasında goruntu yok .
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
ilk baştakii test ben şemaya bakınca sana mesaj atarım telefona kontrol edersin bi tekrardan bide göstergenin dibindeki soketi kontrol et bi tam oturmadan çalışmaz o birde sensörü ne kadar içeri soktunuz 1,5 2 cm kadar içerde olsun
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
dedıgın kadar ıceerde sıkıjntı yok ama dısarı aldgmdada cakmakla denedım gene oynamadı
![]() soket tam oturmadıgı halde genede testını yapar mı ?? weya ısık yakar mı |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
evet testinide yapar ışığıda yanar ama değerleri okumaz
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
hım bı ııce oturtmayı denıyım bıde.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
walla bı gelısme yok. bı ara soketı cıkartıp takarken 310 dereceye cıktı ama ordanda mılım kımıldamadı gerı soktum tekrar taktım sımdı gene 300 de test te yaptıgı 1100 c lerede gelmez oldu
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |