Printable View
Alıntı: aykutsafakyaman Nickli Üyeden Alıntı 3 sene önce 206 rc takımı Trabzondan bir arkadaşım almıştı. İstenen rakamları duyunca dudağım uçukladı. Allah kolaylık versin abi :) Eyvallah kardeşim. Koltuk airbaglerden vazgeçmeme + max. Seviye oen görüntü için istiyorum. Bakalım, hayırlısı :)
Alıntı: EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Eyvallah kardeşim. Koltuk airbaglerden vazgeçmeme + max. Seviye oen görüntü için istiyorum. Bakalım, hayırlısı :) Gözü karartırsan gürcüden de bulabilirsin de uzak kalır sana abi :)
Alıntı: aykutsafakyaman Nickli Üyeden Alıntı Gözü karartırsan gürcüden de bulabilirsin de uzak kalır sana abi :) Bir ara karartmıştım ama kendi çabamla bulamadım. Bulan olursa boş araba gider, takar gelirim :)
Alıntı: EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Bir ara karartmıştım ama kendi çabamla bulamadım. Bulan olursa boş araba gider, takar gelirim :) Tiflise geçersem bakarım abi yerine :)
Alıntı: aykutsafakyaman Nickli Üyeden Alıntı Tiflise geçersem bakarım abi yerine :) Valla iyi olur :)
Alıntı: EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Valla iyi olur :) Numaranı at bana özelden abi bu hafta bi işim var halledersem onu gitmeden sana da haber veririm :)
Güncel. Aramaya devam
Alıntı: EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Bir ara karartmıştım ama kendi çabamla bulamadım. Bulan olursa boş araba gider, takar gelirim :) Bizim arkadaş gitti otaraflarda hiç pug yok dedi :)) Yoksa benim arabadada tek eksik rc koltuğu :D
Alıntı: tolga_55 Nickli Üyeden Alıntı Bizim arkadaş gitti otaraflarda hiç pug yok dedi :)) Yoksa benim arabadada tek eksik rc koltuğu :D Bulgar'da nadir çıkıyor ama durumları iyi olmuyor. Acelem yok ama işin üstündeyim :)