Printable View
Alıntı: xxsancakxx Nickli Üyeden Alıntı Seni ilgilendirmez ;) Buranın muhtarı benim. Asıl beni ilgilendirir. Beni ilgilendirmeyen babamın gençliğinde kullandığı bir araba hakkında açılan bu konu :)
Alıntı: EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Evet onun için üye oldu. Ben de kendisinin avukatlığını yapmak için üye oldum. Siz ne için üye olmuştunuz? bana gold üyelik vericeklerini söylediler :D arifin mençiştıra attığı golü arıyordumdu yanlış mı geldim :D
Şinasiiiiiiiii yapma evladım.
Alıntı: yusufcan_k Nickli Üyeden Alıntı bana gold üyelik vericeklerini söylediler :D arifin mençiştıra attığı golü arıyordumdu yanlış mı geldim :D Seni de öyle mi kandırdılar annneeemmm :)
Alıntı: EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Seni de öyle mi kandırdılar annneeemmm :) abi sen yetkili bi abiye benziyon admine söylesene forum bozulduğunda nası gircez bi destek atın bana
Alıntı: yusufcan_k Nickli Üyeden Alıntı abi sen yetkili bi abiye benziyon admine söylesene forum bozulduğunda nası gircez bi destek atın bana 3k mesaj ve üstüne arka kapıyı açtılar. Oradan giriyoruz, at koşturuyoruz falan :D
noluyoruz yahu :)