Bu Allah'ın belası Vararam'ın filtresini Tr'de bulabilme şansımız yok mudur? Kiti değil sadece içindeki filtre lazım. Vararam Sc1 modelindeki filtre. Veya muadili k&n falan yok mudur? Deli etti,ağzına ............... filtresi.
Bu Allah'ın belası Vararam'ın filtresini Tr'de bulabilme şansımız yok mudur? Kiti değil sadece içindeki filtre lazım. Vararam Sc1 modelindeki filtre. Veya muadili k&n falan yok mudur? Deli etti,ağzına ............... filtresi.
Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı
VR-SC1 and SC1R Vararam Replacement filter (C6 2005-13)
– Vararam .com
Vararam GF7041 | VaraRam Green High Performance Replacement Air Filter for Corvette C6 SC VR-SC1, VR-SC1R; 2005-2013
VaraRam Green High Performance Replacement Air Filters GF7041 - Free Shipping on Orders Over $99 at Summit Racing
illaki usa da tr ye gonderen bi satıcı vardır pahalı birşey değilmiş birkaç tanesi ile iletişime geçin bence
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Turkiye gonderimleri yok . 4 ay once bir arkadasim icin komple filtre kitini 2 valize koyup Turkiye ye getirdim ordan biliyorum.
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
Su anki durum illaki duzelecek , hayat normale doner donmez Turkiye ye gelme planim var. Acelen yoksa gelirken getiririm.
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
Posta kutun dolu.
Adresi yazarım sana , sitesinden satın alıp benim adresi girersin bana gelir. Gelirken getiririm.
Konu R21TURBO 41 tarafından (23-04-2020 Saat 15:50 ) değiştirilmiştir.
Merhaba filtre ölçüleri mevcut mu elinizde?
Thor Performance
DOB 208 THP156 Allure Stage3
Istanbul Park: 2:40:901 (2:37 virtual) - (2:43:25 w/ semi slicks on wet)
Korfez: 1:05:469 (w/ semi slicks on wet)
Hocam bazı firmaların DIY own filter modelleri var. Ben Ramair marka filtre temin ediyorum ona baktım ama maalesef en büyük ölçü olarak 10x5 var. ITG, Pipercross ve UNI gibi firmalara bakarsan belki onlarda daha büyük filtre vardır. Bulamazsan da Ramairden 2 filtre alıp yapıştırıp kullanabilirsin diye düşünüyorum. İstersen temin edelim istersen sen kendin getirebilirsin. Özellikle bu firmaları yazıyorum çünkü köpük filtre tavsiyemdir. Aldığın yere de sorabilirsin neyle yapıştırabilirim 2 filtreyi diye. Zaten onlar da filtreleri yapıştırıyorlar yek parça gelmiyor
Thor Performance
DOB 208 THP156 Allure Stage3
Istanbul Park: 2:40:901 (2:37 virtual) - (2:43:25 w/ semi slicks on wet)
Korfez: 1:05:469 (w/ semi slicks on wet)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)