Selamlar herkese,
Otomatik vites olmak şartı ile e46,39 arıyorum.
Boya değişen fark etmez motoru düzgün olması öncelikli kriterim.
dm.
Güncel w210 da olur.
Selamlar herkese,
Otomatik vites olmak şartı ile e46,39 arıyorum.
Boya değişen fark etmez motoru düzgün olması öncelikli kriterim.
dm.
Güncel w210 da olur.
Konu c.sar tarafından (23-03-2023 Saat 09:47 ) değiştirilmiştir.
1881 - 193∞
Sana tavsiyem son bir senede hayatta eski bmw ye girmem dediğim kadar çok eski bmw lere girdim e36 şimdi elimde tertemiz çok yatmış kazası değişeni bile olmayan e39 var 5.20i 2000 model tertemiz araçta bile masraf çıtam şu anda 80 bin tl ye dayandı .. trimler kozmetik parçalar farı osu busu çok pahallanmış tabi ben orjinal parça kullandım yan sanayi değil yan sanayide çok dayanmıyor tam oturmuyor tavsiye etmem ..
Kısaca sadece motorunun iyi olması cebine 30 bin tl kar ettirir ama diğer taraftan 100 binin gidebilir iyi
Baktır kendine tek bir kriter belirleme ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
eylül ayında o dönemde özel bmw servisinde çalışıyor olmama rağmen ki arabamda hırpalanmış 46 olmamasına rağmen yaklaşık 50-60 bin civarı yedim,
otomatiklerinden uzak dur geneli saatli bomba otomatiklerin
hayırlısı olsun hakkında
Linea 1.6Mjet
teşekkürler arkadaşlar cevaplar için. İlk e46 dan gol yedik ekspere sokup conta yanık çıktı şanzıman kaçaklar. Zar zor eksper parasını kurtardım![]()
Bir sorum var Tek vanos ve Çift vanos hangisi tercih edilmeli.
1881 - 193∞
Yeni olan makbuldür çift vanos iyidir ama o yaştaki arabalarda kondüsyon farkı çok olacağından, tek çift fark etmeksizin hangisi sağlıklı ise onu almakta fayda varNormalde deli dehşet hissedeceğiniz bir farkı yok
Bütçenize göre en sağlıklı bulabileceğiniz araba e46 3.16 ve 3.18 olur bebekyüz 3.16 makyajsız 3.18 ile emsal yürürü var desem yalan olmaz
- Bize Her Yer TRABZON
Bütçeye göre konuştum tamamen abi
1 haftanın 4 günü performansından mutlu olup 3 günü sanayide geçeceğine, performanssız sorunsuz binilir o bütçelere
Yakın zamanda bende bebekyüz 16 kullanıyordum
N40 galiba 1.6 115hpolan bebekyüzdeki
N42 sanırım bebekyüz 3.18
Benim bahsetmek istediğim M43 olan 118hplik 3.18
Karışık oldu ama umarım doğru ifade edebilmişimdir hatırladığım kadarıyla![]()
Konu Birkan61 tarafından (16-03-2023 Saat 23:22 ) değiştirilmiştir.
- Bize Her Yer TRABZON
Tanıdıktan geçmişini bildiğim eksiği olmayan e39 alıp uzun süre sadece hafta sonları kullandım.Böyle halde bile masraf ve sorunlarla az-çok uğraştım.Bindiğimde keyfime diyecek yoktu.Nacizane tavsiyem tüm bütçenle araba alma kenarda az 20k-30k olsun.En önemlisi de gerçekten anlayan bir ustan olsun.Hakkında hayırlısı..
TeKS@S
Abi tecrübelerinize saygı duyuyorum
Gönül isterki 6 silindir olmalı en az 3.20 5.20 bundada hem fikiriz
Kendimi ifade edemediğim nokta, tam olarak anlatmak istediğim 300 gibi bir bütçeye sorunsuz dertsiz hararet yememiş motor yapılmamış 6 silindir çok çok zor şu dönemde
Dertsiz tasasız binilmek isteniyorsa o bütçeye 4 silindir olanların temizi daha çok bulunuyor.
- Bize Her Yer TRABZON
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)