R53 cooper S frenlerini 294e yükseltmek için R56 cooper s ön kaliperler ve taşıyıcılarını arıyorum.
Ocak ayına kadar bulabilirsem ala, yoksa Avrupa ziyaretinde aftermarket ürün alacağız artık![]()
R53 cooper S frenlerini 294e yükseltmek için R56 cooper s ön kaliperler ve taşıyıcılarını arıyorum.
Ocak ayına kadar bulabilirsem ala, yoksa Avrupa ziyaretinde aftermarket ürün alacağız artık![]()
Sence de biraz hizli olmadı mıAbi Ertürk'te vardır buyuk ihtimalle oem bi ara istersen kodla bakıp söylerler.
Konu mrtysn tarafından (21-11-2023 Saat 08:17 ) değiştirilmiştir.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Merhaba. Ben de çok aradım fakat bulamadım. Disk-Balata-Çelik Fren Hortumu ve Fren Hidroliği Güncellemeleri yaptım R53'e. Şu an gayet memnunum fakat büyük fren kiti düşerse diye bekliyorum tetikte. Kolaylıklar diliyorum...
+1. Kaldi ki JCW parcalar hakkindaki fikrimi biliyorsun @drago
öyle işte.
Bro r53 works kaliperin uygun disk ölçüsü r56 S ile aynı, başka bir fark da ben mi göremiyorum bilmiyorum; ama sırf kırmızı diye o paraları vermem
300-400 euro daha verilip wilwood falan alırım, Ocakta Brüksele gideceğim zaten
330luk bir set buldum ama stok binilecek arabada çok gereksiz olacak
JCW parcalar hakkinda genel konusmustum ben, fren kitine spesifik degil. R53 icin BMW uretim BBK buyuk disk ve buyuk kaliperden olusuyor. Kaliper yine tek pistonlu. Merak edene parca kodu 3411 0393 455 ki bu da kuvvetle muhtemel R56'ya standart koyduklari ebatlar, tam emin degilim bundan. Bu kit alinana kadar aftermarket kaliteli bir BBK alinip fren konusu kokten kapatilir, muhtemelen de yari parasina falan biter.
öyle işte.
Elimde R53 den söktüğüm R56 cooper s için ön kaliper ve taşıyıcılar mevcut ilgilenirsen vermek isterim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)