Öncelikle merhabalar;
Bir süre önce sevgili annem kendisine şehir içinde sağa sola rahat gidebilsin diye bir Ford KA 1.3 collection satın aldı. Kendim yurt dışında olduğum için satın alım sürecinde başında duramadım, tanıdıkların sözüne güvenerekten almış oldu aracı. Bu hafta izine geldiğimde arabayı kontrol etmemle birlikte aracın aslında çokta iyi durumda olmadığını yıllar boyu çok yanlış onarımlarla bir çok sorunun olduğunu gördüm. Forumda daha öncesinde Ford Ka ile çok fazla haşır neşir olmuş abilerimizin olmasından dolayı Foruma sormak istedim öncelikle hava filtre kazanı aramaktayım. Elinizde deponuzda kullanmadığınız yer kaplayan belkide unuttuğunuz öncelikle hava filtre kazanı sonrasında ise güneşlikler olur arka logolar olur jant logoları olur bu tarz ford Ka ile ilgili bulunan her türlü malzemenize talip olabilirim. Dm yolu ile ya da yanıt ile ulaşırsanız çok mutlu olurum. Araç hakkında bilgi sahibi abilerimden de araç hakkında sorunlarla ilgili bilgi almak isterim okuduğunuz için çok teşekkürler, iyi günler dilerim.

Alıntı