Orijinalini görmek için tıklayınız : Rt 106 ee 106 ek 106
34tb9544
30-10-2011, 22:00
http://www.streetfire.net/video/rt106_2331459.htm
http://www.streetfire.net/video/rt-106_2331458.htm
http://www.streetfire.net/video/106-rt_2331457.htm
ARACLAR IKIYE IKI DENENMISTIR ..CAM CAR MAMİMAKİNEN GOLF TDİ PD 130...
Videolar benim denedigim videolarmı gökhan ?
ayrıca videoları benmi göremedim :(
Maşallah araçlara :)
Yaşar abi videolar gözüküyor :)
maşallah araçlara..video yu çekenin eline sağlık harika olmuş :D
mstfcn28
30-10-2011, 22:12
Maşallah hepsine , hepsi güzel yürüyor kazasız belasız, camcarada maşallah :)
Araçlara maşallah dün akşam olmuş sanırım denemeler.
kazasız belasız kullanmanız dileğiyle araçları ;)
ılk vıdeoda bal kopugu 106 yı kullanan kımdır ? :D :D
fatihcakin
30-10-2011, 22:18
Biraz sakat olmuş ama güzel araçlar
Ben izlymiyorum bir sorun var herhald netde :(
EE ile olan deneme karşı araçdan daha iyi çekim olan vardı varsa onlarıda yükleyin araç içi daha güzel olur başka videosu olan varsa yüklesin zevkli bir akşamdı ayagınıza saglık .
Gökhan izleyemedim vidoalrı yarın ofisd izleriz artık llerine saglık sağolasın ;)
ılk vıdeoda bal kopugu 106 yı kullanan kımdır ? :D :D
Müzik çalan bir video varmış ondan bahsediyorsan tanımazsın kardeşim :D :D
Bu arada Rt için ugraşan suki,suat ustamada selam olsun ellerine saglık ustam .
SEÇKİN172
30-10-2011, 22:24
yaf muhammet abiye bak ya golfle ortalıgı karıştırıyo vallla fena gidiyo ya :)
maşallah yaşar a s kanka sen saol videoyu ceken mami makinenmi ben mi yanlış gördüm??:)
mami_makinen
30-10-2011, 23:44
maşallah yaşar a s kanka sen saol videoyu ceken mami makinenmi ben mi yanlış gördüm??:)
yanlıs degıl dogru gordun benım o :D:D
34tb9544
30-10-2011, 23:56
o nasıl bır golf tur oyle bence clıo rs cıler typercılar korksun :D:D:D
34tb9544
31-10-2011, 00:00
suat abı sen yaptında hangıs kotu gıttı be abi ellerıne saglık maşşallah
Cliosportve
31-10-2011, 00:07
Cam car fena ilerliyor :)
106 bal köpüğü çok fena makasa girmiş
Tebrikler herkeze
Masallah Araclara.
Araclarda Neler Oldugunu Yazsa Arac Sahıplerıde Bızde Bılgılensek Hepsı Fıltre Egsozmu ?
Masallah Araclara.
Araclarda Neler Oldugunu Yazsa Arac Sahıplerıde Bızde Bılgılensek Hepsı Fıltre Egsozmu ?
RT 106
çip
filtre
egzoz
düz boru
CRM timing
sanayi tipi son susturucu
hangisi ee hangisi rt videolarda yazılsa iyi olurdu ama gri olan ek106 sanırım stock deniyor iyi gitmiş diğerlerine göre..
maşallah GTİ lara
mami abinin bindiği araba ayrı bir hızlı gidiyor :)
hangisi ee hangisi rt videolarda yazılsa iyi olurdu ama gri olan ek106 sanırım stock deniyor iyi gitmiş diğerlerine göre..
o vahşi makası atan rt :D
O akşam denedigimiz hiç bir araba stoc değil kardeşim :)
Aşagı yukarı yapılan işlemler aynı ;)
Alper camia ufak biliyorsun bazen ilerde olmak geride olmakdan iyidir :) :D
maşallah yaşar abi rt ye
muammer abi gene hızını alamamışsın hep önde olmak nasıl bı duygu abı :D:D
makaslarda yarım boy kaybetmiş olmalı:D
olabilir.. ek106 nın filtre egsoz olduğunu sahibi ufuk sölemişti.
makaslarda yarım boy kaybetmiş olmalı:D
olabilir.. ek106 nın filtre egsoz olduğunu sahibi ufuk sölemişti.
Makas tespitin dogru lakin Herşeyin bir bedeli var :)
benim filtreli egzozlu bir aracım olsa kimse ile deneyemem sonuç belli zaten :)
Kardeşim dedim yaşını bilmedigimden dolayı yanlış anlama sakın :icon_tup:
YavuzNaz
31-10-2011, 10:15
106 lara maaşallah ama gece mami abimin gecesi olmuş :D
Bu RT 16 plakalı olan mı :D:D
cffsymbol
31-10-2011, 10:21
yasar abi EK stok biaraba hatta muaynye gricem die egsozu bile sokmustum
sadce filtre vardi . buarada maşallh araçlara.
mami_makinen
31-10-2011, 10:32
106 lara maaşallah ama gece mami abimin gecesi olmuş :D
alakası yok aslında vıdeo ıcın gıttık bızede pay cıktı farketmeden :D
mami_makinen
31-10-2011, 10:33
maşallah yaşar abi rt ye
muammer abi gene hızını alamamışsın hep önde olmak nasıl bı duygu abı :D:D
ıyı bı duygu ama arkadada kalsam farketmez sonucta eurodıesel :D:D
mami_makinen
31-10-2011, 10:34
maşallah GTİ lara
mami abinin bindiği araba ayrı bir hızlı gidiyor :)
saol pasam o senın hızlılıgın :icon_tup:
Bu RT 16 plakalı olan mı :D:D
Yanlış sinanım 35 olan :)
saol pasam o senın hızlılıgın :icon_tup:
eyvallah abim :)
cffsymbol
31-10-2011, 10:51
EK : filtre +48lik duz boru orj. Son sustrucu..
EE: filtre + conta +supers. Orta son timing
EE 106
% 70 kapak taşlama
port polish
ince conta
Timing
51 lik düz boru
araba en boş modeli klima sanroof aırbag yok ;)
Arabanın timingleri ben yaptım bilginiz olsun :)
PPR engineering
31-10-2011, 11:17
106 tılara maşALLAH ama ilk denemede o öne kırmak ordan öle baya kötü bir olay ALLAH göstermesin..
106 tılara maşALLAH ama ilk denemede o öne kırmak ordan öle baya kötü bir olay ALLAH göstermesin..
Yaşar önde oldugu için önüne geçmesi normal,ama dedğin gibi risk almış biraz,fenada olmamış :)
28 EE 106
31-10-2011, 11:53
maşALLAH araclara :) bnım vıtes cubugum cıktgı neden yazılmıyor anlamıorum 3 vıtste kescye dustgum bu aksam bı deneme yaplaım yşar abı;) EK sctck bı aractr ayrıca:)
maşALLAH araclara :) bnım vıtes cubugum cıktgı neden yazılmıyor anlamıorum 3 vıtste kescye dustgum bu aksam bı deneme yaplaım yşar abı;) EK sctck bı aractr ayrıca:)
Yok söyledi bana vites çubugu çıktı ee nin deneyemedik saglıklı dedi bana,ama o aracı geçmeniz biraz zor samet kardeşim YG ile olan videosunu izledim şaka gibiydi :)
trafikde denemeyin sonuç belli olmuyor uzun bir yol seçin kesiciye kadar devam ;)
106 hastalıktır ALLAH kaza bela vermesin hepinize .
Tüm araçlara maşALLAH Kazasız belasız . yaşar abi neyin peşindesin ? başkasının üyeliğinden girip oraya bişeyler yazmak sonra birde kendi üyeliğiden saldırmak amaç nedir anlamadım ? ki YG ile olan videoda cümle alem biliyorki benm arabam filtre eksozlu oldunu ve benm bunu bilerek denedimi videoya gerekte pek yok YG 106 EE 106 'YI 10 BOY GEÇMİŞTİR FİLTRE EKSOZLU HALİYLE . BU Hırs neyin hırsı onuda anlamış deilim . polemiğe girmicem öyle tlfndan geçirdim vs.. gibi laflarınıda pek kalaya almıyorum bunu bil. ama sen şimdi diyeceksinki sen nası konuşuyorsun ibo ben 32 yaşında 2 çocuk var çoluk çocukla muhabetemi giricem . o zaman böyle şeylere meeaal vermemek gerekiyor TeKrar bir yorum yapmicam . SAYGILAR.
Gecmıs Olsun Yavrum Dıkkat Et EE 106 Ya Nazara Gelıyor ;)
Ek Orgınal Susturucuyla Iyı Gıtmıs Bal Rengı Gtı Ile.
EE-RT Denemesı Zevklı Olucaktır:icon_tup:
İBO hayırdır bir yaramı var neyin peşindesi? benim peşimdeysen,uzun bir yol kat etmelisin;)
Çeçen e ne oldugunu yaz diyince zorunamı gitti hayırdır chip filtre egzoz biraz ayıp olmuyormu ? sen gençsin ateşlisin normaldir senle kötü olamıyorum ibo yetiştirdigimiz gençlerden birisin vursam vuramıyorum ekmegini yedik ;)
yegenlerin sana selamı var yaş 32 değil bu arada 34 oldu yine geriden geliyorsun :)
by serçe
31-10-2011, 12:44
maşallah güzel denemeler olmuş kazasız belasız ...
Ayrıca YG ile çekilen video seninle denedigin video değildi bilgin olsun geçen hafta çektigimiz video ;) RT ve YG seninle alakası yok ama halen bırakamaadın bu 106 işlerini Yaşar diye bir adamı duymak istememen normaldir.
İBO hayırdır bir yaramı var neyin peşindesi? benim peşimdeysen,uzun bir yol kat etmelisin;)
Çeçen e ne oldugunu yaz diyince zorunamı gitti hayırdır chip filtre egzoz biraz ayıp olmuyormu ? sen gençsin ateşlisin normaldir senle kötü olamıyorum ibo yetiştirdigimiz gençlerden birisin vursam vuramıyorum ekmegini yedik ;)
yegenlerin sana selamı var yaş 32 değil bu arada 34 oldu yine geriden geliyorsun :)
Zoruma gidicek bişey ki zoruma gitsin abi . yaramda yok gayet rahatım ALLHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN . bende yeğenlerimin gözlerinden öperim . 34 mü abi sen çok yaşlanmıssın bırak artık bu işleri ;)
Alicanrs
31-10-2011, 12:47
yaşar abi kaldığın yerden devam ediyorsun macerana :D Maşallah araçlara.. şş kızdırmayın yaşar reisi :D
yaşar abi kaldığın yerden devam ediyorsun macerana :D Maşallah araçlara.. şş kızdırmayın yaşar reisi :D
................................................
Ayrıca YG ile çekilen video seninle denedigin video değildi bilgin olsun geçen hafta çektigimiz video ;) RT ve YG seninle alakası yok ama halen bırakamaadın bu 106 işlerini Yaşar diye bir adamı duymak istememen normaldir.
uhauahuah :D:D normal normal . bu arada Ali abinin konuştu gibi yazdını ben biliyorum yani o yüzde yaram yok bu arada kapak %70 deil 0.75 taşlı :)
cffsymbol
31-10-2011, 13:12
yasarabi samet isyernde yazamiyo ama bn knustum buaksam
EEyle busfer bz gelip deneyelim gorelim araclari
1. ibo ben rt nin ve yg nin video izledim bir ilce girdigini gordum . Seni hakan giresunda 10 boy gectigini kast etmedim . arti ee nin spacklerini senin agzindan duydum ve ankarada yapan ustadan duydum.pasaogluna danisipda yuzde 70 kapak silik diye sordum ve bu rakam cok ciddi rakam oldugunu soyledi sen yuzde 70 mi sildirmissin yuzde 85 mi sildirdin beni alakadar etmez ben burda ee nin bildigim spacklerini yazdim arti benim adima kimse birsey yazamaz sen bu dusunceye de nerden kapildin bilmiyorum . ben gereken kisilere gereken cvbi her zmn hazirdir bende bu olay sana neden bu kadar dokundu senin adin gecmedi hic senin bi arabanda yok yani ee bi baskasinin zaten bu kadarda destan yazmama gerek yoktu burda da yuz yuze konusabiliriz hani yasar abi abindi bu konusmayi dogru buluyor musun rolling e kalkarken 7/24 ariyordunuz yasida onemli degil saygi olmasi lazim sende hakki cok bu adamin bana sorarsan :(
yasarabi samet isyernde yazamiyo ama bn knustum buaksam
EEyle busfer bz gelip deneyelim gorelim araclari
dgrusu bu olur:icon_tup:
34tb9544
31-10-2011, 13:54
Yasar abi sen kızma ama mamimakinenin golfü hepinizi gecer dün aksam bindim çok iyi gidiyo gercekten videolardada arkadan gelip geciyo galiba :) :) :) :)
28 EE 106
31-10-2011, 15:00
denıyomuyuz bu aksam yaşar abı:)
Kardeşim şimdi girdim ofise ay sonu ***** sıkışık biraz,araba ne zaman istersen hazır kardeşim deneriz sıkıntı yok ama videoyu sizin araç çeksin bizde sıkıntı oluyor gözünü seveyim :(
Bu tarafa gelirsiniz,burda güzel bir yerimiz var ;) sittin sene gitmem ataşehire :icon_tup:
Dosya her seferinde kabarıyor :(
Fatihi aramışsın herhalde oda beni aradı şimdi sıkıntı yok sametle sabaha kadar deneriz dedim bilgin olsun ;)
Yasar abi sen kızma ama mamimakinenin golfü hepinizi gecer dün aksam bindim çok iyi gidiyo gercekten videolardada arkadan gelip geciyo galiba :) :) :) :)
Akşam iyi bir cam cara ihtiyacımız olacak gökhan yardımcı olurmusun ? :)
Ama geriden gelip geçme bizi :icon_tup:
1. Ibo ben rt nin ve yg nin video izledim bir ilce girdigini gordum . Seni hakan giresunda 10 boy gectigini kast etmedim . Arti ee nin spacklerini senin agzindan duydum ve ankarada yapan ustadan duydum.pasaogluna danisipda yuzde 70 kapak silik diye sordum ve bu rakam cok ciddi rakam oldugunu soyledi sen yuzde 70 mi sildirmissin yuzde 85 mi sildirdin beni alakadar etmez ben burda ee nin bildigim spacklerini yazdim arti benim adima kimse birsey yazamaz sen bu dusunceye de nerden kapildin bilmiyorum . Ben gereken kisilere gereken cvbi her zmn hazirdir bende bu olay sana neden bu kadar dokundu senin adin gecmedi hic senin bi arabanda yok yani ee bi baskasinin zaten bu kadarda destan yazmama gerek yoktu burda da yuz yuze konusabiliriz hani yasar abi abindi bu konusmayi dogru buluyor musun rolling e kalkarken 7/24 ariyordunuz yasida onemli degil saygi olmasi lazim sende hakki cok bu adamin bana sorarsan :(
....... .)
Kardeşim tekrar ararmısın fatihi şarzı bittigi için noyu bulamıyoruz senin yada bana ulaş ;) Akşam bekliyoruz bilgin olsun .
28 EE 106
31-10-2011, 17:04
Kardeşim tekrar ararmısın fatihi şarzı bittigi için noyu bulamıyoruz senin yada bana ulaş ;) Akşam bekliyoruz bilgin olsun .
0534 949 84 83 bnım no:) abı şimdı cıkyorum işten gelıcem zaten hazrım;)
Alicanrs
31-10-2011, 17:05
adamı varya yaşlandırdınız iyice yaşar abi bırak bu roll işlerini geçti senden :D
yasar abı sağdan sola dırek onune geçmıs :D ben ondeyım hesabı :D :D
Ahmet_28
31-10-2011, 19:49
maşallah araçlara.RT nin nasıl gittiğini çok iyi biliyorum 2. ve 3. viteste rt yi geçemezseniz 4. ve 5. viteste balyoz gibi indiriyor valla:D
bende 106 gti sahibi oldum bi çok 106 da gördük arkadaşlarımızda ama RT nin top speed çok zalım
28 EE 106
31-10-2011, 20:00
maşallah araçlara.RT nin nasıl gittiğini çok iyi biliyorum 2. ve 3. viteste rt yi geçemezseniz 4. ve 5. viteste balyoz gibi indiriyor valla:D
bende 106 gti sahibi oldum bi çok 106 da gördük arkadaşlarımızda ama RT nin top speed çok zalım
denekte fayda var;)
0534 949 84 83 bnım no:) abı şimdı cıkyorum işten gelıcem zaten hazrım;)
Tamamdır kardeşim fatih de bekliyor karşıda oturuyor ama geleceksiniz diye fabrikada bekliyor :)
adamı varya yaşlandırdınız iyice yaşar abi bırak bu roll işlerini geçti senden :D
Yokbe kardeşim egleniyoruz bir dahamı gelecegiz dünyaya ? basmışım nikahına inşallah beni geçer EE bak ciddi diyorum şaka falan değil :icon_tup: işin makarasındayım yemin ederim .
yasar abı sağdan sola dırek onune geçmıs :D ben ondeyım hesabı :D :D
ufuk videoda önüm tıkalı oldugu için yaptım önde oldugumu görünce dediğin gibi geçtim yoksa ne yanımdaki fatih'i nede karşı araçdaki kardeşlerimizi riske atmak haddimize değil :)
Ahmet seninle videomuz var yükleyecem reissss sen yg yi kullanıyorsun ben rt yi :D :D
EK648 sessizce bekliyor :D :D
Ahmet_28
31-10-2011, 20:09
denekte fayda var;)
denemişsiniz zaten.tekrar tekrar denemenin faydası bize değilde benzinlik ve ustalara ;)
Tamamdır kardeşim fatih de bekliyor karşıda oturuyor ama geleceksiniz diye fabrikada bekliyor :)
Yokbe kardeşim egleniyoruz bir dahamı gelecegiz dünyaya ? basmışım nikahına inşallah beni geçer EE bak ciddi diyorum şaka falan değil :icon_tup: işin makarasındayım yemin ederim .
ufuk videoda önüm tıkalı oldugu için yaptım önde oldugumu görünce dediğin gibi geçtim yoksa ne yanımdaki fatih'i nede karşı araçdaki kardeşlerimizi riske atmak haddimize değil :)
Ahmet seninle videomuz var yükleyecem reissss sen yg yi kullanıyorsun ben rt yi :D :D
kanka benle olan değilde 230 da hakana sellektör yaptığın video iyiydi :D
denemişsiniz zaten.tekrar tekrar denemenin faydası bize değilde benzinlik ve ustalara ;)
kanka benle olan değilde 230 da hakana sellektör yaptığın video iyiydi :D
Reis şimdi dogru söyledin yemin ederim... :D :D :D :D
Yasar abıım benım :D bırıcık abıcım:D
yaşar bu işleri bırak artık:)
SEÇKİN172
31-10-2011, 20:34
yaşar abiyle roll yapılmaz herzaman büyük ustadır bitti :) seviyorum yaşar abi seni..
EK648 sessizce bekliyor :D :D
Nerelerde abi :)
cffsymbol
31-10-2011, 21:50
[QUOTE=Ahmet_28;2735872]denemişsiniz zaten.tekrar tekrar denemenin faydası bize değilde benzinlik ve ustalara ;)
EE yle deneme fln yok ortada o video dikkate alincak bi video deil araclarin yururyle ilgli
ilk denemede 4.e atarken vts cubgu cikti smdi yoldayiz buaksm belli olcak merakla bekliorz bzde ;)
....... .)
hayırdır ağzın kulaklarına varıyo.oağzı doğru kullan sana laf anlattım komik bişeymi var.
Yasar abıım benım :D bırıcık abıcım:D
Sağol kardeşim benim ;)
yaşar bu işleri bırak artık:)
Suat ustam saygılar bu ara seni göremiyoruz,bizi ele güne mert'e nagmerte muhtaç etme araba konusunda :)
yaşar abiyle roll yapılmaz herzaman büyük ustadır bitti :) seviyorum yaşar abi seni..
Öyle dene görende bizi king zannedecek :D :)
[QUOTE=Ahmet_28;2735872]denemişsiniz zaten.tekrar tekrar denemenin faydası bize değilde benzinlik ve ustalara ;)
EE yle deneme fln yok ortada o video dikkate alincak bi video deil araclarin yururyle ilgli
ilk denemede 4.e atarken vts cubgu cikti smdi yoldayiz buaksm belli olcak merakla bekliorz bzde ;)
Tekrar maşallah ama 5 de gaz kesiyorsunuz :D
Söylemeden edemiyorum :D :D