Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda 1,6 si vs astra gsi vs clio rs Hangisi alınır
15-16 bin civarı bütçem var
Sizce hangisi alınır???
Artıları ve eksileri nelerdir?
Gsi yada honda arasında gidip geliyorum. İkiside performans olarak yüklendiğinde iyi sonuç veren araçlar. Ayrıca biri alman diğeri japon. Bu yüzden rs ye biraz daha mesafeli yaklaşıyorum. Sizin fikirlerinizi merak ettim.
RS iyidir
Az yakar çok kaçar :)
Yol tutması performansı vs bence gayet başarılı bi araba
timucintt
31-10-2011, 11:47
94 GSI al bence aralarında en dolusu en konforlusu... belki rs biraz daha hızlı olabilir ama Astra kadar rahat değil.... ama temizini bulman şartıyla yoksa adamı bezdirir astra...
RS al diyecem ama doğru dürüst satılık RS yok. düzgünlerine de yüksek rakamlar istiyorlar. civic Sİ'ı kafadan ele. 90 küsür model eski bitik arabayı alıp da napacaksın? astranın da temizini bulamazsın. GTi/Saxo grubuna bakabilirsin... veya dostum gel sen paranı iddiaya yatır, 40-50 milyar mertebelerine getir :D :D
RS iyidir
Az yakar çok kaçar :)
Yol tutması performansı vs bence gayet başarılı bi araba
Rs konusunda çok bir bilgim yok açıkçası
Güvenlik konusunda nasıldır frenler kasa vs..
94 GSI al bence aralarında en dolusu en konforlusu... belki rs biraz daha hızlı olabilir ama Astra kadar rahat değil.... ama temizini bulman şartıyla yoksa adamı bezdirir astra...
iyi araştırmak lazım bakıyorum soruşturuyorum :)
RS al diyecem ama doğru dürüst satılık RS yok. düzgünlerine de yüksek rakamlar istiyorlar. civic Sİ'ı kafadan ele. 90 küsür model eski bitik arabayı alıp da napacaksın? astranın da temizini bulamazsın. GTi/Saxo grubuna bakabilirsin... veya dostum gel sen paranı iddiaya yatır, 40-50 milyar mertebelerine getir :D :D
İddia olayı daha bi mantıklı gibi :D
Honda konusnda neden böyle dedin dostum iyi yürüyen araçlar diye biliyorum temiz bulduktan sonra alınmaz mı diyosun :)
Alicanrs
31-10-2011, 13:14
rs güvenlik konusundada iyi fren açısındanda gayet başarılı :)
Honda konusnda neden böyle dedin dostum iyi yürüyen araçlar diye biliyorum temiz bulduktan sonra alınmaz mı diyosun :)
ben de sıkı hondacılardanım ama gerçekler acıdır. alacağın Sİ 92-94 model arasında yani 18-20 yaşında, yılların üzerinden acımasızca geçtiği arabalar olacak. koltukları yırtık pırtık, eski, dashboard'ı çatlamış olacak. ha keşke 2-3 yaşında olsaydı gözünü kırpmadan al derdim.
yunus_kg
31-10-2011, 13:19
hiç tartışmasız RS alınır bu üçü içinden. hem model hem performans açısından. Ama temiz bulmak zor o paraya.
Rs ne kadar bakımsız olursa olsun, 93-95 model arabalar diğer seçenekler. Ben sizin neden rs seçeneğine soğuk baktığınızı merak ediyorum. En nihayetinde isterse uçsun kaçtın 93 model arabaya 13-15bin vermek neden rsden mantıklı geldi mesela. :s
Renault olması açısından pek ısınamadım amacım rs yi kötülemek değilde çok tanıdığım bi araç değil..
si'ı ele direk, gsi temizini bulman çok zor, rs daha mantıklı
Okan RS al kardeşim. Önü çok açık bi makina.
Ö.öztüRk
31-10-2011, 13:59
16'yı birazdaha canlandır güzel bi rs' al bence:) konforu yol tutuşu fren olsun hızlanma olsun yakıt olsun herşeyi güzel 3 araç içinde en iyisi bnce ..
overblack
31-10-2011, 14:05
si yada gsi bu yaşta kaç tane kocası olduğu belli olmayan araçlar.o paraları haketmiyorlar bence
tamamdır rs ye karar verdim :D
bi soru daha sorayım vti mı vti alınacak paraya rs alıp artan parayla yüklemek mi?
Ön yargını kırdın sanırım :D Aşağıdaki ilanı inceleyebilirsin, hem önceki sahibi belli olan bir araba almış olursun.
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/100155-yc-clio-rs-satilikkkkkkkk.html
Ön yargını kırdın sanırım :D Aşağıdaki ilanı inceleyebilirsin, hem önceki sahibi belli olan bir araba almış olursun.
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/100155-yc-clio-rs-satilikkkkkkkk.html
mesaj bile attım takas için :D:D
Alican 'ın rs güzeldir, eksikleri çoktu, Alican güzel para harcadı ve sağlıklı oldu.
Hoş sadece parayla da olmuyor da, neyse ki iş bilen ustalarla çalıştı :)
Bu seçeneklerden RS alınır