Orijinalini görmek için tıklayınız : 2011.10.29 Baser 997TT vs Örtmen Coolvtec
Sağolsun, hocam davet etti, denedik. Basınç açacak hocam, tekrar deneyeceğiz. Gazlama sonrası videolarımızda var, onlarıda hazırlayıp koyacak Mutluay abi, orası baya eğlenceli oldu.
997 TT Miniks + Protomotive + Bolt On
Coolvtec Precision SC6262 1,30bar
hV2HIiHMvno
NNe_sCEMQMM
NmWQd4lwyAM
tQWKZK29G-Y
7RAz9Ye-WWQ
L1illK1wumc
Hf-9EP3DkBU
_rfoN8RSZNQ
hPk4-7TsOX4
7sR1nzfTDUw
EhzE4FgQwtk
HfO-3u4-Fh4
maşallah 2 aracada öretmenim ne basıyor burda..
Vts_Power
31-10-2011, 12:47
maşalah porsche baya hızlanmış ellerinize sağlık minikslerim
ilk manisa yarışında görüşmek üzere inşallah :icon_tup:
M///maniac
31-10-2011, 12:48
maşallah 2 aracada öretmenim ne basıyor burda..
1.30 yazıyo abi bu arada masallah basınç açılınca çokk daha zevkli bi deneme olucak
kanashibari
31-10-2011, 12:49
Maşallah çekimler ve denemeler çok güzel olmuş. Prof olmuş :)
maşallah araçlara.araçlar güzel, videolar güzel.elinize sağlik.
by serçe
31-10-2011, 13:04
maşallah araçlara ....
life is life
31-10-2011, 13:14
maşallah kazasız belasız..
Antalyalogy
31-10-2011, 13:41
Araçlara MaşAllah kullandığınız kamera nedir (dış çekimlerde) bir de nasıl sabitlediniz fotoğrafı var mı acaba?
Teşekkürler..
Maşallah iki araç sahibinede araçlarınada kazasız belasız sürüşler dilerim...
Araçlara MaşAllah kullandığınız kamera nedir (dış çekimlerde) bir de nasıl sabitlediniz fotoğrafı var mı acaba?
Teşekkürler..
kamera gopro hd muhtemelen :)
örtmen & memo,maşallah 41 kere :)
Ö.öztüRk
31-10-2011, 14:04
maşallah çok güzel videolar.
Güzel denemeler olmuş yine Maşallah
Hocanın artık basınc zamanı geldi :)
Mehmet Alacicek
31-10-2011, 14:30
maşallah iki aracada :)
cmts sabahında otoyol girişinde adaşın yanında özdin abiyi görünce kesin mutluay abiye denemeye gidolar dedim :) videolarda geçikmeden geldi gerçi ayfon dan da güsel izleneyoo :)
fatihcakin
31-10-2011, 14:37
Çekimler çok güzel olmuş
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş :)
maşallah araclara ... hocam 4 te kac devırde basıyorsun bırde 5 e daha hızlı atma şansı varmı şanzımana zarar vermeden:)
maşallah allah nazardan saklasın.....dostluğunuz daim olsun.......kamera açıları gayet iyi olmuş mehmet.....çekimlerde nefis.....gündüzün gözünü seveyim :)
maşallah iki aracada allah zeval vermesin...
Araçlara maşallahta yola ayrı maşallah ya ne güzel bir yoldur o oyle :)
63owen63
31-10-2011, 19:20
Maşallah hızlıların denemesi olmuş,
coolvtec
31-10-2011, 20:30
Aslında bendeki çekimlerle birlikle çok güzel bir edit yapıp hatta teaser yapıp öyle yayınlayacaktım ama memed biraz heyecan yapmış yayınlamış videoları.
Çekimlerde 4 kamera kullandık ve sonrasında çok eğlendik gerçekten. memedin 3 yıllık rüyası da gerçekleşmiş oldu. Kazasız blasız binmesi dileklerimle.
Kritik yapmak gerekirse;
1) benim 3. vites denemelrinde sarmaktan bir varlık gösteremedim. (ilk videolar)
2) 4. vites denemelerimiz çok daha beirleyici oldu, 4. viteste tutunsam ve yanyana gitsek te, 5. vitese atar atmaz memeden arayı açmaya başlıyor.
3) Cuma gecesi 100-200 denerken ayağımı gazdan çekmeden bir kaç vites atayım dedim ve 3-4-5. viteslerim çok kemikleşti.
Hızlı vites atarsam duvar oluyor, anca yavaş atarsam geçiyor, onda da vites geçişlerinde çok kaybım oluyor.
4) Ben 270 civarı kesiciye giriyor ve direk kalıyorum, memed ise insafsız basmaya devam ediyor ve ışınlanıyor.
Kısca en iyi şartlada bile, yani benim vitesler cincik olsa ve şakır şakır geçse bile 5. viteste memed yine geçerdi ama daha bir heyecanlı olurdu sanki.
Bu arada ben 1.3bar basıyorum.
Maşallah...
Çekimler harika :)
bluecore
01-11-2011, 17:29
eveeeettttt bi arabada biz yapalım artık izmir hızlanmış:D:D:D:D
memoli vtec' e vtec arabanı çıkarsana :D
mşllh. hoca basıncını açarsa bayaa bi zevklenirsiniz.
kazasız belasız..
uluckaban
01-11-2011, 17:37
2 aracada maşallah zevkli denemeler olmuş :)
BlackEmperor
01-11-2011, 22:39
Çekimler çok güzel olmuş
+1 maşallah 2 aracada
serkanbesimk
01-11-2011, 23:10
Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Maşallah Kazasız belasız olur inşallah.
Selcuk_RoL
01-11-2011, 23:42
maşşallah her iki aracada turbo hep önde olmasına rağmen kadar çok denenmiş ya:D
Aslında bendeki çekimlerle birlikle çok güzel bir edit yapıp hatta teaser yapıp öyle yayınlayacaktım ama memed biraz heyecan yapmış yayınlamış videoları.
Çekimlerde 4 kamera kullandık ve sonrasında çok eğlendik gerçekten. memedin 3 yıllık rüyası da gerçekleşmiş oldu. Kazasız blasız binmesi dileklerimle.
Kritik yapmak gerekirse;
1) benim 3. vites denemelrinde sarmaktan bir varlık gösteremedim. (ilk videolar)
2) 4. vites denemelerimiz çok daha beirleyici oldu, 4. viteste tutunsam ve yanyana gitsek te, 5. vitese atar atmaz memeden arayı açmaya başlıyor.
3) Cuma gecesi 100-200 denerken ayağımı gazdan çekmeden bir kaç vites atayım dedim ve 3-4-5. viteslerim çok kemikleşti.
Hızlı vites atarsam duvar oluyor, anca yavaş atarsam geçiyor, onda da vites geçişlerinde çok kaybım oluyor.
4) Ben 270 civarı kesiciye giriyor ve direk kalıyorum, memed ise insafsız basmaya devam ediyor ve ışınlanıyor.
Kısca en iyi şartlada bile, yani benim vitesler cincik olsa ve şakır şakır geçse bile 5. viteste memed yine geçerdi ama daha bir heyecanlı olurdu sanki.
Bu arada ben 1.3bar basıyorum.
İkinizin aracına da maşallah. Siz daha uzun bir final drive düşünmüyor musunuz?
Herşey çok güzel ayağınıza sağlık.