PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : düğün yapılabilecek yer tavsiyeleriniz...

ceco
31-10-2011, 13:53
kısmetse temmuz agustos eylül başı gibi düğünümü yapmayı planlıyorum, istanbul avrupa yakasında düğün yapabileceğim mekan tavsiyelerınızı beklıyorum.

mehzent (mehmetin) açtıgı bı kır düğünü konusu wardı orayı bıraz ınceledım rakamlar fazla geldi bana.

kır düğünü olur - görseli güzel olan dügün salonu olabılır - bu işe uygun cafe resataurant olabılır.

tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekurler...

mehzent
31-10-2011, 13:59
Gecmis olsun bro zor isler :) ama cidden soluyorum İstanbul da kir dugunune bulasma bencw cunku bitmiyor eksigi gedigi..

SekoLive
31-10-2011, 13:59
ceco baltalimanı polis moral eğitim cok iyidi geçen hafta bir düğüne gittim arkadaşımın.. müzik ve program olsn ,fotoğraflar&videolar olsun, manzara olsun hepsi dört dörtlükdü. fiyatı cok yüksek değildi yemekli yapılmıstı. istersen net olarak fiyat alırım sana .

pm attıgım yerede bi göz atarsın

ceco
31-10-2011, 14:03
Gecmis olsun bro zor isler :) ama cidden soluyorum İstanbul da kir dugunune bulasma bencw cunku bitmiyor eksigi gedigi..

saolsın kanka be, aynen gecen senle atasejırde konustugumuzdan berı 3 5 yere gıttık kımse net fıyat vermıyor verılen fıyatlarda ucuk kacık. kısmet bakalım nerde nasıl yapıcaz. tavsıyen ıcın saol kanka.

ceco baltalimanı polis moral eğitim cok iyidi geçen hafta bir düğüne gittim arkadaşımın.. müzik ve program olsn ,fotoğraflar&videolar olsun, manzara olsun hepsi dört dörtlükdü. fiyatı cok yüksek değildi yemekli yapılmıstı. istersen net olarak fiyat alırım sana .

pm attıgım yerede bi göz atarsın

tamam seko pm ler ıncelenıyor :)

yan53
31-10-2011, 14:05
cecom köprüden önceki son çıkıştasın aman dikkat ben girdim o köptüye girdikten sora çıkış yok iyi düşün...şaka bi yana hayırlısı olsun inş...restorant vs dusunuosan kac kısılık yer lazım bı haberleselım eger restorant lazımsa...

ceco
31-10-2011, 14:07
cecom köprüden önceki son çıkıştasın aman dikkat ben girdim o köptüye girdikten sora çıkış yok iyi düşün...şaka bi yana hayırlısı olsun inş...restorant vs dusunuosan kac kısılık yer lazım bı haberleselım eger restorant lazımsa...

köksalım saolsın dun kızı ıstedık verdıler yapıcak bısey yok artık:) kanka yardımcı olabılcegın yerlerı bana bı pm at bende ona gore düşüneyim.

Orhan
31-10-2011, 14:08
of off geçmiş olsun kasko varmı :D

ceco
31-10-2011, 14:11
of off geçmiş olsun kasko varmı :D

:hahaha::hahaha: yok abi :(

facia
31-10-2011, 14:21
Benim baldız portax de yapmıştı bayada güzeldi ama fiyat konusunda bilgim yok...
Kuzenimde Cemile sultan korusunda yapmıştı. Benim şimdiye kadar görüğüm en güzel düğündü. İstanbulda yaşasam ve düğün yapıcak olsa heralde Cemile sultan korusunda yapardım.Ama anadoluda orası size uymayabilir.

Orhan
31-10-2011, 14:21
:hahaha::hahaha: yok abi :(

Az hasarla atlatmaya bak Allah yardımcın olsun:D

ceco
31-10-2011, 14:23
Benim baldız portax de yapmıştı bayada güzeldi ama fiyat konusunda bilgim yok...
Kuzenimde Cemile sultan korusunda yapmıştı. Benim şimdiye kadar görüğüm en güzel düğündü. İstanbulda yaşasam ve düğün yapıcak olsa heralde Cemile sultan korusunda yapardım.Ama anadoluda orası size uymayabilir.

:icon_tup: müthiş biyer aklımda orası sadece anadolu oldugu ıcın sıcak bakmıyorum uzak ya :)

Az hasarla atlatmaya bak Allah yardımcın olsun:D

elımden geldıgı kadar ınsallah abı saolsın.

by serçe
31-10-2011, 14:29
Allah yardımcın olsun inşallah dilediğin gibi bir düğün yaparsın bende 5,5 ay önce evlendim senin gibi bu tarz bi düğün yapmayı planlıyordum rakam 1000 bulunca vaz geçtim ama zor işler tekrardan hayırlı uğurlu olsun

Berkan
31-10-2011, 14:37
bahçeşehirde burası gölet kısmında resimlerden falan görürsün nası olduğnu

http://www.bahcesehirsayfiye.com/

sahibi hala değişmediyse alt komşumuz yardımcı oldurabilirim

ceco
31-10-2011, 14:42
Allah yardımcın olsun inşallah dilediğin gibi bir düğün yaparsın bende 5,5 ay önce evlendim senin gibi bu tarz bi düğün yapmayı planlıyordum rakam 1000 bulunca vaz geçtim ama zor işler tekrardan hayırlı uğurlu olsun

iyi dileğin için tesekurler dostum saol.

bahçeşehirde burası gölet kısmında resimlerden falan görürsün nası olduğnu

:::::BAHÇEŞEHİR SAYFİYE.....::: (http://www.bahcesehirsayfiye.com/)

sahibi hala değişmediyse alt komşumuz yardımcı oldurabilirim

dier konuda da görmüştüm aklımdasın sen. :)

miniks
31-10-2011, 14:43
Kanka sen bana özelden bir maddiyat bildirimi yapsana

bu sene 6 dügün yaptık biz kaşar oldum abi

ceco
31-10-2011, 14:48
Kanka sen bana özelden bir maddiyat bildirimi yapsana

bu sene 6 dügün yaptık biz kaşar oldum abi

pm attım kanka şimdiden tesekurler.

Orhan
31-10-2011, 14:54
Çok para harcama çok para ile güzel düğün olmuyor senin ve eşinin eğlenebileceği bir düğün olsun

ceco
31-10-2011, 15:01
Çok para harcama çok para ile güzel düğün olmuyor senin ve eşinin eğlenebileceği bir düğün olsun

abı kafamızda planladıgımız bı dugun war ona yakın bısey yapmanın peşindeyız. şu bi gerçekki ben o dugune 1211546 milyarda harcasam gelenleri menmun edemem yani illa bı eksık bı kulp bulunur oyuzden dedıgın gıbı kendımızı fazla kasmadan bızı mutlu edecek bı dugunun peşindeyiz. hayırlısı allahtan bakalım arastırmalar basladı. saolsun es dostta baya onerı gönderdi degerelendırmeye alıcam.

Orhan
31-10-2011, 15:16
abı kafamızda planladıgımız bı dugun war ona yakın bısey yapmanın peşindeyız. şu bi gerçekki ben o dugune 1211546 milyarda harcasam gelenleri menmun edemem yani illa bı eksık bı kulp bulunur oyuzden dedıgın gıbı kendımızı fazla kasmadan bızı mutlu edecek bı dugunun peşindeyiz. hayırlısı allahtan bakalım arastırmalar basladı. saolsun es dostta baya onerı gönderdi degerelendırmeye alıcam.

Haklısın aynen dediğin gibi kimseyi memnun edemessin eşinde seninle aynı fikirdeyse ne mutlu sana
Biz düğünümüzde çok eğlenmiştik hayatımın en mutlu ikinci günüydü (kızımın doğduğu günden sonra)

ceco
31-10-2011, 15:26
Haklısın aynen dediğin gibi kimseyi memnun edemessin eşinde seninle aynı fikirdeyse ne mutlu sana
Biz düğünümüzde çok eğlenmiştik hayatımın en mutlu ikinci günüydü (kızımın doğduğu günden sonra)

aynı dusuncedeyız abı. masallah allah analı babalı buyutsun.

BaybuRtlu69
31-10-2011, 15:31
Belki size yardımcı olamıcam ama, konuya bakanlar için fikir olabilir bu gibi durumla karşı karşıya olanlar varsa

Anadolu yakasında harika bir yer var buraya bakın derim : Gold Country Park (http://www.goldcountrypark.com/)

SekoLive
31-10-2011, 15:36
ceco tekne v.s. olayına girermsn? eğer yaza doğru düşünüyor isen?

ceco
31-10-2011, 15:54
ceco tekne v.s. olayına girermsn? eğer yaza doğru düşünüyor isen?

kanka nişan veya kına için olabılırde düğün bıraz kalabalık olur tekne olmaz dıye dusunuyorum :)

+ bı kalkıs ve dönus saatı olacak onuda yapmak ıstemıyorum mılletı esır almamak maksadıyla.

SekoLive
31-10-2011, 15:57
kanka nişan veya kına için olabılırde düğün bıraz kalabalık olur tekne olmaz dıye dusunuyorum :)

baskan aslında tekne değilde az daha büyükleri var altlı üstlü olanlar cokda güzel oluyor allta yaşlılar üst katta gencler :) eğlenceli oluyor :D teknelerin adı aklıma gelmedi :(

edit: kalkıs dönüs saati haklısın can sıkıcı bazıları 2-3 yere uğryor ama sncda 1-2 kişiyi beklemek diğerlerine ayp beklemezsen gelene ayp...

tekne iptal :D haklısın.

OzanCELENK
31-10-2011, 16:24
kanka benim Zan barı veriyim :P

ceco
31-10-2011, 16:26
kanka benim Zan barı veriyim :P

:) orası her daım bızde zaten kanka :)

tricky
31-10-2011, 16:52
Konuyu yakından takibe başladım. Hemen hemen aynı tarihlerde bende mutluluğa adım atmış olucam. Bende Anadolu yakasında bakıyorum fiyatta abartmamış olan yerler. Şimdiden mutluluklar sizede...

mur_84
31-10-2011, 17:02
Paşagarden Web Sitesi (http://www.pasagarden.com/)

kardeşim allah yardımcın olsun tamamını erdirsin.. zo rişler zor 2 ay öncesine kadar bende yaşadım hepsini hala etkisindeyim.. :)

ceco
31-10-2011, 17:06
Paşagarden Web Sitesi (http://www.pasagarden.com/)

kardeşim allah yardımcın olsun tamamını erdirsin.. zo rişler zor 2 ay öncesine kadar bende yaşadım hepsini hala etkisindeyim.. :)

amin saolsın :)

murat öneri için çok saol kanka yer bize yakın bı degerelendırmek lazım. fiyatlar nerelerde acaba :)

SekoLive
31-10-2011, 17:09
ceco florya sosyal tesislerde fena sayılmaz göz atın :)

ceco
31-10-2011, 17:11
ceco florya sosyal tesislerde fena sayılmaz göz atın :)

kanka orayla görüştüm kafama yatmıstı, ama sözlesmede düğün tarıhıne 30 gun kala sözlesmeyı fes etme hakkımız wardır dıye bı bolum war. olurda bana 1 ay kala ıptal oldu derlerse ben ne yapıcam? devletın beledıyenın yerı sonucta yarın bakanın mılletvekılının vs. biri bana burayı su tarıhte ayarlayın dese ayarlarlar yani. oyuzden sıcak bakmadım kanka

SekoLive
31-10-2011, 17:14
oha öyle saçma şeymi olur adamlara bak ya :D sinirlerim zıpladı.

ceco
31-10-2011, 17:19
oha öyle saçma şeymi olur adamlara bak ya :D sinirlerim zıpladı.

aynen oyle kanka. sinir zıplamasında ne olsun a.q devlet işi işte saçmalıklardan ibaret. ben 7 8 ay onceden parasını verıcem sen bana 30 gun kala kusura bakma dıyceksın :D wayy be ıyıymışşş :)

Thracian
31-10-2011, 17:24
Bütçen uygunsa silivri garden restorant hizmeti 5*

ceco
31-10-2011, 17:26
Bütçen uygunsa silivri garden restorant hizmeti 5*

nerden baksan 60 65 km yol uzak dostum onerın ıcın saol.

Hyjal
31-10-2011, 17:28
Beykoz Küçüksu tarafında Sabancı Öğretmenevi var , orayı tercih edebilirsiniz.Denize sıfır , fiyatları uygundur.

Linkini de buldum umarım işine yarar göz atmanda fayda var

T.C. M.E.B. SABANCI RETMENEV A S O MDRL info@sabanciogretmenevi.com.tr (http://www.sabanciogretmenevi.com.tr/tr/)

imhotep
31-10-2011, 17:31
tekne kiralayabilirsin combo. gerçi havalar soguk sıkıntı olabilir.

ceco
31-10-2011, 17:38
Beykoz Küçüksu tarafında Sabancı Öğretmenevi var , orayı tercih edebilirsiniz.Denize sıfır , fiyatları uygundur.

Linkini de buldum umarım işine yarar göz atmanda fayda var

T.C. M.E.B. SABANCI RETMENEV A S O MDRL info@sabanciogretmenevi.com.tr (http://www.sabanciogretmenevi.com.tr/tr/)

dostum kısmetse nişanı burda yapıcaz :) saol onerın ıcın.

tekne kiralayabilirsin combo. gerçi havalar soguk sıkıntı olabilir.

kanka düğünde tekne bıraz sıkıntı ya gelip gidenler acısından. oyuzden sıcak bakmıyorum. onerın ıcın saol kenks.

imhotep
31-10-2011, 17:49
kanka düğünde tekne bıraz sıkıntı ya gelip gidenler acısından. oyuzden sıcak bakmıyorum. onerın ıcın saol kenks.

ben nişanı yapmıstım kanka en guzel yanıda ne biliyomusun erken kaçma imkanları yok nişan sonuna kadar tekne füll cekti hahaha :D

ç.tunçer
31-10-2011, 18:45
EKOL DÜĞÜN SALONLARI 1-2-3 (http://www.ekoldugunsalonlari.com) istanbul/bağcılar detayları inceleyebilirsiniz siteden

Durango
31-10-2011, 18:53
Ultra kalabalık olmayacaksa Baltalimanı Oba Restoranta olabilir.

Not: Alkol yok :)

Hyjal
31-10-2011, 23:40
dostum kısmetse nişanı burda yapıcaz :) saol onerın ıcın.

Allah hayırlara vesile eyler inşallah :)

ceco
01-11-2011, 11:06
güncel olsun herkese ıyı dıleklerı cın tesekurler.

murat-m
01-11-2011, 11:24
büyükçekmece subay orduevi havuzbaşı
büyükçekmce eser hotel balo salonu
büyükçekmece kaya ramada plaza balo salonu
tarabya fransız bahçeleri (şık bir alternatif)
balmumcu garden 74

alkol olmayacaksa küçükçekmece paşa garden restaurant

..Allah bir yastıkta kocatsın..

mur_84
01-11-2011, 11:26
amin saolsın :)

murat öneri için çok saol kanka yer bize yakın bı degerelendırmek lazım. fiyatlar nerelerde acaba :)

kanka bir bak konuş gerekirse fiyat al.. maddi konuda araya girerim kardeşim.. ;)

Ahmet_28
01-11-2011, 11:27
hayırlı olsun kanka.sana çırağan yakışır :D

ceco
01-11-2011, 14:04
büyükçekmece subay orduevi havuzbaşı
büyükçekmce eser hotel balo salonu
büyükçekmece kaya ramada plaza balo salonu
tarabya fransız bahçeleri (şık bir alternatif)
balmumcu garden 74

alkol olmayacaksa küçükçekmece paşa garden restaurant

..Allah bir yastıkta kocatsın..

çok saol teşekurederım.

kanka bir bak konuş gerekirse fiyat al.. maddi konuda araya girerim kardeşim.. ;)

tamam muratım yarın bı goruseyım sana donerım ben.

hayırlı olsun kanka.sana çırağan yakışır :D

çıragan mı güldürme benı ahmet okadar dşüremem kendımı :) :) :)

ceco
11-11-2011, 13:18
warmı söylemek istediğiniz eklemek istediğiniz bişeyler ? :)

emre yeşil
11-11-2011, 13:28
Adela Hotel, Airport Hotel,istanbul,trkiye (http://www.adelahotel.com.tr/index.php) düşünürsen fiyat konusunda yardımcı olurum.

ceco
11-11-2011, 13:36
pm attım emre şimdiden teşekurler.