Orijinalini görmek için tıklayınız : civic d16 yazılım yardım
arkadaşlarım 97 hb civic d16 için yazılım arıyorum orjinali kaç binde kesiciye girer
yazılımı bu araçların epronlumudur biz takabiliriz epronluysa ama beyni göndermek de gerekebilir yardımlarınızı bekliyorum..
birde d16 için çipler hangi seçenekleri vardır kaç biin dd de keserler..
Mivec_4G63
31-10-2011, 21:00
d16 orjinal beyin chiplenmiyor
peki 2 civic var bizim arkadaşlarda biri 7.500de kesiciye giriyor bitanesi 7,900de giriyor bu neden olabilir
97 d16 nasıl oluyor swaplımı arac ?
orj d16y4 7200dd de kesiciye girer yazılım yapılmaz harness ile p18 takabilirsiniz ama 99 sonrasına harness oluyor
boşşşşşşşşşşş
bu yorum neye gore yapıldı
araç arkadaşımın pek anlamaz bende hondadan pek anlamam pug un kitabını yazarım
boşş gibi kelimelere gerek yok bu forum ne için kurulduysa onun için kullanırız boş yere laf kalabalıgı yapmayınız benim bildiğim 1,4 is ler d16 diye geçiyor kodu farklıysa onuda söleyiniz bilelim
BOŞ diye bir şey yok aracınızın motor kodu d14..orjinal beyine program olmuyor ama tesisatta ufak değişikle p28 bağlanıp oluyor..
esmerserseriler
31-10-2011, 22:26
BOŞ diye bir şey yok aracınızın motor kodu d14..orjinal beyine program olmuyor ama tesisatta ufak değişikle p28 bağlanıp oluyor..
stegal seni tanımam ama takip ettiğim kadariyla konulara tam yerinde müdahale ediyosun..bravo sana....boş yok arçelik var dese adam al başina belayı..arkadaş bilgilenmek için bi konu açmiş neresi boş.bu siteye üye olan birçok insan bilgi edinmek için üye oluyo.ve karşiliğini almak istemesi kadar doğal bir şey yok ..bunu almanın yeride bura bence...boş bişi yok burda:)