Orijinalini görmek için tıklayınız : Ve clio rs vs. Ev 206 rc !!!!
Ve rs
Komple egzost
Filtre soguk emis
Portpolish salca :D
Ev rc
Komple egzost
Filtre komple
Portpolish ppr
Timing
Deneme yapicaz arkadaslar ne dusunuyosunuz ???
Pejocu halil kankammi yoksa rs fun selcuk kankammi :D
ah RC nin şanzımanı biraz daha iyimser olsaydı ..
zor bi karsılastırma ama
63owen63
31-10-2011, 21:13
Salçalanır gibi geldi :)
EmrahErdogan
31-10-2011, 21:13
RC Diyorum
Merakimiz denemeden gecmicek ama genede fikirleri alalim:)
SEÇKİN172
31-10-2011, 21:18
valla sonuç söyle söylim VE -RS selçuk götürür her türlü işi gibime geliyo bence hertürlü rs diorum.:)
Rc de fena dilldir ama :D
selam söyle benle denemeye çıkmadılar binbir takla attılar şimdi ikisi deniyor alcakları olsun çok acıtmıycaktım ama gelmediler zaten şu saatten sonra hiç gelmezler heralde:D :D
SEÇKİN172
31-10-2011, 21:21
Rc de fena dilldir ama :D
selçugun aradaba fena deildir ama :):)
BthnKrkt
Gonlumuz rc ilee :)
SEÇKİN172
selam söyle benle denemeye çıkmadılar binbir takla attılar şimdi ikisi deniyor alcakları olsun çok acıtmıycaktım ama gelmediler zaten şu saatten sonra hiç gelmezler heralde:D :D
yaf bi senle deneyemeden sattım zy yi ya :):)
rs'ler beni rahat geçerdi ama SS'in namı büyükmüş öyle diyorlar :D:D
Alican kanka sinif degistin sen artik :D
Bakalim artik kim geccicek :D
63owen63
31-10-2011, 21:23
video bekliyoruz, rs'in burun önde gidecegini düşünüyorum.
BthnKrkt
31-10-2011, 21:23
Ayrica timingi kim yapti :)
PPR engineering
31-10-2011, 21:24
konu baya saçma selçuk alacaktır rc de daha ayar yok bişey yok timming ayarından bahsediyorum..
SEÇKİN172
31-10-2011, 21:29
konu baya saçma selçuk alacaktır rc de daha ayar yok bişey yok timming ayarından bahsediyorum..
evet abi..
Ve rs de
Ev rc de ahm performance eli deydi bakalim nolucak arabalar suan beraber :D
Trance-R
31-10-2011, 21:56
RC zorlar yinede , ama RC daha böyle yırtıcı geldi bana hadi bakalım :)
sabaha hazır dimi video :D
Aksamdan gazlicaz videoda pesine :D rc gecerse ortalik karisir :D
Alicanrs
31-10-2011, 21:59
Ve rs ten yana kullanıyorum tercihimi :) selçuk arkan sağlam m.etme :D:D:D
Trance-R
31-10-2011, 22:00
hobaaaa :D .... speclere bir daha baktım inanırmısınız :) ...
sanki iddia oynuyoruz :)
Selcuk arkan tehlikede kanka demedi deme :D
Specler cok yakinn
Cliosportve
01-11-2011, 02:28
Yarış yapıldı
Timing yapılarak 2 boy arkama geldi top speedlere kadar
Timing ayarı leş iken 4-5 boy attım ilk düzeltildi 1bucuk-2 boy gibi geçtim en fazla gördüğüm
Videolar sanırım yarına eklenir :)
İBRAHİM_MEY_GTİ
01-11-2011, 07:15
evet arkadaslar deneme yapıldı gece gece son yapılan tımng ayarı oldu 1 1.5 boy rs arkasında geliyorum ama 5 in sonuna dogru gelmeye başlıyorum selcegun yanına selcuk kardeşim görürse fikrime cvp atar zaten araclara maşallah diyelim:):)
İBRAHİM_MEY_GTİ
01-11-2011, 07:15
yok abim 3 boy olmadı:):)
BthnKrkt
01-11-2011, 07:23
Rc halen orjinal jantlariyla demi ?
Bende tercihimi rc den yana kullaniyorum
İBRAHİM_MEY_GTİ
01-11-2011, 07:43
evet kanka hala orjinal jantları....
İBRAHİM_MEY_GTİ
01-11-2011, 07:50
orjinal jantlardan kurtuldugumuz an cok farklı olcak inşallah:):)
BthnKrkt
01-11-2011, 07:52
bugun yogun olmassam kendimi ayarlayabilirsem rc ile deneyelim:)
İBRAHİM_MEY_GTİ
01-11-2011, 07:54
vay vay ne diyo buu panpaaa biliyosun önlere teneke ayarlıyım ilk arıyacagım snsin :):)
vaaaayt kankalar rs ayırmış diyolar :D
rc ye jant şart oldu artık :D
BthnKrkt
01-11-2011, 08:04
vay vay ne diyo buu panpaaa biliyosun önlere teneke ayarlıyım ilk arıyacagım snsin :):)
abi ben gidiyorum bugun:D samsuna:D bayram dönüşüne kaldı deneme. :)
İBRAHİM_MEY_GTİ
01-11-2011, 08:07
tamam panpa bayramdan sonra daha iyi olur bende tenekeleri hallderim...
bende egzantrikleri hallederim bayram dönüşü :P
Ya şimdi anlamadığım nokta bu RC mi çok hızlı RS mi yavaş.
orasını elledik 2 boy aldık,inceden dokunduk 3 boy aldık,cila çektik 4 boy aldık deniliyor.
ama gel görki iş denemeye gelince herkes aynı yerinde sayıyor.
yoksa RC lerdemi hızlandı 5 er 6 şar boy?
rs'ler beni rahat geçerdi ama SS'in namı büyükmüş öyle diyorlar :D:D
SS Coming Soon :D
M///maniac
01-11-2011, 08:34
saglıklı bakımlı rc ler yurumeye basladı ztn inanılmaz farkların oldugu araçlar degil video gelse görsek daha ii olur aslnda masallah bu arada
PPR engineering
01-11-2011, 08:36
orasını elledik 2 boy aldık,inceden dokunduk 3 boy aldık,cila çektik 4 boy aldık deniliyor.
rslere porting yaptığın anda yavaşlıyor kanka :D:D haha bide bi msn i açarmısın
İBRAHİM_MEY_GTİ
01-11-2011, 08:37
şimdi şöle diyim timng yaptık rc ye ayar için yolda 5 kez denedik en son ayar tamam dedik ve denediğimizde 1 1,5 boy felan fark vardı ama 5 bitrmeye yakın yaklaşıyruz baya..önler bi teneke olursa filtereyide hks mantar yaptıkmı tamamdır allahın izniyle...
BthnKrkt
01-11-2011, 08:38
Bayram sonrasi bu halde kendime olcu alabilecegm bi aracla deneyip sonrasinda kapak posih + timing le rc nin ne kadar hzlandgina bakcaz. Sonrasinda egzantrk ne kadar degistrir rc de gorcez ins
M///maniac
01-11-2011, 09:02
şimdi şöle diyim timng yaptık rc ye ayar için yolda 5 kez denedik en son ayar tamam dedik ve denediğimizde 1 1,5 boy felan fark vardı ama 5 bitrmeye yakın yaklaşıyruz baya..önler bi teneke olursa filtereyide hks mantar yaptıkmı tamamdır allahın izniyle...
elimde mantr filtre var bilgin olsn:D
İBRAHİM_MEY_GTİ
01-11-2011, 09:07
direk satarım diyosun yani kanka:):)sen ginede bi pim at bakım fiyata kanka...
H22Power
01-11-2011, 09:14
Ne uğraşıyorsunuz orayı taşla burayı taşla filtre egzoz vs :D
206 nos vs m3 e46 smg - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ybIYqGMzpPQ) (nitro) hahaha çok gaddar gördüm kendimi :)
Cliosportve
01-11-2011, 09:35
Trafik olduğu için tünelimden geliyorsunuz 5. in sonunda
O yüzden biraz yaklaşılması normal
Videolardan net görürsün arkama yapışıyorsunuz veya yarım şeridime giriyorsunuz ben hep aynadan görüyorum
Yanlış anlamayın yani trafik vardı mecbur giriyorsunuz peşime veya yarım şeridime
Yoksa 5. viteste fark sabit olur
İBRAHİM_MEY_GTİ
01-11-2011, 09:46
Trafik olduğu için tünelimden geliyorsunuz 5. in sonunda
O yüzden biraz yaklaşılması normal
Videolardan net görürsün arkama yapışıyorsunuz veya yarım şeridime giriyorsunuz ben hep aynadan görüyorum
Yanlış anlamayın yani trafik vardı mecbur giriyorsunuz peşime veya yarım şeridime
Yoksa 5. viteste fark sabit olur
kanka ellerine saglık güzel denemler oldu tenekler filtre felan değişirse belki farklı olur :)
Cliosportve
01-11-2011, 09:49
Aracın çok ciğerli maşallah
Fakat trafik çok vardı mecbur arkama dalıyordunuz peş peşe gitmek zorunda kaldınız ...
Filtren kötü - 17 jantlar var
Hepsi dezavantaj inşallah bu işlemleri halledersen tekrar deneriz bakalım geçebilcekmisin ne kadar almışız güzel bir veri bankası oldu
ahm nin ellerine sağlık bomba oldu :D
İBRAHİM_MEY_GTİ
01-11-2011, 09:50
ahm performansss ellerine sağlık ahmet kaan ikilisi ucurcak beni vallaa:):)
Cliosportve
01-11-2011, 09:56
Yalnız konuyu açan emre_ nickli arkadaşı telefonla aramıştık
Ne olur demiştik VE RS geçer demişti
Burda oyunu RC ye kullanmış
Bu nasıl bir çelişki emre bey :D:D
İbo ben hep aynı şeyi söylemeye çalışıyorum. RS ler 8 boy hızlandı 10 boy aldı diyip birbirlerine kaldırıyorlardı tabii haliyle anlayamıyorduk hangisi gerçekten ne kadar hızlandı. Başka araçlarla denemeler yapıldıkça RS lerin hiç de öyle 8 boy 10 boy hızlandığını göremedik.
Ben hala söylüyorum gidin BA typeR ile deneyin. Kaça kadar tutunacaksınız ve sonrasında 240 a kadar kaç boy yiyeceksiniz. Ben diyorum ki 240 a kadar temiz 10 boyu olacak. Hatta 15 boy. Kaldı ki BA nın hemen hemen aynı setupında SKN ile ben denediğimde de birebir olmasa da benzer sonuçlar olmuştu.
Bu da bizim tezlerimizi kuvvetlendiriyor. Bugünkü stock dediğimiz RS ler ile bizim zamanımızdaki stock dediğimiz RS ler arasında max 2 boy oynar. Öyle 6-7 boylar oynamaz.
Cliosportve
01-11-2011, 10:11
Bora emmi sizlerdeki zamana göre 2-3 boy hızlıyızdır
8-10 boy hızlandı RS ler diyen kim ? :)
İbo ben hep aynı şeyi söylemeye çalışıyorum. RS ler 8 boy hızlandı 10 boy aldı diyip birbirlerine kaldırıyorlardı tabii haliyle anlayamıyorduk hangisi gerçekten ne kadar hızlandı. Başka araçlarla denemeler yapıldıkça RS lerin hiç de öyle 8 boy 10 boy hızlandığını göremedik.
Ben hala söylüyorum gidin BA typeR ile deneyin. Kaça kadar tutunacaksınız ve sonrasında 240 a kadar kaç boy yiyeceksiniz. Ben diyorum ki 240 a kadar temiz 10 boyu olacak. Hatta 15 boy. Kaldı ki BA nın hemen hemen aynı setupında SKN ile ben denediğimde de birebir olmasa da benzer sonuçlar olmuştu.
Bu da bizim tezlerimizi kuvvetlendiriyor. Bugünkü stock dediğimiz RS ler ile bizim zamanımızdaki stock dediğimiz RS ler arasında max 2 boy oynar. Öyle 6-7 boylar oynamaz.
bende anlamıyorum valla.
ben ankarada gerçekten saglam yuruyen içi komple sökük,15 jantlı,fılıtreli,yazılımlı, kısa şanzumanlı RC ile bu şekilde yürüyordum.
Clio RS Vs. 206 RC - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/clio-rs-vs-206-rc_2087572.htm)
eğer soylenıldıgı gibi 1.5 boy fark varsa VE rs le. benım denedıgım speclerdeki bir RC baya baya geçer VE yi.
SS rs le boluda denedık nasıl yurudugunu gorduk. o zamanlar 172 hp yım dıye bas bas bagırıyodu okan.VE rs e sen nasıl 182 hp sın dıyordu. sonradan ıkısıde 192 HP oldular. 20 hp kafadan 4-5 boy eder. yani benim denedıgım speclerdeki bir RC yi 4-5 boy gecmelerı gerekırken 17 jantlı-tam kılosunda olan bir RC ile aralarında 1.5 boy oluyor.
yc çıkar ve yi geçer ,ve çıkar ss le yürür , ss çıkar yc yi geçer ,ve kb yi parçalar , kb gider ss le yürür . tam kör dövüşüne döndü.
artık rs videolarına yorum yapamıyorum.kafa karıştı.
hiçmi yok istanbulda fhe type-r , s2000 çıkın deneyinde bakalım durumlar nasıl.
ruh sağlığımız bozuldu. acaba bu gun hangi rs hangi rs i geçecek diye düşünmekten.
Cliosportve
01-11-2011, 11:14
bende anlamıyorum valla.
ben ankarada gerçekten saglam yuruyen içi komple sökük,15 jantlı,fılıtreli,yazılımlı, kısa şanzumanlı RC ile bu şekilde yürüyordum.
Clio RS Vs. 206 RC - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/clio-rs-vs-206-rc_2087572.htm)
eğer soylenıldıgı gibi 1.5 boy fark varsa VE rs le. benım denedıgım speclerdeki bir RC baya baya geçer VE yi.
SS rs le boluda denedık nasıl yurudugunu gorduk. o zamanlar 172 hp yım dıye bas bas bagırıyodu okan.VE rs e sen nasıl 182 hp sın dıyordu. sonradan ıkısıde 192 HP oldular. 20 hp kafadan 4-5 boy eder. yani benim denedıgım speclerdeki bir RC yi 4-5 boy gecmelerı gerekırken 17 jantlı-tam kılosunda olan bir RC ile aralarında 1.5 boy oluyor.
yc çıkar ve yi geçer ,ve çıkar ss le yürür , ss çıkar yc yi geçer ,ve kb yi parçalar , kb gider ss le yürür . tam kör dövüşüne döndü.
artık rs videolarına yorum yapamıyorum.kafa karıştı.
hiçmi yok istanbulda fhe type-r , s2000 çıkın deneyinde bakalım durumlar nasıl.
ruh sağlığımız bozuldu. acaba bu gun hangi rs hangi rs i geçecek diye düşünmekten.
RC ilede bastık işte gene kafalar karıştı :D
s2000 ile bassam bu sefer gene karışır bir pay çıkar bir yerlerden
Her araba her zaman gitcek diye birşey yok
RC çok başarılı
F7R ile yan yana yürüyor Erenin
Ayrıca FL RS ilede denemişliği var
Burda RC de hem port polişten hemde timingten gelen bir başarı var arabada.
Alicanrs
01-11-2011, 11:16
feh typerla dene s2k ile dene onla dene bunla dene ibo kimle denersek deneyelim kesinlikle birşey %100 çıkıo yok o yürümedi yok rs yürümedi böle olmamalıydı filan diye .. en iyisi yine rs rs'e denemek :) hiç değilse birbirimizle beraberiz hep
İBRAHİM_MEY_GTİ
01-11-2011, 11:25
RC çok başarılı
Burda RC de hem port polişten hemde timingten gelen bir başarı var arabada.selçuk senin aracın maşllahı var al 2 ye:Dsenin 2.vites o nasıl devir bitiriş süper derecede bence kafan karışmasın gercekten bnm arac hızlandı 3 kişi nasıl devir cevirdim öle:):)
pepecura
01-11-2011, 11:25
videoları görseydik iyiydi
RC çok başarılı
Burda RC de hem port polişten hemde timingten gelen bir başarı var arabada.
selcuk denedıgım RC rolling için hazırlanmış jantı olsun ıcının sokuklugu olsun sıradan bı araba degıl. arabayı hazırlayanlar bu ısten anlayan kişiler.
şuphen varsa videoda vites atış sürelerime bak istersen ne kadar fark var görmüş olursun. deneğimiz mekanın rakımıda 1400 civarı;)
ben type-r s2000 gorunce anlarım kım ne kadar gıdıyo.stabıl araçlar cunkı.
aslında rs te stabıl araçtır. 4 yıldır kullanıyorum hıc ole farklı gıttıgı olmadı.
feh typerla dene s2k ile dene onla dene bunla dene ibo kimle denersek deneyelim kesinlikle birşey %100 çıkıo yok o yürümedi yok rs yürümedi böle olmamalıydı filan diye .. en iyisi yine rs rs'e denemek :) hiç değilse birbirimizle beraberiz hep
valla bu karısıklıklar hep son zamanlarda oluyo. bakma şimdi fazla deneme yapmıyorum. 2 yıl once devamlı cıkar denerdık aynı arabalarla. yarım boy bıle oynamazdı.neyse gıderı hep aynı gıderdı. parça ekleyen-cıkaran hemen farkı gorurdu.
şimdi 3-4 boy toleranslı gıdıyo arabalar. buna sebep olan nedır onu anlamıyorum.
Cliosportve
01-11-2011, 11:28
Videolar Perküsyonali'de akşama muhakkak eklencektir
Yani bu RC de boş değil
Sendede kısa var ayrıca RC dede kısa var
Olaylara bu yönden bak
Şimdi esas tartışmaktan ziyade şu aşama çok önem arz ediyor..
Yarıştığım EV RC -
--15 jant takarsa ne olur ?
--Chip yaptırırsa ne olur ?
2 boy fark kapanacak mı ? Aynı mı kalıcak ? Yoksa geçicek mi ?
Güzel bir veri bankası oldu bizim için
pepecura
01-11-2011, 11:31
bence aradaki boy farkları gözden göze değişiyor :) ev rc daha geçilmedi bi yazılımla rs e de geçilmez bence janlatları kcuulturse sarar yurumez göreceğiz bakalım
ARAÇLARA MAŞALLAH
Maşallah EV RC'ye.
RC'ler güçsüz araba değil, yürümeyen arabada değil, sadece yürütülmediler.
Doğru dokunuşlar ile yürüyor meretler maşallah.
BP RC en büyük örnektir yürüyen RC'lere.
Alicanrs
01-11-2011, 11:38
Maşallah EV RC'ye.
BP RC en büyük örnektir yürüyen RC'lere.
aynen öyle kanka BP rc hakkıyla gidiyordu belki şu zaman dahada iyi olurdu 1.5 2 sene önceye göre
Alicanrs
01-11-2011, 11:41
ur clio rs Bp 206 rc - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/ur-clio-rs-bp-206-rc_2094181.htm)
50 tane videomuz vardı BP rc ile hepte başa baş 240 250 lere kdr :)
Cliosportve
01-11-2011, 11:42
Kesinlikle burda EV RC boş yürümeyen bir RC değil ki
Neden böyle şaşıldı anlamadım :)
Çok merak eden varsa EV RC çıkar dener ağzının payını alır bence :)
Dediğim gibi ihtiyacı olan değişiklikleri yapılcak
RS ler fabrikasyon 169 hp
RC ler fabrikasyon 178 hp
Arada 70-80 kg fark var
Zaten EV RC arka koltukları söktü sökük değildi diyemem ben müsade ettim sökebilirsin dedim...
Arabada PPR port polish ve Ahm Timing var
Bence az bile gitti
Hava filtresi
15 jant
>Yazılım
Bu işlemlerden sonra inşallah beni geçer
o işlemlerden sonra seni geçer diye düşünğüyorum bende.
özellikle yazılımdan sonra.
(ama yazılımın hakkı verilmeli.)
BthnKrkt
01-11-2011, 12:11
anadolu yakası şekerpınar istikametine bu gece denemek istiyorum ev rc birde rs le bende arka koltukları sökcem sadece bakalım bp ne durumda
İBRAHİM_MEY_GTİ
01-11-2011, 12:14
Kesinlikle burda EV RC boş yürümeyen bir RC değil ki
Neden böyle şaşıldı anlamadım :)
Çok merak eden varsa EV RC çıkar dener ağzının payını alır bence :)
Dediğim gibi ihtiyacı olan değişiklikleri yapılcak
RS ler fabrikasyon 169 hp
RC ler fabrikasyon 178 hp
Arada 70-80 kg fark var
Zaten EV RC arka koltukları söktü sökük değildi diyemem ben müsade ettim sökebilirsin dedim...
Arabada PPR port polish ve Ahm Timing var
Bence az bile gitti
Hava filtresi
15 jant
>Yazılım
Bu işlemlerden sonra inşallah beni geçerselçuk kardeşim dedğiniz değişiklikler yapılcak ilk önce önlere teneke jant sonra mantar filtre yaptıktan yazılım sonra gine cıkar deneriz inşallah...
İBRAHİM_MEY_GTİ
01-11-2011, 12:16
:
anadolu yakası şekerpınar istikametine bu gece denemek istiyorum ev rc birde rs le bende arka koltukları sökcem sadece bakalım bp ne durumdaoff atara bak atara kanka ayırcan yani beni kafaya koydun panpa ugrasma king olucam:D:D
İBRAHİM_MEY_GTİ
01-11-2011, 12:17
Maşallah EV RC'ye.
BP RC en büyük örnektir yürüyen RC'lere.eyw alicanım saolsın senle bi deniyemedik ya:D
Cliosportve
01-11-2011, 12:19
Batu sen EV ile yap 2 - 3 boy önde olsan yanyana gibi olcaz seninle
Ama iş otobanda dahada farklı olabiliyor
Bende EV RC denemesinden sonra piyasaya çıkarım tatmin olmazsak
İBRAHİM_MEY_GTİ
01-11-2011, 12:21
Batu sen EV ile yap 2 - 3 boy önde olsan yanyana gibi olcaz seninle
Ama iş otobanda dahada farklı olabiliyor
Bende EV RC denemesinden sonra piyasaya çıkarım tatmin olmazsakselçuk üzüyosun beni 2 3 boy olmadı:)en son yaptıgımız ayardan sonra en sonunda tutturduk ayarı..
BthnKrkt
01-11-2011, 12:21
:off atara bak atara kanka ayırcan yani beni kafaya koydun panpa ugrasma king olucam:D:D
:D:D gittiği yere kadar o zaman valla ben sınıfı geçtim:D bir yılda okula ve bana gidecek paranın hepsi cepte kaldı:D:D yürüsün rc:D o deil hadi bu gece deneyelim:D bugune yer bulamadım yarın gece gidicem samsuna
Cliosportve
01-11-2011, 12:26
selçuk üzüyosun beni 2 3 boy olmadı:)en son yaptıgımız ayardan sonra en sonunda tutturduk ayarı..
Yok dostum onu demedim bende boş durmam mutlaka birşeyler yaparım ;)
Ama dersen ki böyle kal eleşme sana göre ayarı yapcaz kısa bir süre beklieyebilirim
Dün net 1.5 boy geçtim ..''Perküsyonalinin söylediği ortalama ''
İBRAHİM_MEY_GTİ
01-11-2011, 12:27
gelsin paralar:):)
İBRAHİM_MEY_GTİ
01-11-2011, 12:28
Ama dersen ki böyle kal eleşme sana göre ayarı yapcaz kısa bir süre beklieyebilirim
Dün net 1.5 boy geçtim ..''Perküsyonalinin söylediği ortalama ''aynen kanka bayramdan sonra eksikleri halletcez sende bişey yapma şindi ona göre ayarımızi yaparız kanka dostluk kazansın gerisi teferruat....
BthnKrkt
01-11-2011, 12:28
gelsin paralar:):)
bak abi deneyelim yada denemeyelim bende ona göre takılcam:) ya döndüğümde rc ye yatırım yapcam yada babamı ikna edersem RC yi satıp pajero alcam3.0 v6:confused:
İBRAHİM_MEY_GTİ
01-11-2011, 12:30
bak abi deneyelim yada denemeyelim bende ona göre takılcam:) ya döndüğümde rc ye yatırım yapcam yada babamı ikna edersem RC yi satıp pajero alcam3.0 v6:confused:
sadece böle düşünyom:beuj::Dacep nolur....
BthnKrkt
01-11-2011, 12:31
neyse abi bayram sonrası görüşürüz;)
İBRAHİM_MEY_GTİ
01-11-2011, 12:34
atarı geri cevirmem biliyosun panpa aracı okumya başladım dün selcuk gördü çıkmadan önce aracı okudum üfledim:):)ama bayramdan sonra daha kaliteli bi deneme yaparız...
BthnKrkt
01-11-2011, 12:37
sıkıntı yok abi bende en son vtc ile denemiştim o zamndan sonra yağlar deişti filtre değişti. Giderimiz ne durumda bilemiyorum:) Ama babadan onay geçerse 2-3 güne ilan açarım:) işte bunun için:D
1993 Mitsubishi Pajero 3.0 V6 28.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 60954576 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-3-kapi-3000-cc-v6-efsane-pajero-60954576/detay/#)
judgeGTI
01-11-2011, 12:39
RC i fazla abartmış konu sahibi sanırım
BthnKrkt
01-11-2011, 12:44
bence abartılmış bi durum yok gibi sonuçta 5 sonu ve sadece 1.5 boy?
Alicanrs
01-11-2011, 12:44
Batu senle bi deneyelim :D
BthnKrkt
01-11-2011, 12:46
Batu senle bi deneyelim :D
bu gece şekerpınara doğru? Yoksa bayram dönüşü beraber mi ev ile?
İBRAHİM_MEY_GTİ
01-11-2011, 12:46
abartmıs derken su sonuca bakarak arabam gitmek isteği gbi gitti sonuc normal zten ama yazılmıdan ve tenekeden sonra gine burdayız
Alicanrs
01-11-2011, 12:47
bu gece şekerpınara doğru? Yoksa bayram dönüşü beraber mi ev ile?
bayram sorası kardeşim :) hep beraber deneriz
İzmit'e kadar gelirseniz uğrayın çayımı için :D
İBRAHİM_MEY_GTİ
01-11-2011, 12:52
evet bayram sonrası mantıklı hem eksiklerimizi halledelim..
BthnKrkt
01-11-2011, 12:56
ama söleyim ev bu noktadan cok ileri giderse bende yapacaklarımı yapmadan denemem:D birde herhez burdayken sorayım benim ortada orjinal susturucu duruyo çok sıkarmı söksemmi?
İBRAHİM_MEY_GTİ
01-11-2011, 13:01
panpa ben yapıcaklarımı sen bilyosun önlere bi teneke arakalr sökük bide yazılım hks mantar filtre senin bişey yapmana gerek yok bunlar zaten sende var onun için gerek yok :):)
Alicanrs
01-11-2011, 13:01
ama söleyim ev bu noktadan cok ileri giderse bende yapacaklarımı yapmadan denemem:D birde herhez burdayken sorayım benim ortada orjinal susturucu duruyo çok sıkarmı söksemmi?
soryy :D ben son susturucu sandım :D 60 lıksa borun ortayada 60 lık spor susturucu tak farkeder
PPR engineering
01-11-2011, 13:03
Dün net 1.5 boy geçtim ..''Perküsyonalinin söylediği ortalama ''
daha ne yapıcan piston?? egz ?? :D:D
BthnKrkt
01-11-2011, 13:06
panpa ben yapıcaklarımı sen bilyosun önlere bi teneke arakalr sökük bide yazılım hks mantar filtre senin bişey yapmana gerek yok bunlar zaten sende var onun için gerek yok :):)
17'' in çap farkı olcak aramızda :D bide sen kasnağı ne için almıştın abi acaba:D bu iş çok kızışıyo:D
Alicanrs
01-11-2011, 13:06
daha ne yapıcan piston?? egz ?? :D:D
ooo yazılım var kapak var :D ama selçuk bunlara karşı :D kapak farketmio kanka:D
İBRAHİM_MEY_GTİ
01-11-2011, 13:08
cap var bide agırlık kanks:)ama bnm bu kasnagı ben anlamadım:):):):)çaktırma...
BthnKrkt
01-11-2011, 13:08
soryy :D ben son susturucu sandım :D 60 lıksa borun ortayada 60 lık spor susturucu tak farkeder
offf offf iş çok yaaa:)
BthnKrkt
01-11-2011, 13:09
cap var bide agırlık kanks:)ama bnm bu kasnagı ben anlamadım:):):):)çaktırma...
4x108 hafifi 15'' jant aranıyor:D çap küçültmekte lazım:) aranıyor derken bana:)
İBRAHİM_MEY_GTİ
01-11-2011, 13:11
% 7 payım olur panpa:):)
eyw alicanım saolsın senle bi deniyemedik ya:D
ben sanada selçuk abiye de atarımı yaptım gelmediniz yapcak bişey yok, :)
Videolar Perküsyonali'de akşama muhakkak eklencektir
Yani bu RC de boş değil
Sendede kısa var ayrıca RC dede kısa var
Olaylara bu yönden bak
Şimdi esas tartışmaktan ziyade şu aşama çok önem arz ediyor..
Yarıştığım EV RC -
--15 jant takarsa ne olur ?
--Chip yaptırırsa ne olur ?
2 boy fark kapanacak mı ? Aynı mı kalıcak ? Yoksa geçicek mi ?
Güzel bir veri bankası oldu bizim için
kanka msn de ıyısınde ,forumda hıc anlasamıyoruz:)
ben ne dıyorum sen ne dıyosun.
Bende kısa varda bendeki kısa sendekı 45 yanakla aynı hesaba gelıyo.
Rc de 4,6 kısa var.
1.5 boy arkandan gelen rc yazılım ve 15 jantla seni geçer.
işte ss 172 hp yım derken benle yuruyodu.sonra sız 192 hp oldunuz.
En az 4-5 boy hızlı olmanız gerekırken neden rc ıle sonuc boyle oluyor.
Neyse bu ısın ıcınden cıkamıcam sanırım:D
chiefkadir
01-11-2011, 18:44
Ben oyumu cliosportve nin aracından yana kullandım ,
İbrahimin rc vs rs için yazdıklarının tamamına katılıyorum,Borada güzel özetlemiş..
Sağlıklı giden bir arabadan bir boy daha alabilmek nekadar zordur bilen bilir bilmeyen kendi bilir kendi çalar kendi oynar :D
İbrahimin Tıc Rs ile zamanında decat+cai li s2k denemişti 2 de 60-65 gibi bastılar 180 e kadar kafaburun gittiler... ..Son dönemde okuduklarımıza bakarak O günden buyana typerlar,rs ler ,rc ler 5 er boy hızlandıysa ve s2k lar yerinde sayıyosa sizin s2k ları çok geçmeniz lazım..Deneyin gençler görelim er meydanını:hahaha:
Valla iynn İbo'ya her yazdığı için harfiyen katılmakla beraber araçlara maşallah diyorum
EV RC İbrahim senin kasnaktan sonraki ilk denemen mi ? Kaç derece adv verdiniz senteden ?
Bora emmi sizlerdeki zamana göre 2-3 boy hızlıyızdır
8-10 boy hızlandı RS ler diyen kim ? :)
Selçuk 3 boy bile değildir. 2 boy ya vardır ya yoktur. O da port polishten ve hadi belki benim kabul etmediğim ama sizin ısrar ettiğiniz Türkiye' de sözüm ona artan benzin kalitesindendir :rolleyes: Bu arada belirteyim sizin bugün bulamadığınız 100 Oktanı o zaman biz RS lerde kullanıyorduk çünkü o zamanlar Shell 100 oktan satıyordu :icon_tup:
8-10 boy hızlandılar diyen kim demişsin. Bak çok sevdiğin ve her denemede arabasını kıstas alıp soluğu yanında aldığın sevgili kankan Okan benim EB RS 0-200 konuma ne yazmış :rolleyes: ;
bence şimdikilerle kıyaslama rs ler çok hızlandı :)
39 SS 550 (sadece cai,51mm egsos)
http://www.youtube.com/watch?v=Ss15N23MGUU
sadece 0-180 de 2-3 saniye oynuyo arada
ama ozamanlara göre gene iyi :D
Yani bu ne demek biliyor musun? 0 dan 180 km ye kadar 3 saniyeyi hesapla bakalım sence kaç boy yapacak :) Eh madem bugün Okanın ve senin kullandığınız RS ler stock ve hemen hemen yan yanalar nereden geldi bu 8-10 boyluk fark? :rolleyes:
Bak zamanında çok iyi hatırlarım bizim Utku U RS i ile EZN ile deniyor. EZN yi eski sahibi Engin kullanıyor. Yani sürücü kiloları hemen hemen eşit. Arada 5 kg anca oynar. Sonucu soruyorum Utku 180 e kadar kafa burun sonra EZN kıçına tekme yemiş gibi uzayıp gidiyor diyor :) Ben daha sonra EZN bendeyken sizin stock king dediğiniz ve neredeyse gırtlak yüklü RS lerle yanyana yürüyen Okanla deniyorum. Vtec üstü teke tek bastığımızda 190-200km lere kadar Okan sağ kapımda geliyor. 200 den itibaren 240 a kadar arada temiz 10 boy fark oluyor. Hele hele 2 ye 2 olarak sürücü kilolarını eşitlediğimiz zaman sonuç tam bir fiyasko oluyor :) Okan 150 km yi yanımda göremiyor. Sonuç 20 boya yakın oluyor.
E şimdi nerde bu Okanın bahsettiği 8-10 boyluk iyileşme? :) İşte İbonun da, Kadir üstadın da ve benim de anlatmaya çalıştığımız olay budur. Aslında öyle bir iyileşme yok. Bunun da en iyi kanıtı başka araçlarla yaptığınız denemeler :)
Haa ne zaman gider BA TypeR ayarında bir rakiple dener ve 240 a kadar 2-3 boy gerisinden yürürsünüz o zaman hepimiz deriz ki bu RS ler gerçekten çok hızlanmışlar. Ama inan bana ben hiç zannetmiyorum ki bugün CVK bile BA nın 240 a kadar 2-3 boy gerisinde kalabilsin. Eğer öyle olsaydı Kadir üstad enayilik etmişti White RS e o kadar emek ve para harcamakla. O da yağı, suyu, filtreyi değişir, bujileri temizler gevşeyen civataları sıkar 8 boy kafadan alırdı :D
Şimdi anlatabilmişizdir umarım kendimizi :)
Sportline
02-11-2011, 08:48
RS lerde eskiye göre bi hızlanma bende göremedim belki çok az vardır.
İBRAHİM_MEY_GTİ
02-11-2011, 08:54
Valla iynn İbo'ya her yazdığı için harfiyen katılmakla beraber araçlara maşallah diyorum
EV RC İbrahim senin kasnaktan sonraki ilk denemen mi ? Kaç derece adv verdiniz senteden ?
evet abim kasnaktan sonra ilk denemem ahm performans gerekli bilgiyi görürse yazcaktır...