Orijinalini görmek için tıklayınız : S13 üm war ustam yok :(
ertan333
01-11-2011, 00:24
Kısa süre önce aldığım s13(BAM 33) ümü istediğim dış görünüşe kavuşturdum turboyu revize ettirdim. Fakat arabanın söyle bir sorunu ortaya çıktı ( revizeden sonra monifolt contalarida degisti) giderken yada dönerken yada parkedereken debriyaja bastığımda araba ya stop ediyor yada kilpayi stop etmekten donüyor bilen anlayan arkadaslardan ricam sizce neden böyle bir durum oluşur yada şuraya git baktir diyebilceginiz bir yer warmi
vakum hatlarını kontrol edin , maf ın kablolarını kontrol edin.
rölanti motorunun kablosu takılı mı(emme manifoldunun sağnda ortada
bir de gaz kelebeğinin altında büyükçene bir soket vardır siyah bir kutunun üzrinde onu da kontrol edin
bostancida jdm works mustafa ile irtibata geçebilirsin ya da bostancı sanayide yahyalı otomotivde ali ustaya gidebilirsin.
ertan333
01-11-2011, 00:35
Bujilerden olabilir dedi bir usta fakat elletmedim sizce bujiden böyle bir problem olabilir mi
elletmekten korkma ertanım bujiden bişey olmaz bakılsın aklında kalmasın
ateslemeyle ilgili olsa sürekli yada belli bir devirde yapar .. Aracın rolanti tutturamıyor o görünüyor..
uğraşamam ben diyorsan can zaten adresleri söylemiş.
bujiden olacağını sanmıyorum
ertan333
01-11-2011, 00:39
Bahcesehirdeyim mümkünse Avrupa yakasında warmi bilen eden? diceksiniz yer söylüyoruz beğenmiyorsun ama vaktim çok olmuyor 7/24 çalışınca
ertan333
01-11-2011, 00:41
Aynen öyle rolanti tutturamiyor ya giderken problem yok ama can sıkıyor iste trafikte
ertan333
01-11-2011, 00:43
Faruk abi ama iyiki seni dinlemisim renk çok iyi oturdu be :p ins jantlarid beğenirsin
dostum ihitmalleri söyledim , kendin kontrol edebiliyorsan bir dene , intercooler hattında kaçak varmı, eksik kelepçe var mı bağlantıda , mafla turbo arası düzgün bağlı mı bir kontrol edebilirsin 10 dk nı almaz bu söylediklerim.
avrupa yakasında nissan servisi bilmiyorum mfakat maslakt atatürk sanayii de elbet problemi çözecek birileri çıkar
ertan333
01-11-2011, 00:49
Ozaman su koku olayinida söyleyim icimde kalmasın giderken içeri koku geliyor sanırım senin dediğin yerlerle alakası war ben iyice bı kurcalayim Saol can ve spawn teşekkür ederim
Conqueror
01-11-2011, 01:54
s13 hakkındaki konuları görmek çok sevindirici. Yakında s13 bilgi paylaşım konusu açılsa mükemmel olur
Ertan, yolun düşerse uğra bana, halledeyim sorunu.
arkadaşım merhaba.
rolantu duzenleyicini bir kontrol etmeni tavsiye ederim. bu şekilde bi olay başıma gelmedi ama bi kontrol ettirmende yarar var.
bir S13 sahibi daha cıktı vay arkadaş hergun sayı artıyor :D:D:D
tşk
Rıdvan.
ertan333
01-11-2011, 10:45
Hayallerimin arabasıydi benim icin s13 herkes Alma dedi ben aldım uğraşma sat dediler uğraştım maddi gücüm el verdikcede güzelleştirmek istiyorum İnşallah deger
bam sahiplenmiş demek hayırlı olsun : ) kağıthanedeydi baya duzgun duruyodu
ertan333
01-11-2011, 19:10
Allah razı olsun daha iyilerine inşallah herkes nasiP olur şansıma kötü çıkmadı ama ufak tefek seyler oluyor illaki
bam sahiplenmiş demek hayırlı olsun : ) kağıthanedeydi baya duzgun duruyodu
tam işleri bitsin ertan fotoğraflarını paylaşır tam bomba olarak çıkacak az kaldı eski bam yok artık
tam işleri bitsin ertan fotoğraflarını paylaşır tam bomba olarak çıkacak az kaldı eski bam yok artık
siz bu kdr iddali soyleyince merak ettim cidden son halinin resimlerini bekliyorum :)
rölanti kontrol valfidir.
söküp temizlenince kendine gelecektir.
bujıden olamaz genel performansa yansır rolantıden yapar % 80
ertan333
01-11-2011, 20:51
Faruk abi idiaali olmuş be:) ama benim icin en güzel s13 kusur mu illaki wardir 20 yasında onuda mazur görmek gerekir
bence de vakum hortumlarından gibi geldi küçük bi kaçak bile çok değiştiriyor arabayı
içeriye koku gelmesi ise nasıl bi koku geliyor egsoz dumanı gibi mi yanık gibi mi egsoz dumanu gibiyse egsoz manifoltunda veya alt borularında kaçak olabilir oralara bi baktır
akbaba78
02-11-2011, 10:48
rolanti valfidir buyuk ihtimalle temizlenirse duzelir;)hayirli olsun bu arada ;)