PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 28ee106 & 35 rt 741

cffsymbol
01-11-2011, 00:55
28 EE
kapak taşlama
ince conta
Timing
filtre
51 lik düz boru egsoz

35 RT
chip
filtre
egzoz
düz boru
CRM timing
Kapak taşlama
sanayi tipi son susturucu

videolar 28 EE 106 içinden çekilmiştir ..

28 ee 106 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/28-ee-106_2331863.htm)

28 ee 106 2 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/28-ee-106-2_2331864.htm)

28 ee 106 3 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/28-ee-106-3_2331865.htm)

28 EE 106
01-11-2011, 00:58
ruyalar gercek oldu ee rt yı gectı :D

SEÇKİN172
01-11-2011, 00:59
kanka öyle bi yaşmışsınki speckleri sanki ee 106 da filtre egzoz yokmuş gibi :):)

cffsymbol
01-11-2011, 01:00
kanka öyle bi yaşmışsınki speckleri sanki ee 106 da filtre egzoz yokmuş gibi :):)

senimi kırcam kanka unutmuşum :)

kolaylı
01-11-2011, 01:02
Hay Masallah Beee Bekledıgıme Degmıs Masallah Canlarım Benım EE Ne Guzel Gıdıyor Allah Nazarlardan Korusun :)

Durusu Olsun Gıdısı Olsun Kusursuz Kanka..

SEÇKİN172
01-11-2011, 01:02
senimi kırcam kanka unutmuşum :)

:):) maşalalh araçlara

28 EE 106
01-11-2011, 01:03
Hay Masallah Beee Bekledıgıme Degmıs Masallah Canlarım Benım EE Ne Guzel Gıdıyor Allah Nazarlardan Korusun :)

Durusu Olsun Gıdısı Olsun Kusursuz Kanka..

eyvlah kanka bnde durusna hastyım bu EE nın:)

EMD
01-11-2011, 01:04
Maşallah araçlara. :)

mami_makinen
01-11-2011, 01:05
maasallah araclara ...

kolaylı
01-11-2011, 01:06
eyvlah kanka bnde durusna hastyım bu EE nın:)

Ilk Gıresunda Bı Pazar Sabahı Gormustum Petrolde Tertemız EE Yı O Zaman Dedımkı 106 Nın Balkupude Guzelmıs :D
Masallah Kanka Erayda Iken Kullanma Fırsatımda Olmustu Gıdısıde Iyıydı Sımdı Daha Iyı Oldu Sanırım :)

cffsymbol
01-11-2011, 01:06
çok laflar edildi ama yüzümüzü kara çıkartmadı maşşalah EE ye allah gidişine zeval vermesin :)

28 EE 106
01-11-2011, 01:08
Ilk Gıresunda Bı Pazar Sabahı Gormustum Petrolde Tertemız EE Yı O Zaman Dedımkı 106 Nın Balkupude Guzelmıs :D
Masallah Kanka Erayda Iken Kullanma Fırsatımda Olmustu Gıdısıde Iyıydı Sımdı Daha Iyı Oldu Sanırım :)

bnde grsuna gttgımde o petrolde pırıl pırıl yatıodu kanka erayı tebrık ettım gerckten:)

28 EE 106
01-11-2011, 01:09
çok laflar edildi ama yüzümüzü kara çıkartmadı maşşalah EE ye allah gidişine zeval vermesin :)

bak kanka bu sefer vıtes cubugum cıkmadı :) denmekte zarar yokmus fayda varmıs;)

cffsymbol
01-11-2011, 01:11
bak kanka bu sefer vıtes cubugum cıkmadı :) denmekte zarar yokmus fayda varmıs;)

helal olsun harcadığımz benzinlere knka benzncide mutlu bizde :)

28 EE 106
01-11-2011, 01:15
aynen kanka demekkı bı tek benzncıyle ustalar mutlu olmuyomus 2. denemde RT yı gecmek zordu ya cecen abı o zoru bAŞARDIM ben:)

cRc Ramo
01-11-2011, 07:02
maşallah araçlara

ee ye ayrı maşallah:icon_tup:

yaşar
01-11-2011, 07:19
Maşallah kardeşim ayagınıza saglık güzel deneme oldu ;)

Ama ne hikmetse hep 2 korna yada selçuk sayarken 2 de bastınız gaza videoları iyi izlerseniz görürsünüz zaten ayrıca 5 de yol müsait oldu halde ayagınızı gazdan çekiyorsun bütün denemelerde 5 de hep sorun oldu 5 e atıyorsun biraz yürüdükden sonra gaz kesiyorsun bu yakışmadı sana ;)
diger videolarda selçukda vardı o gaz kestigin bütün videolar isterse yükler gerçi yüklemesinede gerek yok orda bu işin duayenleri gördü geçilmek üzere hep bir sıkıntın oldu onu ben gördüm bana yeter :D :D

Arabamızıda gördük sagolasın trafik yoktu kovalamaca yoktu daha saglıklı oldu senin be bizim açımızdan ;)

Alican bak geçtiler beni :D :D :D

RT de hem sanayi tipi son susturucu var hemde egzoz :D :D

Ataşehirde ne oldugunu sayarken alpere 2 defa çip dedim alperde haci senin arabanda 2 tane çip var ben denemem demişti o geldi aklıma :D

Bu arada benim,bizim şeref sandığım arkadaşdan halen özür dilemedim yanlışlık oldu, sen söylersin hakkını helal etsin,yanlışlık bize mahsuz .

Adama diyorum şeref senle kalan bir hesabımız var :)

by_hayali
01-11-2011, 07:44
Maşallah kardeşim ayagınıza saglık güzel deneme oldu ;)

Ama ne hikmetse hep 2 korna yada selçuk sayarken 2 de bastınız gaza videoları iyi izlerseniz görürsünüz zaten ayrıca 5 de yol müsait oldu halde ayagınızı gazdan çekiyorsun bütün denemelerde 5 de hep sorun oldu 5 e atıyorsun biraz yürüdükden sonra gaz kesiyorsun bu yakışmadı sana ;)
diger videolarda selçukda vardı o gaz kestigin bütün videolar isterse yükler gerçi yüklemesinede gerek yok orda bu işin duayenleri gördü geçilmek üzere hep bir sıkıntın oldu onu ben gördüm bana yeter :D :D

Arabamızıda gördük sagolasın trafik yoktu kovalamaca yoktu daha saglıklı oldu senin be bizim açımızdan ;)

Alican bak geçtiler beni :D :D :D

RT de hem sanayi tipi son susturucu var hemde egzoz :D :D

Ataşehirde ne oldugunu sayarken alpere 2 defa çip dedim alperde haci senin arabanda 2 tane çip var ben denemem demişti o geldi aklıma :D

Bu arada benim,bizim şeref sandığım arkadaşdan halen özür dilemedim yanlışlık oldu, sen söylersin hakkını helal etsin,yanlışlık bize mahsuz .

Adama diyorum şeref senle kalan bir hesabımız var :)

kaç yaşında adamsın hala rolling mooling kovalıyosun bırak bu işleri artık :D

yaşar
01-11-2011, 08:05
kaç yaşında adamsın hala rolling mooling kovalıyosun bırak bu işleri artık :D

hahahaha mustafam yemin ederim ben bıraktım o bırakmıyor:hehe::hehe::hehe::D:D:D

Birde video koyayım tam olsun gaz kesilince bizim fatih RT nin sahibi EE nin en eski sahibi,çekimi durduruyor o denemeden sonra yolcu yoluna gidiyor :)

Mustafa şeref nerde şeref ? :D :D

vVOliqPEIjg

yaşar
01-11-2011, 08:54
28 EE 106
kapak taşlama
ince conta
Timing
filtre
51 lik düz boru egsoz

kapak % ?
port polis yazılı değil
SS egzoz yazılı değil

Bak bunlar önemli mevzular :D :D

İşin makarasındayız ciddiye alan varsa öyle muhabbet ederiz bilginiz olsun :):icon_tup:

by_hayali
01-11-2011, 09:01
hahahaha mustafam yemin ederim ben bıraktım o bırakmıyor:hehe::hehe::hehe::D:D:D

Birde video koyayım tam olsun gaz kesilince bizim fatih RT nin sahibi EE nin en eski sahibi,çekimi durduruyor o denemeden sonra yolcu yoluna gidiyor :)

Mustafa şeref nerde şeref ? :D :D

kolay kolay bırakmaz abi o illet peşini :)
valla Şeref nerde bende bilmiyorum abi en son Ataşehir'de görmüştüm :D

İBRAHİM_MEY_GTİ
01-11-2011, 09:19
arasçlara maşallah :)

Ö.öztüRk
01-11-2011, 09:28
2 aracada maşallah. araç Eray'daykn arka koltuklar sökük 2de 50-60 Km'lerde basmaya başladık yolda müsaitti 4'ün sonlarında Km 210Larda gidiyoduk Lan noluyor oglm dedim bu ne kanka km sıkıntı var ama devir doğru demişti :) hala aynımı samet:)

YavuzNaz
01-11-2011, 09:56
2 aracada maşallah. araç Eray'daykn arka koltuklar sökük 2de 50-60 Km'lerde basmaya başladık yolda müsaitti 4'ün sonlarında Km 210Larda gidiyoduk Lan noluyor oglm dedim bu ne kanka km sıkıntı var ama devir doğru demişti :) hala aynımı samet:)

chipsiz 4 te mi 210 gidiyordu.?

cihan-34
01-11-2011, 10:06
maşallah araçlara 5 te sonu görememişsiniz heralde başkan :)

cffsymbol
01-11-2011, 10:22

aynen knka bi sapma var 5sonu nerdyse kadran devrio 20km gbi bi sapma var :D

Selcuk_RoL
01-11-2011, 10:22
Simdi burda 2 tarafta babamin oglu degil yasar abi kendini ssavunamiycak bi adamda degilki ben avukatligini yapiyim? ama samet bu videolari koymakla yanlis yapmissin soyliyim hicbir denemeniz saglikli degil orda arabadan indigimizde sanada dedim 2 tane duzgun deneme var ondada 5 e atinca gaz biraktin bende cekimi var ama oda sonu olan bir deneme olmadigi icin yuklemeye gerek bile duymadim bu videolari izlemedim ama biliyorumki hepsi erken bastigin videolar az cok beni bilen bilir laf olsun diye konusmam neyse onu soylerim bu denemelerin hicbiri bana gore duzgun degil o kadar yol yaptiniz bi adam gibi basamadiniz simdi kimse cok bilmislik yapip bos konusmasin yok 1 saniye erken basmayla ne fark edicek fln diye dragta 1 saniye sure demek neleeeeer demek neleeer neyse ben diycegimi dedim ordaydim ve gordugum bu eger bunun aksini idda edebiliyorsan samet sana diyecek lafim yok

OmeR-FE
01-11-2011, 10:30
Maşallah araçlara.
EE güzel yürümüş.
2 araçta gayet sağlıklı.

judgeGTI
01-11-2011, 10:37
maşallah araçlara bu rt de hala lpg var mı?

Cliosportve
01-11-2011, 10:43
Pejocuları dün gördük
Güzel arabaları var

Yaşar abiyi kızdırmayın :)

yaşar
01-11-2011, 11:05
maşallah araçlara bu rt de hala lpg var mı?

Evet aygaz dan aldım lpg yi öyle denedik zaten benzine alsam geçer giderim ,neyin peşindesin paşam ?

ceco
01-11-2011, 11:12
Evet aygaz dan aldım lpg yi öyle denedik zaten benzine alsam geçer giderim ,neyin peşindesin paşam ?

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

yaşar
01-11-2011, 11:13
maşallah araçlara 5 te sonu görememişsiniz heralde başkan :)
Evet başkan bir türlü olmadı ışıklar söndü araba çıktı tır vardı mami abi sıkıştırdı bir türlü 5 sonunu göremedik :)

Simdi burda 2 tarafta babamin oglu degil yasar abi kendini ssavunamiycak bi adamda degilki ben avukatligini yapiyim? ama samet bu videolari koymakla yanlis yapmissin soyliyim hicbir denemeniz saglikli degil orda arabadan indigimizde sanada dedim 2 tane duzgun deneme var ondada 5 e atinca gaz biraktin bende cekimi var ama oda sonu olan bir deneme olmadigi icin yuklemeye gerek bile duymadim bu videolari izlemedim ama biliyorumki hepsi erken bastigin videolar az cok beni bilen bilir laf olsun diye konusmam neyse onu soylerim bu denemelerin hicbiri bana gore duzgun degil o kadar yol yaptiniz bi adam gibi basamadiniz simdi kimse cok bilmislik yapip bos konusmasin yok 1 saniye erken basmayla ne fark edicek fln diye dragta 1 saniye sure demek neleeeeer demek neleeer neyse ben diycegimi dedim ordaydim ve gordugum bu eger bunun aksini idda edebiliyorsan samet sana diyecek lafim yok
Selçuk ADAMSIN :icon_tup:

Maşallah araçlara.
EE güzel yürümüş.
2 araçta gayet sağlıklı.
Eyvallah ömer kardeşim sağolasın

Pejocuları dün gördük
Güzel arabaları var

Yaşar abiyi kızdırmayın :)
Yokbe kardeşim kızma değil sadece şonu kızıyorum neden gaz kesiyorsun adam gibi deneyemedik taaa bilmem nerenin bilmem neresine kadar gittik geldik :) Selçuk olsaydı direksiyonda kesiciye kadar devam derdi :D kardeşim benim :D :D

EK 648 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/ek-648_2293681.htm)

Tekrar söylüyorum araçların maşallahı var senin EE nin 2 3 4 ortasına kadar çok iyi ama 5 in kötü ben bunu görüyorum benimde 4 sonu ve 5 iyi ama ulaşamadık iyi olan devirlere ;)

Ahmet_28
01-11-2011, 11:21

selçuk bak kardeşim önceki konuda ne yazmışım :)

maşallah araçlara.RT nin nasıl gittiğini çok iyi biliyorum 2. ve 3. viteste rt yi geçemezseniz 4. ve 5. viteste balyoz gibi indiriyor valla:D
bende 106 gti sahibi oldum bi çok 106 da gördük arkadaşlarımızda ama RT nin top speed çok zalım

cffsymbol
01-11-2011, 11:22
specler senn yazdgn specler yasar abi egsozu sen iki kere yazms olablrsin :D

yol cok guzeldi ama 5snu ikire gorduk brinde nasi bi karanliga dustgmzu anlamadk farlr kapalydi goremioduk fari actik yine goremedik bariz erken bastgmz videolri koymadik hani videolri koymkla yanls yaptnz demis selcuk abi ama onceki gunde vtes cbugnn ciktigi video koyulmus bnce o yanlsti hadi onuda gectm bisuru tartsmalr cikti o yanls video yuzundn orda bi denemeden sayilicak bi video bile degilken herkes rt yi savundu tmm senn cevren dha genis olablr ama senin arabni desteklyck cok insan olablr ama eger adalet diyosaniz adaletszlk bi gun once yapildi ;) yinede ayagnza saglk gzel denemler oldu masallhi var ikisinnde.

28 EE 106
01-11-2011, 11:25
böle yazlıacgını blıyodum cunku kımse yenılgyı kbul etmez yada kabullenez yasar abı buygumsun saygım var:) bnmde elımde bı dunya vıdeo var erken olanları koymadım ama nerdyse 10 kere denedk :) bu vıdeo koymakla doru yapmdın dıosun selcuk abı bnım vıtes cubgum cıktı vıdeo koyuldu be:) yşar abı koydgum vıdeo 15 kere denduıık artık yter dedım contalı arbam zaten şiştı dıe sen hala ısrarla deneyelım dıosun ne hıkmetse hep arkamdyken gaz kesmşim ;) EE RT yı gectı:) kımse alınmasın gucenmsın :) ayrıyetten neden hıc önumde vıdeon yok yaşar abım sevıorum senı saygılar:)

CRUEL
01-11-2011, 11:33
106 nmı var derdin var hiçbirinin ne specleri belli ne gidişleri:D

yaşar
01-11-2011, 11:35
specler senn yazdgn specler yasar abi egsozu sen iki kere yazms olablrsin :D

yol cok guzeldi ama 5snu ikire gorduk brinde nasi bi karanliga dustgmzu anlamadk farlr kapalydi goremioduk fari actik yine goremedik bariz erken bastgmz videolri koymadik hani videolri koymkla yanls yaptnz demis selcuk abi ama onceki gunde vtes cbugnn ciktigi video koyulmus bnce o yanlsti hadi onuda gectm bisuru tartsmalr cikti o yanls video yuzundn orda bi denemeden sayilicak bi video bile degilken herkes rt yi savundu tmm senn cevren dha genis olablr ama senin arabni desteklyck cok insan olablr ama eger adalet diyosaniz adaletszlk bi gun once yapildi ;) yinede ayagnza saglk gzel denemler oldu masallhi var ikisinnde.
Özelden mesaj attım plakalar için bir bakıver kardeşim o mesaja ;)
Ben var olanı 2 kere söylüyorum alışkanlık olmuş :D
Dün akşam söyledim o videoları sizin arkadaşlarınız istedi koymamı ben değil ;) burda hem fikir olalım ;)

böle yazlıacgını blıyodum cunku kımse yenılgyı kbul etmez yada kabullenez yasar abı buygumsun saygım var:) bnmde elımde bı dunya vıdeo var erken olanları koymadım ama nerdyse 10 kere denedk :) bu vıdeo koymakla doru yapmdın dıosun selcuk abı bnım vıtes cubgum cıktı vıdeo koyuldu be:) yşar abı koydgum vıdeo 15 kere denduıık artık yter dedım contalı arbam zaten şiştı dıe sen hala ısrarla deneyelım dıosun ne hıkmetse hep arkamdyken gaz kesmşim ;) EE RT yı gectı:) kımse alınmasın gucenmsın :) ayrıyetten neden hıc önumde vıdeon yok yaşar abım sevıorum senı saygılar:)

Evet geçiyorsun kardeşim selçuk da yazmış konuşmaya gerek yok maşallah aracımızı gördük sağolasın tekrardan ayagınıza saglık ( 5 in sonunuda görseydik keşke :) :D

Bende sizi seviyorum kardeşlerim :icon_tup:

PKK nın uyuşturucu gelirine darbe 44 ton uyuşturucu yakalanmış son dakika haberi :D

yaşar
01-11-2011, 11:36
106 nmı var derdin var hiçbirinin ne specleri belli ne gidişleri:D

2 çip 2 egzoz bile oluyor bazen :D :D :D

106 başka alem :) :)

cffsymbol
01-11-2011, 12:07
[QUOTE=yaşar;2737715]Özelden mesaj attım plakalar için bir bakıver kardeşim o mesaja ;)
Ben var olanı 2 kere söylüyorum alışkanlık olmuş :D
Dün akşam söyledim o videoları sizin arkadaşlarınız istedi koymamı ben değil ;) burda hem fikir olalım ;)

gordum abi tmmdr ;)
bizden birinn istycgni sanmiorum ama videolrn konulmasina bsey demiorum eeyle olann konulmasi
olmamis ek yla olanlara eywallah guzel denemelerdi speclerde yazilsaydi baslikta ee nn adi gecmeseydi konu daha gzel olurdu cunku deneme deneme diildi hep ee rt konusldu :)

yaşar
01-11-2011, 12:18
selam arkadaslar adım fatih ee nın ılk sahıbıyım sımdı rt nın sahıbıyım yasr da ıs arkadasımdır ve arkadasları arkadasımdır dun aksam tam bır rezalettı samet kardesım ben bu hareketlerı cahıllıgıne verıyorum ve dun aksam bızımle ızlemeye gelen herkes aynı seylerı dusunuyo emın ol 4 te ve ya 5te gaz kesmek yenımı cıktı yoksa bu arkadaslar yanlısmı bıloyo ama ben yasar a kızıyorum bu konuda cunku sen 2. kornada gazla dın bız arkadayız yasarda gazladı bırakmadı sonra ne yaptın samet kardesım gaz kestın fakat vdıoları ızleyen herkes dıkkat ızlesın rt gecmeye baslarken cekım bıtıyo veya gaz kesılıyo okadar yoldan geldıgın ıcın yasar a sakın bısey deme cocuk cahıl bırak bısey deme kalbını kırma dedım.Bak samet kardesım rt plaka ee yı hersekılde gecer bu aracların ben cıgerını bılırım ama bu ısı bılen arkadaslarla gaz a erken cıkanla veya gaz kesenle degıl bız herzaman heryerde karsılasıcaz araba gecıcem dıye bu hareketlerın yapılması hem hem plakayı hem sahsıyetı karalar velhasıl samet kardes yanlısa dustun neysekı cekımler le kendı kendınızı ele verdınız he bırde son deneme yasar yasar ın koydugu vıdıo onu ben cektım ve yıne rt gercerken gaz kestın yolda arac yok sınırımden kapattım cekım ı sonra yasar ada bısey dıyemedım cunku bırebır sahıt oldum kardes sana bısey daha RT HER CEKIMINDE SENI GECIYO ISTER KABUL ET ISTER ETME HAZMETMEYI BILICEKSIN YADA OGRENICEKSIN AMA KURNAZLIK DEGIL ARABANA PARA HARCAYIP YURUTUCEKSIN HAKKINLA YOKSA BU CAMİADA HOS KARSILANMAZ BOYLE SEYLER

judgeGTI
01-11-2011, 12:31

bişeyin peşinde değilim yalnış anladın üstat;)
daha evvelden niyetli olduğum bi araçtı, gazlı ama güzel araçtır maşallah güzel günlerde binersin inşallah :icon_tup:

GokHan35
01-11-2011, 12:35
rt 97 model bal köpüğü s16 mı baska bi rt mi? =) videoyu acamadım o yuzden soruyorum..

S16
01-11-2011, 12:56
:) EE'Ye maşALLAH ''RT HER CEKIMINDE SENI GECIYO ISTER KABUL ET ISTER ETME HAZMETMEYI BILICEKSIN YADA OGRENICEKSIN AMA KURNAZLIK DEGIL ARABANA PARA HARCAYIP YURUTUCEKSIN HAKKINLA YOKSA BU CAMİADA HOS KARSILANMAZ BOYLE SEYLER'' YANLIŞ Video izledin sanırım burda önde RT nn gittiği video yok ;) 2 de basıyosunuz 3 de çıkamıyosun 4 de çıkamıyosun 5 atsak geçerdim hesabı yapıyorsun kim o kadar sallak ki ? hadi öyle oldu önde bastı zaman basmasaydın nie bastın ? fabrikadaki EE yi çıkaran mühendiside getirsen bu saatten sonra izledimiz videoları değişitiremez ;) herkeze iyi forumlar.

28 EE 106
01-11-2011, 12:59
:) EE'Ye maşALLAH ''RT HER CEKIMINDE SENI GECIYO ISTER KABUL ET ISTER ETME HAZMETMEYI BILICEKSIN YADA OGRENICEKSIN AMA KURNAZLIK DEGIL ARABANA PARA HARCAYIP YURUTUCEKSIN HAKKINLA YOKSA BU CAMİADA HOS KARSILANMAZ BOYLE SEYLER'' YANLIŞ Video izledin sanırım burda önde RT nn gittiği video yok ;) 2 de basıyosunuz 3 de çıkamıyosun 4 de çıkamıyosun 5 atsak geçerdim hesabı yapıyorsun kim o kadar sallak ki ? hadi öyle oldu önde bastı zaman basmasaydın nie bastın ? fabrikadaki EE yi çıkaran mühendiside getirsen bu saatten sonra izledimiz videoları değişitiremez ;) herkeze iyi forumlar.
............

Ahmet_28
01-11-2011, 13:01

eray yakışıyormu kendinden 10-15 yaş büyük kişilerle bu tarz konuşmalar ?

S16
01-11-2011, 13:02
eray yakışıyormu kendinden 10-15 yaş büyük kişilerle bu tarz konuşmalar ?

Abi orda yaşı yazmıyo yazan kişinin ? yaşar abiye bişey yazmadım. küfür etmedim hakaret etmedim ? yanlış bişey dediysem k.bakmayın

Ahmet_28
01-11-2011, 13:24
Abi orda yaşı yazmıyo yazan kişinin ? yaşar abiye bişey yazmadım. küfür etmedim hakaret etmedim ? yanlış bişey dediysem k.bakmayın

fatih en az bizim yaşımızda belkide yaşça bizden büyük.küfür hakaret olmayabilir ama uslüp hoş değil

S16
01-11-2011, 13:26
fatih en az bizim yaşımızda belkide yaşça bizden büyük.küfür hakaret olmayabilir ama uslüp hoş değil

Yaşı yazssaydı ona göre hitap ederdim abi dedim gibi orda yaş yazmıyor .

Pitbull...
01-11-2011, 13:47
Maşallah 2 aracada.

Okan D.
01-11-2011, 13:57
e sımdı ılk vıdeolar ne son yasar abının vıdeo ne ??

life is life
01-11-2011, 14:54
maşallah araçlara..

yaşar
01-11-2011, 14:57
Yaşı yazssaydı ona göre hitap ederdim abi dedim gibi orda yaş yazmıyor .
Timingleri nasıl yatırırsan öyle gider senin 2 3 4 iyidir benim 4 5 iyidir bu işleri sen bilemezsin, kim salak demişsin salak sensin kendi kendini ele verme safff .
Önde bastıgında sende basmasaydın diyorsun biz senin gibi kaşar değiliz kesmiyoruz,ama ayrıca belirtiyoruz, sen anlamazsın kalbin sürekli seviştiginden düzgünlük nedir anlaman uzun sürebilir .
Eray mısın ibomusun ne dikimsin bilmiyorumda sana bu videodan giren çıkan birşey varmı ? samete 10 boy saplamışlar sana diyorsun sameti arıyorsun EE nin videoalrını koy diyen sen değilmisin kaşar ? kaç yaşındasın yavrum sen kaç tane 106 ya bindin ? yürüttügün arabalar neler ?millete knk nbr demekle olmuyor bu işler sokarım dalagına,yazdıgın yazılara dikkat et ben yaşar değilim otur oturdugun yerde 13 e hakandan vadeli aldıgın arabayı 16 ya verince milletin arabasını savunur olmuşsun az biraz daha konuşurusan görmedigin fotolarıda bulur koyarım EE nin,o zaman kim önde kim arkada anlarsın,millete yalakalık yapıpda parça takmıyoruz satmıyoruz emanet almıyoruz koçum biz,paramızı veriyoruz alıyoruz kaşarlık peşinde değiliz adam ol efendi ol ciğerini sökerim senin çok sinirliyim senin bu yazdıkalrına.

Ben fatih .samet sen yaşarın ekledigi viiideo için arabam şişti diyorsun değilmi ? ne şişmesi bizim kullandıgımız kaç tane 106 var kaç tane kullanan 106 cı dostlarımız var senin araç turbolumu şişsin ? 1.vitesde 14 dakka kesicide giden 106 gördüm ben bu memlketde o bile şişmiyor senin araç şişiyor ne kadar ilginç en son video içinde yorum yaz o oraya ama yakışanı yaz ek648 yazdıgını tescil etmedin demekki ek648 de bilmiyor bu işleri .
ilk denemede otobanda ışıklar yoktu farları açtım ama yinede korktum onun için gaz kestim diyorsun ek648 çektigi video dönüşte önüme tır çıktı diyorsun yine gaz kesiyorsun,en sondan bir önceki mami abi beni sıkıştırdı diyorsun,en son video rampa aşagı denedigimiz eklenen videoda geçmeye başladıgımız anda gaz kesiyorsunama gaza erken oturdugun bütün videoları yüklüyorsun,araban gitmiyor demiyorum araban gidiyor maşallah ama yemiyor 5 vitesde devam etmiyorsun sana yol gösterenler kaşarlık ögretmişler başka birşey değil.

OnurK
01-11-2011, 14:59
araclara masallah kazasiz belasiz videolari izleyemiyorum. Ama yorumlara bakildiginda sikintili denemeler olmus sanirim, saglikli denemeler yapilmasi taraftariyim.

yaşar
01-11-2011, 15:04
araclara masallah kazasiz belasiz videolari izleyemiyorum. Ama yorumlara bakildiginda sikintili denemeler olmus sanirim, saglikli denemeler yapilmasi taraftariyim.

sağlıklıdeneme için saglıklı adam olması lazım,bize saglıklı gaz keseni denk geldi.

OnurK
01-11-2011, 15:06
sametle denedim hic oyle bir problem yasamadim aksam eve gittigimde merak ettim videolari bir izleyim.

yaşar
01-11-2011, 15:07
bişeyin peşinde değilim yalnış anladın üstat;)
daha evvelden niyetli olduğum bi araçtı, gazlı ama güzel araçtır maşallah güzel günlerde binersin inşallah :icon_tup:
Başkan sende kusura bakma biraz gergin ortm idre edver

rt 97 model bal köpüğü s16 mı baska bi rt mi? =) videoyu acamadım o yuzden soruyorum..

bal köpüğü s16.

APO
01-11-2011, 15:24
araçlara maşallah...ama yine ortalık karışmış...ALLAH kaza bela vermesin...

S16
01-11-2011, 15:37
Timingleri nasıl yatırırsan öyle gider senin 2 3 4 iyidir benim 4 5 iyidir bu işleri sen bilemezsin, kim salak demişsin salak sensin kendi kendini ele verme safff .
Önde bastıgında sende basmasaydın diyorsun biz senin gibi kaşar değiliz kesmiyoruz,ama ayrıca belirtiyoruz, sen anlamazsın kalbin sürekli seviştiginden düzgünlük nedir anlaman uzun sürebilir .
Eray mısın ibomusun ne dikimsin bilmiyorumda sana bu videodan giren çıkan birşey varmı ? samete 10 boy saplamışlar sana diyorsun sameti arıyorsun EE nin videoalrını koy diyen sen değilmisin kaşar ? kaç yaşındasın yavrum sen kaç tane 106 ya bindin ? yürüttügün arabalar neler ?millete knk nbr demekle olmuyor bu işler sokarım dalagına,yazdıgın yazılara dikkat et ben yaşar değilim otur oturdugun yerde 13 e hakandan vadeli aldıgın arabayı 16 ya verince milletin arabasını savunur olmuşsun az biraz daha konuşurusan görmedigin fotolarıda bulur koyarım EE nin,o zaman kim önde kim arkada anlarsın,millete yalakalık yapıpda parça takmıyoruz satmıyoruz emanet almıyoruz koçum biz,paramızı veriyoruz alıyoruz kaşarlık peşinde değiliz adam ol efendi ol ciğerini sökerim senin çok sinirliyim senin bu yazdıkalrına.

Ben fatih .samet sen yaşarın ekledigi viiideo için arabam şişti diyorsun değilmi ? ne şişmesi bizim kullandıgımız kaç tane 106 var kaç tane kullanan 106 cı dostlarımız var senin araç turbolumu şişsin ? 1.vitesde 14 dakka kesicide giden 106 gördüm ben bu memlketde o bile şişmiyor senin araç şişiyor ne kadar ilginç en son video içinde yorum yaz o oraya ama yakışanı yaz ek648 yazdıgını tescil etmedin demekki ek648 de bilmiyor bu işleri .
ilk denemede otobanda ışıklar yoktu farları açtım ama yinede korktum onun için gaz kestim diyorsun ek648 çektigi video dönüşte önüme tır çıktı diyorsun yine gaz kesiyorsun,en sondan bir önceki mami abi beni sıkıştırdı diyorsun,en son video rampa aşagı denedigimiz eklenen videoda geçmeye başladıgımız anda gaz kesiyorsunama gaza erken oturdugun bütün videoları yüklüyorsun,araban gitmiyor demiyorum araban gidiyor maşallah ama yemiyor 5 vitesde devam etmiyorsun sana yol gösterenler kaşarlık ögretmişler başka birşey değil.

Laflarına dikkat et o laflarını yediririm sana . aklında olsun sen ne kim OLDUN BENİM DİKİMDE OLMAZ sökerim s... rmli konuşma varsa o kadar daşşak sende gel sök büyüklünü bil agzında çıkanı kulaın duysun duymassa açtırırım senn oo kulaklarını yaşın basın beni alakadar etmiyor bu saatten sonra benden uzak dur . sana bu kadar diyorum benden uzak durki 1000 yıl yaşa .!

yaşar
01-11-2011, 15:48
laflarına dikkat et o laflarını yediririm sana . aklında olsun sen ne kim oldunu ben biliyorum bana öyle sökerim s... rmli konuşma varsa o kadar daşşak sende gel sök büyüklünü bil agzında çıkanı kulaın duysun duymassa açtırırım senn oo kulaklarını yaşın basın beni alakadar etmiyor bu saatten sonra benden uzak dur . sana bu kadar diyorum benden uzak durki 1000 yıl yaşa .!

ibo yazıları yazan fatih ben değilim,bu 1.adam orda ismi yazmış her gireni yaşar abinden bilme ne olur ;)

şimdi dogru bir yorum yap bana cevap hakkı doğsun.Boyundan büyük sıç ama boyundan büyük konuşma...

S16
01-11-2011, 15:56
ibo yazıları yazan fatih ben değilim,bu 1.adam orda ismi yazmış her gireni yaşar abinden bilme ne olur ;)

şimdi dogru bir yorum yap bana cevap hakkı doğsun.boyundan büyük sıç ama boyundan büyük konuşma...

evet yazdıktan sonra düzelttim ben boyumdan büyükte sıçarım boyumdan büyükte konuşurum işi boy hesabına vurmayalım istersen yaşar köse. Bana giren çıkan bişey yok giren çıkan olan burda sinirli sinirli yazıyor . Siz çocukmu korkutuyonuz hayırdır fatih bey seni tanımam etmem ama yanlış adamla yanlış şekilde konuşuyorsun yaşımı sormuşssun yaşım 21 yürüttüm araba 28 ee 106 videoda oldu gibi. Sen şimdi diceksinki lan sen ne sanıyorsun kendini de benmle böyle konuşursun neyine güveniyorsum neyime güvendim düşündürsün seni sana o kadar söylim bu olayı bu boyutta bırakmam bunuda bil beni dinden imandan çıkarma.

yaşar
01-11-2011, 15:59
evet yazdıktan sonra düzelttim ben boyumdan büyükte sıçarım boyumdan büyükte konuşurum işi boy hesabına vurmayalım istersen . Bana giren çıkan bişey yok giren çıkan olan burda sinirli sinirli yazıyor . Siz çocukmu korkutuyonuz hayırdır fatih bey seni tanımam etmem ama yanlış adamla yanlış şekilde konuşuyorsun yaşımı sormuşssun yaşım 21 yürüttüm araba 28 ee 106 videoda oldu gibi. Sen şimdi diceksinki lan sen ne sanıyorsun kendini de benmle böyle konuşursun neyine güveniyorsum neyime güvendim düşündürsün seni sana o kadar söylim bu olayı bu boyutta bırakmam bunuda bil beni dinden imandan çıkarma.

Fatih beyinde telefon nosunu vereyim sana yada sen özelden at bana ben vereyim hangisini istersen onunda sana söylemek istedigi bir kaç birşey varmış şu an telefonda .

28 EE 106
01-11-2011, 16:35
bana kımse bısy ögretmedı abı belkı ögretsydı dha gusel olurdu dha gusel vıtes atardım:) konu nelere gelmıs dıer konuda bnım vtes cubgum cıkıyor RT gectı dıolar nie EE nın vıtes cubgu cıktı demiolar bunlar neden konuşlmyor solyım mı bnı kımse tanımor cevrem genıs dıl sadece bu yuzden ;) hepnıze saygım var ama geclen EE olsaydı bunların hıc bırı olmzdı dımı :) erken basma dıosnuz izleyın bıda bnce son dnemde artık denemyelım dedım bn yaşar abıye duzgun vıtes bıle atmadım :)burda bı emek var EE yuryo belkı daha ıyı yuryor bn yurtemıorum bn satgı duylması lazımken su konuslanlara bakın bu yuzden hıc vıdeo cekme adetım dıl ama bnden habrsız koyulan vıdeoara bakınsana ortada deneme bıle yokken sımdı bu vıdeoları koydum dıe bnmı sucluyum soryorum sıze saygılar:)

by_hayali
01-11-2011, 16:38
gereksiz yere gerginlik yapmayın belki çok klasik olacak ama teneke parçası için kalp kırmaya değmez ;)

28 EE 106
01-11-2011, 16:40
gereksiz yere gerginlik yapmayın belki çok klasik olacak ama teneke parçası için kalp kırmaya değmez ;)

bncede deymez ama bı maşALLAH demeyı cok gorduler EE ye;)

cecen
01-11-2011, 16:41
aynen kanka demekkı bı tek benzncıyle ustalar mutlu olmuyomus 2. denemde RT yı gecmek zordu ya cecen abı o zoru bAŞARDIM ben:)

SAMET kardeş sipeklerini yazarken dogruyaz portpolişın unutma RT kapak taşlama ½10 + ince conta yok birinci denemede bensenin arabaile ilgili bişey demedim sadece sipeklerini yazdım. senin aradbanın sipeklerine bakarsan senin arabanın dahaiyi yürümesi lazım. keşke dörtte bırakmayıp daha uzun beşte deneseydiniz 220 lere kadar daha zevkli ve daha güzel selcuğun dediği gibi. arabana çamur ve MOK atan yok. zoru başardım diyorsun cecenABİ sana ÇEÇENABİ'DEN AFERİM SANA 1 BOYDAHA İYİ GİDERSİN :) :icon_tup:

by_hayali
01-11-2011, 16:42
bncede deymez ama bı maşALLAH demeyı cok gorduler EE ye;)

derler derler onu da derler ufak şeylere takılmamak lazım Samet, onu demeyen adamın maşallahına ihtiyaç yok zaten ;)

cffsymbol
01-11-2011, 16:47
SAMET kardeş sipeklerini yazarken dogruyaz portpolişın unutma RT kapak taşlama ½10 + ince conta yok birinci denemede bensenin arabaile ilgili bişey demedim sadece sipeklerini yazdım. senin aradbanın sipeklerine bakarsan senin arabanın dahaiyi yürümesi lazım. keşke dörtte bırakmayıp daha uzun beşte deneseydiniz 220 lere kadar daha zevkli ve daha güzel selcuğun dediği gibi. arabana çamur ve MOK atan yok. zoru başardım diyorsun cecenABİ sana ÇEÇENABİ'DEN AFERİM SANA 1 BOYDAHA İYİ GİDERSİN :) :icon_tup:

ortada deneme yokken ne specleri yazilicaktiki onceki konuda ki rt nin artilari dha fazla EE icin tatmin edici bi gidis ;)

yaşar
01-11-2011, 16:49
Gençler bu sene tatili nerde yapacaksınız ? :D

ufuck
01-11-2011, 16:53
ÇANAKKALE De abıcm :D truva atına ugrucaz bg alıcaz :D :D MaŞAllah araçlara :):):)

çeçen abı bana sol marspıyer lazım varmı oralarda burda bulamıom :D

denniz9
01-11-2011, 17:24
maşallah her iki aracada ama top speed gidilseydi daha iyi bir sonuç çıkardı...

cffsymbol
01-11-2011, 17:32

tesekkurler uc videonn ikisinde 5sonlari gorudu 210 215 gbi son videoda yasar abi 5e atamadi belli geri dusuo ztn videolar ..

SEÇKİN172
01-11-2011, 17:34
Bence iki ataçta çıksın top speed denesinler dosluk çerçevesin olsun bitsin .
S16 nickli arkadı kınıyorum böyle konuşmalar hiç yakışmıyor.
Maşallah araçlara.

uGuR8505
01-11-2011, 18:05
Masallah ikisinede top speed denenrsebnce daha iyi olr hem sikinti cozulms olsn..

Yasar abi goruselm bi ara ozledik seni..

melih
01-11-2011, 19:15
ahh eski gunler :D

maşh araçlara

SEÇKİN172
01-11-2011, 19:37
ahh eski gunler :D

maşh araçlara

:) neredeee :)

frkblt
01-11-2011, 20:58
Bu ne arkadas yaa sonuc boyleyse dostluk adinda bile kimse denemesin birbiriyle.

28 EE 106
01-11-2011, 22:03

ben 5. vtes sonunu gordum ve kendım bıraktım artık gazı;)

28 EE 106
01-11-2011, 22:06
Bence iki ataçta çıksın top speed denesinler dosluk çerçevesin olsun bitsin .
S16 nickli arkadı kınıyorum böyle konuşmalar hiç yakışmıyor.
Maşallah araçlara.

ben son hızImı gordum seckın kardesım RT gelmesnımı beklim napım:)

seref1
01-11-2011, 22:46
EE 106 gerektıgı gbı yurumus maşALLAH:) dier konuda bı adaletszlık vardı bu vıdeo ile hersy ortada o gun canlı canlı ızledım EE 106 hep öndeydı;)

aLperTunga
01-11-2011, 22:55
ben hiç bişey anlamadım yaşar bu işten..bu işe böyle bi son nokta koyulmaz iki arac gec saatte çıkın yol boşken aynı anda oturun gaza yürüyün yürüyebildiğiniz kadar emin ol o zaman kimsenin bahanesi olmaz.. hiç burdan uzatmaya gerek yok bence ;)

yaşar
02-11-2011, 09:24

Bak arabam şişti bıraktım diyordun tır çıktı diyordun mami abi sıkıştırdı diyordun ne oldu kardeşim şimdi ben sonunu gördüm onun için bıraktım diyorsun ?
Biz yalanmı söylüyoruz gaz kestin dediğinde kesmedim bunlar bahanenndi şimdi sonunu gördüm diyorsun,arabana prim yaptırma için ugraş verme bu camia çok küçük,kalbini kırmak istemem bilgin olsun ,gelmesinimi bekleseydim gibi cevaplar bizi kızdırır kızdırdıgı zamanda hiç iç açıçı mesajlar yazamam bilgin olsun adam gibi denedik ama ben 5 vitesde sürekli gaz kestim bana böyle söylediler böyle egittiler mutlaka bırak yoksa seni topp spedd de geçer rt dedieler onun için mecbur kaldım bıraktım de canımı ye araba için moral bozmaya degmiyor yazdıgın mesajlar moral bozar önünde çok uzun yıllar var daha neleri geçersin sıkıntı yapma o kadar,kişilikden ödün verme yeter .

ben hiç bişey anlamadım yaşar bu işten..bu işe böyle bi son nokta koyulmaz iki arac gec saatte çıkın yol boşken aynı anda oturun gaza yürüyün yürüyebildiğiniz kadar emin ol o zaman kimsenin bahanesi olmaz.. hiç burdan uzatmaya gerek yok bence ;)

Alper yol boştu denedigimizde geç saatdi, sonuna kadar gidecek cesaretli kimse yokki nasıl deneyecegiz ?

Cevaplarınıza dikkat edin yazarken her insanın bir sabrı var mevzuyu dahada uzatmayın ben yumaşatmaya çalıştıkça değişik pozisyonlara sokuyorsunuz mevzuyu.

yaşar
02-11-2011, 09:57
28 ee cocuklar sewınsın 35 rt yı gecmısler ya kendılerınce duayen abıler yasar ın vıdıoyu ızlesınler ben cektım samet rol e baslarken bıle saglıklı yuruyemıyosun akarak gelıyosun be kardesım ama sonuc rt gecmeye baslıyo sen gaz kesıyosun vah vah vah sana samet bunamı sewındınız rt ee herzaman saplar kardes gaz kesmıcek rol e saglıklı baslıcaksın yoksa hep kendını kandırırsın onlada kalırsın
fatih

by_hayali
02-11-2011, 10:13
28 ee cocuklar sewınsın 35 rt yı gecmısler ya kendılerınce duayen abıler yasar ın vıdıoyu ızlesınler ben cektım samet rol e baslarken bıle saglıklı yuruyemıyosun akarak gelıyosun be kardesım ama sonuc rt gecmeye baslıyo sen gaz kesıyosun vah vah vah sana samet bunamı sewındınız rt ee herzaman saplar kardes gaz kesmıcek rol e saglıklı baslıcaksın yoksa hep kendını kandırırsın onlada kalırsın
fatih

bi daha denemek istemeyen varmı? hani ben daha denemem diyen?
çokmu zor, bi kez daha deneyin ne gerek var mevzuyu uzatmaya ben denediğim adamla 10 kere daha denediğimi bilirim çok zor olmasa gerek :icon_tup:

mami_makinen
02-11-2011, 10:49
bu konuya yorum yapacaktım ama mıllet yasarla eskı arkadas oldugum ıcın yasarı savundugumu zanneder dıye yorum yapmadım ..o aksamkı denemerde cogu kez ee plaka erken gaza bastıı onada soyledım zaten aynı anda gaza basıp devam ettıklerınde rt plaka 4 sonu yanına gelıp gececekken ee gaz kestı mazeretı ıse yol karanlık oldu ama yolumuz mahmutbey catalca arası paralı yoldu saatte gece 1 ıdı yanı burda kımseyı kırmak veya ıncetmek ıcın yazmıyorum gorduklerımı yazıyorum sonucta ıkı aracta 106 ...

yaşar
02-11-2011, 12:19
fatih
Fatih kendine bir üyelik aç ne olur senin yüzünden ban yiyecegim :) :D
Nickinde 4 biter 5 başlar olsun :D

bi daha denemek istemeyen varmı? hani ben daha denemem diyen?
çokmu zor, bi kez daha deneyin ne gerek var mevzuyu uzatmaya ben denediğim adamla 10 kere daha denediğimi bilirim çok zor olmasa gerek :icon_tup:
Bizim öyle bir sıkıntımız yokki mustafa beni geçiyorsa 5 sonundada geçer sonuç önemli olan bırakmak yakışmıyor bunu anlatmaya çalıştık ama anlatamadık,kimse yogurdum ekşi demiyor :) ;)

bu konuya yorum yapacaktım ama mıllet yasarla eskı arkadas oldugum ıcın yasarı savundugumu zanneder dıye yorum yapmadım ..o aksamkı denemerde cogu kez ee plaka erken gaza bastıı onada soyledım zaten aynı anda gaza basıp devam ettıklerınde rt plaka 4 sonu yanına gelıp gececekken ee gaz kestı mazeretı ıse yol karanlık oldu ama yolumuz mahmutbey catalca arası paralı yoldu saatte gece 1 ıdı yanı burda kımseyı kırmak veya ıncetmek ıcın yazmıyorum gorduklerımı yazıyorum sonucta ıkı aracta 106 ...
2 araçda 106 lakin biri başlayınca biri bitiriyor :)

Ayrıca mami de böyle yazıyorsa söyleyecek birşey oldugunu düşünmüyorum .

Eger denemek isteyen olursa deneriz ,suat ustaya gittigimizde R yi kırmış atmış,bize lazım olmayacagı için :) :icon_tup:

GokHan35
02-11-2011, 12:45
Maasallah araclara,videoları şimdi izleyebildim..rt izmirdeki kalıbından komple sıyrılır umarım ki sıyrılacaktır da sizin gibi bilincli, deyim yerindeyse eski 106 cıların elinde, en basiti suki suat abimizin elinin degmiş olması bile yeterlidir :)

28 EE 106
02-11-2011, 12:49
1cı öle saplardı flanlı konusmalar hıc hos dıl;) mamı abı bnım 5 attgım hep bellı vtes seslrnı dınlersek :) artı yasar abım 2 kornada bastın dıorsun kornamı var ortada selcuk abı saydı bn bastım 2. vıdeoda dhada gdyodum jandardama arbsı var dıe gazı bıraktım belkı fark dah aıyı oucktı he;) sen benım EE me vıdeo cekıp koydun ya abı bn senın RT kısa bı fıl cektım izledıkcete hosuma gdyor saygılar:)

yaşar
02-11-2011, 13:06
1cı öle saplardı flanlı konusmalar hıc hos dıl;) mamı abı bnım 5 attgım hep bellı vtes seslrnı dınlersek :) artı yasar abım 2 kornada bastın dıorsun kornamı var ortada selcuk abı saydı bn bastım 2. vıdeoda dhada gdyodum jandardama arbsı var dıe gazı bıraktım belkı fark dah aıyı oucktı he;) sen benım EE me vıdeo cekıp koydun ya abı bn senın RT kısa bı fıl cektım izledıkcete hosuma gdyor saygılar:)

Biz sana sellektör yapıyorduk sen gaza basıyorsun yavaşla diyoruz selçukla ilerde durduk niye basıyorsun ilerde jandarma var diyoruz ne jandarması ben görmedim demedinmi samet ? şimdi jandarma vardı bıraktım o yüzden diyorsun ?
Sen bu videolarla egleniyorsan iyi eglenceler kardeşim eglenmek istersen EE nin çok güzel resimleri var tech ailesi olarak yüklerim hep beraber egleniriz,cahil cahil konuşma. :icon_tup:
EK648 neden 2 dediğimde basıyorsun samet diyor cevap vermiyorsun,burda herkez aynı şeyi konuşuyor sen lafı nerenden anlıyorsun canımı sıkıyorsun samet kardeşim bak kardeşim diyorum son limitlerdeyim .

Burda laf sokmaya çalıştıgın adamlar insanlar seninle zamanında aynı duyguları yaşadı bizde o evreden geçtik ama şu an senin bulundugun duruma kendimizi hiç sokmadık,klavyeden yazmak değil burda yazarsın yüzümüzü gördüğünde abi nasıl dersin bu işler böyle bizde çok kızıyoruz sonra bir bakmışsın yine sohbet muhabbet bu işi uzatma niyetindeysen hiç sıkıntı yok ben zaten 5 sonuna hastayım .

Bilmedigin tanımadıgın kimse içinde kırıcı söz söyleme sen küçüksün her zaman susmak zorundasın bu böyle geldi böyle gider,forum işi böyle ama yok ben farklıyım dersen sen bilirsin...

Konuştugun adamların evveliyatına bak kaç tane 106 nın ırzına geçmişler kaç kişiye geçilmişler kaç kişiyi geçmişler neler yapmışlar neler yapmamışlar yaptıkları araçların durumu ortada,tanıdık olması gerekmiyor bunları bilmen için.

Mevzu geçme geçilme mevzusumu ? Bu işler para ve ustalıkla olmuyormu ? e o zaman senin beni geçme şansın yok. Mami,nin biri için söyledigi kelimeydi ben kullandım .

yaşar
02-11-2011, 13:11
Maasallah araclara,videoları şimdi izleyebildim..rt izmirdeki kalıbından komple sıyrılır umarım ki sıyrılacaktır da sizin gibi bilincli, deyim yerindeyse eski 106 cıların elinde, en basiti suki suat abimizin elinin degmiş olması bile yeterlidir :)

İzledigin kadar fark yapabildiysek ne mutlu gökhan ;)
Sağolasın :icon_tup:

28 EE 106
02-11-2011, 13:46
kucugum her zaman susmya hakkım mı var:) o zaman tıp yasar abım bıda konusmam ben sen yaz saygı duyarım ben;)

braver
02-11-2011, 14:28
fatih

anlattıgınıza göre 5'in sonunu görmek böyle bişe heralde
106 GTi vs 106 GTi Rolling | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=221035651296667)

melih
02-11-2011, 19:18
ya bu ee nin her denemesinde bişe oluyo ya erken basıyo ya şişiyo ya haraet oluyo

ya bırakın boş bahaneleri ya azcık mantıklı şeyler yazın videoyu izlemedim gerekte yok cunku işi bilen kişiler yorumu yapmış noktayı koymuş.

yapılacak tek şey ıkı araçta duzgun guzel bi saatte cıkar aralarında belli bi km hız anlaşır veya ilk kim 5 vitesi bitirip kesiciye düşerse rol biter

iki araçta guzelce videosunu ceker kadranını ceker aradaıki farkı görüntüler kimse böyle yorumlara gerek duymaz.

neyse yaşar abi azcık sabır eskiden diziler cekiyoduk burakla yeniden başlıyoruz :D seninlede gusel bi dizi cekeriz yaşar köse :) abim

28 EE 106
02-11-2011, 19:25
o zaman izle öle yorum yap;) 3 tane vıdeo var :)

sinan-s
02-11-2011, 19:28
Maşallah araçlara

seref1
02-11-2011, 19:31
RT nın yerınde EE OLSAYDI BU KADR OLAY OLURMUYDU OLMAZDI ;) bırakın bu işlerı adam yurutmus arbasını :) olay olmasının sebebını az duşunun yasar abıyı herkes tanıor;)

28 EE 106
02-11-2011, 19:42
maşallah araçlara

ee ye ayrı maşallah:icon_tup:

eyvlah saolsın kardesım bu olaylardan dolayı teskkr bıle edemdım:)

28 EE 106
02-11-2011, 19:45
Maşallah araçlara

saolsın sınan abı:icon_tup:

melih
02-11-2011, 20:04
o zaman izle öle yorum yap;) 3 tane vıdeo var :)

erken basıp sonra önüme araba cıktı yok şiştim ettim dedin sonrada ben bittim dedin videoları izlemeye gerek yok önce mantıklı bişe yaz. yazdıklarını göre hangisine inanacak insanlar?

ve kimseyi savunuyorum yanış anlaşılmasın istersen ilk kornada bas beni alakadar etmez unutmaki denediğin insan ilk kez rolle cıkmıyo neyin ne olduğunu bilen insanlar yaşar abi olsun videoyu çeken selçuk olsun yani senin söylediğin havada kalır burdaki çoğu insan için

maşh araçına kötüleyen eden yok zaten yaşar abide beni geçiyo yazmış adam.
dediği ben yanına yaklaşıyorum gaz kesiyo demiş top speed de ne olcak göremedik demiş buda gayet demesi normal değilmi sende olsan top speed de ne olcağını görmek istersin illaki

tekrar söylüyorum senin araçını kötülediğim falanda yok sonuçta emek verip yapmışsın bişeler MAŞH. ama yazdıklarına dikkat etmende fayda var niye dersen kafa karıştırıyosun tırmı çıktı şiştimi 5 de kesiciye girdinmi yoksa hiç birimi :) yoksa bunlar bi çelişkimi :rolleyes:

mstfcn28
02-11-2011, 20:11
5 te RT yürüyor,ilk kafayı çıkaran EE...

28 EE 106
02-11-2011, 20:11
en az 10 dan fazla dendık hepsıde oldu;) o ınsanları bn eskı tanıorum merak etme:) kafa karsıcak bsı yok vıdeo ızle hepsı sılınır kafandan;) tahmınen EE nın 5 kc km hıza kavustgunu bıle anlarsın vıdeorda;)

melih
02-11-2011, 20:17
hayrlı işler sana bilader

cffsymbol
02-11-2011, 20:27
rt nn bukadr yandasi olduktan sonra aradaki fark 20boyda olsa sirti yere gelmez sametim bosuna parmaklrni yorma ;) olay kapansin diosunz ama halaaa ortalgi kizistrck tahrik edicek cumleler kullanan insanlr var madem coluk cocuk bu denedgnz adamlar neyini kaale aliosnz susun bitsin siz konustkca uzar bu mevzu yasiniz buyuk olablr ama ettgnz tehdit msjlri hic yasiniza uygun diil buarada ;)
bu is madem paraya ve ustaya bakio keske 5in disindki viteslerde iyi olsaydi konustrmasaydnz bu cocklari.

28 EE 106
02-11-2011, 20:38
rt nn bukadr yandasi olduktan sonra aradaki fark 20boyda olsa sirti yere gelmez sametim bosuna parmaklrni yorma ;) olay kapansin diosunz ama halaaa ortalgi kizistrck tahrik edicek cumleler kullanan insanlr var madem coluk cocuk bu denedgnz adamlar neyini kaale aliosnz susun bitsin siz konustkca uzar bu mevzu yasiniz buyuk olablr ama ettgnz tehdit msjlri hic yasiniza uygun diil buarada ;)
bu is madem paraya ve ustaya bakio keske 5in disindki viteslerde iyi olsaydi konustrmasaydnz bu cocklari.

bu boy farkından sonra böle konuşanlar normal :)kardsım yok erken bastı yok 5 te gelıodum yok gaz kestı 2 3 4 ün nerde bn hep 5 e attım RT bırakan bu işlerı 2.vteste oturduk gaza cıkarsaydı kafayı 3. vteste cıkarsaydı 4 vıteste neden gerıdeydı RT mami abı bıle dedı EE nın 4 ü FLN IYI TIRMANIYO DIE selcuk abı samet daha ıyı vtes attı yasar abıden dıe yalanmı bunlar;)

seref1
02-11-2011, 21:11
EK 106 yla uğraştık yaptık kosturduk yuruttuk stock dğl die inandıramadık ya bu ee'nin mevzusuda uzar gider.ben top speed'de kıçı kırık corsamla uğraşsam az bucuk gcerim stock 106yı. ama 10 dkka sonra gelir gecerim. top speede hızlı çıkmak değilmi önemli olan buyuklerimz söylesin madem öyle? ben 5'in sonuna depar atarak cıkıcam arkamdan gelen araba doldura doldura gelicek blki yarım boy gecicek sonra geçti olucak. o arabanın 5'i sağlamsa ee'nin 2si 3u 4u sağlam desek cumlede sölerken bile ee gecio bence;)

SEÇKİN172
02-11-2011, 21:12

gerekirse bekliceksin usta :):) yok öyle son hızımı gördüm 5. vites kesiciye kadar :)

cffsymbol
02-11-2011, 21:27
gerekirse bekliceksin usta :):) yok öyle son hızımı gördüm 5. vites kesiciye kadar :)

5kesici ve 106 :D ?

SEÇKİN172
02-11-2011, 21:28
5kesici ve 106 :D ?

imkansızmı diosun cnm peki ?

28 EE 106
02-11-2011, 21:30

oldu bıde 4 lüyu yakıyım beklıyım:D:heyoo: RT gel bnı gec dıe bırakın bu işlerı;)

SEÇKİN172
02-11-2011, 21:31
oldu bıde 4 lüyu yakıyım beklıyım:D:heyoo: RT gel bnı gec dıe bırakın bu işlerı;)

28 ee 106 en hızlımı diosun sen şimdi peki ? :) aynı speclerinde.. :)

28 EE 106
02-11-2011, 21:33

ben en hızlıyım mı dedım nerde yazıyor bu;)

SEÇKİN172
02-11-2011, 21:34

ben en hızlıyım mı dedım nerde yazıyor bu;)

istabul un girişinde :)

28 EE 106
02-11-2011, 21:36
istabul un girişinde :)

yazanlara sormak lazım onlar daha ıyı blıodur seckın kardesım:)

SEÇKİN172
02-11-2011, 21:38
yazanlara sormak lazım onlar daha ıyı blıodur seckın kardesım:)

bende onun için diorum ya yazanlar dogrumu yazdı acaba specklerinin en hızlısımı acaba :):)

cffsymbol
02-11-2011, 21:51
bende onun için diorum ya yazanlar dogrumu yazdı acaba specklerinin en hızlısımı acaba :):)

noldu hizli 106 mi alicaksn kardes arastrmami yapiosun ;)

yeternce mevzu karisik git ortalgi karstrck baska knu bul kndine .anlamiosan videolrda izledgn hiza ve yere kdr onde olan 106 EE 106 ;)

SEÇKİN172
02-11-2011, 22:03
noldu hizli 106 mi alicaksn kardes arastrmami yapiosun ;)

yeternce mevzu karisik git ortalgi karstrck baska knu bul kndine .anlamiosan videolrda izledgn hiza ve yere kdr onde olan 106 EE 106 ;)

ulan ufuk içinden geçerim kanka senin 106 ile :):):):)

cffsymbol
02-11-2011, 22:09
ya olum zaten mevzu almış başını gidio sende biyandan saldırıosun :) bi videonn üstüne bukdr gelinmezki biz senle denerken rslerle 220 230 gördk bn sana dedimmi 260 a kdr sıksak ben seni geçerdim die denedğimz yere kadar konuştk sen 3 boy geçtim dedn bn sesimi çıkarttımmı burdada herkesin izledği ve erken basmann olmadğı videolrda gördüğümz hıza kadar ki hız ortalama 215 220 gbi 106nn sonlrı zatn ee önde gdio okdr :) doğrumu diilmi ?

bide eklemek istedim madem herkes rt yürürdü giderdi dio savunuo bu işin piiri insanda çok burda kimse yaşar ne güzel tünel yapmışsın öyle demio videolrı izlerken ....

SEÇKİN172
02-11-2011, 22:14
ya olum zaten mevzu almış başını gidio sende biyandan saldırıosun :) bi videonn üstüne bukdr gelinmezki biz senle denerken rslerle 220 230 gördk bn sana dedimmi 260 a kdr sıksak ben seni geçerdim die denedğimz yere kadar konuştk sen 3 boy geçtim dedn bn sesimi çıkarttımmı burdada herkesin izledği ve erken basmann olmadğı videolrda gördüğümz hıza kadar ki hız ortalama 215 220 gbi 106nn sonlrı zatn ee önde gdio okdr :) doğrumu diilmi ?

kanka dogru tabi video var zaten :) erken basmış biraz ama olabilir neyse :)
rs mevzusuna gelince kanka vites atamadıgını senin bütün foruma duyurdum:)
zy fl i geçmiştir ama vites atamıştır inanırım dedim bunu sende biliyosun bizim içimizde kötülük yok kanka :) istersen 30 boy geç :) bu konularda en iyi 106 bilen adam olarak süleyman beye sormak lazım.:D:D:D:D:D:D:D

cffsymbol
02-11-2011, 22:19
kanka dogru tabi video var zaten :) erken basmış biraz ama olabilir neyse :)
rs mevzusuna gelince kanka vites atamadıgını senin bütün foruma duyurdum:)
zy fl i geçmiştir ama vites atamıştır inanırım dedim bunu sende biliyosun bizim içimizde kötülük yok kanka :) istersen 30 boy geç :) bu konularda en iyi 106 bilen adam olarak süleyman beye sormak lazım.:D:D:D:D:D:D:D

işte onu diorum bnde kanka o gün ne denediyse nereye kadar denendyse odur yani bizde fl yle denerken öyle yaptık bn hiç bişey demedim :)
süleymna biara geleymde bi 106 bulsn bna olmuyo böyle baksana mevzulra :D

cffsymbol
02-11-2011, 22:20
ayrıca 5 kesici gören bi 106 görmedm duymadım varmı knka :D

SEÇKİN172
02-11-2011, 22:22
işte onu diorum bnde kanka o gün ne denediyse nereye kadar denendyse odur yani bizde fl yle denerken öyle yaptık bn hiç bişey demedim :)
süleymna biara geleymde bi 106 bulsn bna olmuyo böyle baksana mevzulra :D

kanka süleyman tükiyenin en hızlı 106 bizde diodu ulan dedim kimmiş bu dedim bi tanıştır beni sülo dedim bu baktım bizim ufuk oo dedim sülo EK iyidir ama dedim en hızlısı bizde kanka dedim yok dedi :) en hızlı ufugunkiymiş dedi :):) sonra yok moruk ben ufuga sordum dedi en hızlısı sizinkiymiş dio :):):):)

SEÇKİN172
02-11-2011, 22:23

var kanka orjinal şanzumana yakın bi şanzuman ama var..

cffsymbol
02-11-2011, 22:25
kanka süleyman tükiyenin en hızlı 106 bizde diodu ulan dedim kimmiş bu dedim bi tanıştır beni sülo dedim bu baktım bizim ufuk oo dedim sülo EK iyidir ama dedim en hızlısı bizde kanka dedim yok dedi :) en hızlı ufugunkiymiş dedi :):) sonra yok moruk ben ufuga sordum dedi en hızlısı sizinkiymiş dio :):):):)

hahhah süleyman anlar 106 dan o en hızlı diosa doğrudur :D

cffsymbol
02-11-2011, 22:26
var kanka orjinal şanzumana yakın bi şanzuman ama var..

video olmadan inanmam 5 kesici gören 106ya :D

aLperTunga
02-11-2011, 22:39
yaşar sıkmayın canınızı ya..sizde benım gibi yapın en güzeli satıp kurtulmak kimseyle polemiğe girmek zorunda kalmıyorsun :D izliyorum gülüyorum geçiyorum ;)

SEÇKİN172
02-11-2011, 22:44
yaşar sıkmayın canınızı ya..sizde benım gibi yapın en güzeli satıp kurtulmak kimseyle polemiğe girmek zorunda kalmıyorsun :D izliyorum gülüyorum geçiyorum ;)

valla en güzel yorumlardan bitanesi :) rahat speck :) aslında..

34tb9544
02-11-2011, 22:47
video olmadan inanmam 5 kesici gören 106ya :D

Saxo Vts vardı zamanında 5 te 118 lerde kesiciye giriyoduk 13/59 ile neden inanmadın :s

SEÇKİN172
02-11-2011, 22:48
Saxo Vts vardı zamanında 5 te 118 lerde kesiciye giriyoduk 13/59 ile neden inanmadın :s

biz orjinal ve orjinale yakın bi janzumandan bahsedioruz ama :)

34tb9544
02-11-2011, 22:51
Mamimakinenin verdigi um Gti vardı onda kısa falan yoktu oda giriyodu kesiciye orjinal sanziman ile cip filtre eksoz ince conta kapak ile

cffsymbol
02-11-2011, 22:53
kısa şanzumanla olablr ama orjinal şanzumnla sanmıorum

SEÇKİN172
02-11-2011, 22:55
Mamimakinenin verdigi um Gti vardı onda kısa falan yoktu oda giriyodu kesiciye orjinal sanziman ile cip filtre eksoz ince conta kapak ile

bende biliyorum girdigini :) orjinal kendi şanzumanı bile giriyor biraz zor oluyor ama giriyor maşallah 106 gtı ya :) mami abi bazen hızını alamayıp 6. takmaya çalışıyodur ya :)

///Mdrive
02-11-2011, 23:38
İki aracada maşallah güzel yürümüşler EE106'nın sahibini tebrik ederim gerektiği gibi güzel yürümüş, Hak eden kazanmış.. Videolarda gayet net, İki araç sahibinede başarılarının devamını dilerim..

Alper_
02-11-2011, 23:57
yanlış hatırlamıyorsam ek 648 plaka gti 14/60 la 5 kesici yapıyordu :)

SEÇKİN172
03-11-2011, 00:01
yanlış hatırlamıyorsam ek 648 plaka gti 14/60 la 5 kesici yapıyordu :)

o araç bugüne kadar bildigim en cigerli stok 106 gtı yüklü 106 yürüyordu....

Ö.öztüRk
03-11-2011, 00:56
2 aracada maşallah

28 EE 106
03-11-2011, 15:19
2 aracada maşallah

saolsın kardeşim tu 106da varmı yenı bişler:)

Ö.öztüRk
03-11-2011, 20:00
saolsın kardeşim tu 106da varmı yenı bişler:)

farları taktık işte bugün fitremiz gldi KN'de aldık , yarına takılacak kankam gelene kadar herşey hazır:)

eser
03-11-2011, 20:08

benim rolle falan işim yok arada çıkıyorum kendı kendımı tedavi ediyorum 5 kesici görene kadar gazlıorum senın ıcın bır dahaki sefere eger yanıma bırını alırsam video çekerim Ufuk ;)

Ö.öztüRk
03-11-2011, 20:10
benim rolle falan işim yok arada çıkıyorum kendı kendımı tedavi ediyorum 5 kesici görene kadar gazlıorum senın ıcın bır dahaki sefere eger yanıma bırını alırsam video çekerim Ufuk ;)

:) diyosunki abi arada bir çıkarıp 5 kesici stress paçadan akar :D rahatlarsın

28 EE 106
03-11-2011, 20:15
farları taktık işte bugün fitremiz gldi KN'de aldık , yarına takılacak kankam gelene kadar herşey hazır:)

bnde cok merek eyorum orları orj farlar oldukca ıyı durmustur kocaman maşALLAH tu106 ya:)

OnurK
03-11-2011, 20:33

:) kanka ne zaman deniyoruz laf ağızdan bir kere çıkar :p

eser
03-11-2011, 20:41
:) diyosunki abi arada bir çıkarıp 5 kesici stress paçadan akar :D rahatlarsın

aynen kardeşim ben rol işini sevmiyorum,arada bir çıkıyorum otobana giderken gazlıyorum dönüşte dvd açıorum flim izliye izliye sağdan 70 le geliyorum evime

:) kanka ne zaman deniyoruz laf ağızdan bir kere çıkar :p

kanka senle nereye deniyoruz ya AKking lütfen :) koltuklarını tak,arabayada 2 kişi al deneriz :D ahaha

OnurK
03-11-2011, 20:47
aynen kardeşim ben rol işini sevmiyorum,arada bir çıkıyorum otobana giderken gazlıyorum dönüşte dvd açıorum flim izliye izliye sağdan 70 le geliyorum evime

kanka senle nereye deniyoruz ya AKking lütfen :) koltuklarını tak,arabayada 2 kişi al deneriz :D ahaha

Kanka E-5 geliyor aklıma senle gazlarken 306 gti'ya yaptıkların gozumun onunde gc saygılar burdan sağdan dewam ;)

eser
03-11-2011, 20:50
Kanka E-5 geliyor aklıma senle gazlarken 306 gti'ya yaptıkların gozumun onunde gc saygılar burdan sağdan dewam ;)

:D ahahaha kanka b.kunu çıkardım artık UN gibi kullanmaya başlamıştım da GC yi çektim kendimi flim izlemek daha zevkli

Ö.öztüRk
03-11-2011, 20:53
bnde cok merek eyorum orları orj farlar oldukca ıyı durmustur kocaman maşALLAH tu106 ya:)

mustafa çekecek fotoları beraber bi çekim yapacaz EK & TU muhteşem 2li olacak :)

OnurK
03-11-2011, 20:55
:D ahahaha kanka b.kunu çıkardım artık UN gibi kullanmaya başlamıştım da GC yi çektim kendimi flim izlemek daha zevkli

Aynen varya sasırdım kaldım acıkcası o an :icon_tup: konuyu cip etmeyelim :)

ufuck
03-11-2011, 22:56
ESer bız senle denerken ben 5 te kesıcıye gırmemısmıydık :D :D

mami_makinen
03-11-2011, 22:59

Un gri olan 106 mi :D

eser
03-11-2011, 23:02
Un gri olan 106 mi :D

yok be başkan UN clioydu.106 Eski RC 633 şimdi GC 8741

eser
03-11-2011, 23:04
ESer bız senle denerken ben 5 te kesıcıye gırmemısmıydık :D :D

çok oldu olum taa mayısta yapmıştık onu

mami_makinen
03-11-2011, 23:04
yok be başkan UN clioydu.106 Eski RC 633 şimdi GC 8741

Himmmm. Bende bi gri 106 vardi 34 un 9933 o diyosun Zannettim

eser
03-11-2011, 23:06
Himmmm. Bende bi gri 106 vardi 34 un 9933 o diyosun Zannettim

yok yok abi yanlış anlaşılma ;)

28 EE 106
03-11-2011, 23:12
mustafa çekecek fotoları beraber bi çekim yapacaz EK & TU muhteşem 2li olacak :)

EE de olsaydı ıyıydı muhtşem uclu olurdu:)

vtecburac
03-11-2011, 23:55

videoda arkanı çekeceğine kadranı çekseydin ya olm o zaman

vtecburac
04-11-2011, 00:26
yanlış anlamasın kimsede ne RT nin gidişin gördüm nede EE nin
ikisinin sahibinide tanırım yaşar abi iyi biri insandır, arada sırada forumda inceden atar yapar ama:) böyle polemiklerle asla işi olmaz geçme geçilmeyi dert eden bir insan değil, bizimlede çok denedi sağolsun en ufak bir problem yaşamadık.
samet sende yeni yeni rollun tadını alıyosun arabanda çok güzel maşallah umarım gidişide güzeldir en azından öyle duyduk, bildik. Ama senin en büyük hatan çok heyecanlısın heyecanına yenik düşüyorsun, emin ol 1 sene sonra bu konuyu aç ve oku bu yazdıklarına gülmezsen gel yüzüme tükür:)
dolayısıyla herkes yüz yüze mutlaka bakıyor bu forumda, bakacağın yüze sıçma diye bir laf var:) bu şekilde kendine yer edinemezsin, bu tavrın ile daima taraflı tarafsız antipati toplarsın konuştukça batarsın hiç gerek yok bunlara, bazı yazıların gerçekten ilginç ve tahrik edici gereksiz polemiğe girmekten kaçın sametcim. "Büyüğünü Bilen Büyüğününden Büyüktür" yanlışım varsa kusura bakmayın, saygılar...

28 EE 106
04-11-2011, 13:41
abı buygumu bıldım saygı duydum hep:) ama kucgnu bılmedı buyklermız dıer vıdeoya baksna bn bu vıdeorı koydum dıe suclu oldum;) yemın edrım bnı tanırsın az cok yaşr abımıde sevrım eskı tanırım ama bu bna yapılanlar:)

SEÇKİN172
04-11-2011, 16:40
abı buygumu bıldım saygı duydum hep:) ama kucgnu bılmedı buyklermız dıer vıdeoya baksna bn bu vıdeorı koydum dıe suclu oldum;) yemın edrım bnı tanırsın az cok yaşr abımıde sevrım eskı tanırım ama bu bna yapılanlar:)

yaf burda hangi konuda tartışma çıkmamışki burda çıkmasın mümkünü deil :)

sipahi
04-11-2011, 16:46
yanlış anlamasın kimsede ne RT nin gidişin gördüm nede EE nin
ikisinin sahibinide tanırım yaşar abi iyi biri insandır, arada sırada forumda inceden atar yapar ama:) böyle polemiklerle asla işi olmaz geçme geçilmeyi dert eden bir insan değil, bizimlede çok denedi sağolsun en ufak bir problem yaşamadık.
samet sende yeni yeni rollun tadını alıyosun arabanda çok güzel maşallah umarım gidişide güzeldir en azından öyle duyduk, bildik. Ama senin en büyük hatan çok heyecanlısın heyecanına yenik düşüyorsun, emin ol 1 sene sonra bu konuyu aç ve oku bu yazdıklarına gülmezsen gel yüzüme tükür:)
dolayısıyla herkes yüz yüze mutlaka bakıyor bu forumda, bakacağın yüze sıçma diye bir laf var:) bu şekilde kendine yer edinemezsin, bu tavrın ile daima taraflı tarafsız antipati toplarsın konuştukça batarsın hiç gerek yok bunlara, bazı yazıların gerçekten ilginç ve tahrik edici gereksiz polemiğe girmekten kaçın sametcim. "Büyüğünü Bilen Büyüğününden Büyüktür" yanlışım varsa kusura bakmayın, saygılar...

Bravo burak..

5ani5 mk3
07-11-2011, 00:57
3videoyuda izledimm çekim iyi ve anlaşıılır 1 videoda EE erken basmış ama oda 1 sn gibi bişi anlık reflex olablir. ikisinede Maaaşllahhh:)

ledler
07-11-2011, 19:15
İkisinede maşallah EE videolardada yorumlardada oldugu gibi öndee :))

cecen
08-11-2011, 16:03
ÇANAKKALE De abıcm :D truva atına ugrucaz bg alıcaz :D :D MaŞAllah araçlara :):):)

çeçen abı bana sol marspıyer lazım varmı oralarda burda bulamıom :D

ufuk kardeş yök