Orijinalini görmek için tıklayınız : raceland coilover hakkında
1998corsa
01-11-2011, 10:04
herkeze iyi forumlar;
renault clio rs sahibiyim aracımın üzerindeki nam yapımı coillerden memnun olmadıgım için farklı bı ürün alma peşindeyim ama hala ne alıcagıma karar weremedım....
k-tech racing sitesinde raceland markasının ürününü gördüm makul fiyatlı... ama internetten yaptıgım arastırmalarda kendı sıtesınde renoya urun uretmemıs olması, we ınternetten aldıgım bılgıler dahılınde pek ıyı olmadıgını okudum....
techturkeyde de arastırdım sadece 1 kısı war bu konu hakkında guzel bılgı yazan sızce bu urunu almalımıyım yoksa baska bısı bakmaya dwam mı etmelıyım ??????
Temin edebileceğin en ucuz uzakdoğu üretimi coilover. Alçaltma işlemini başarılı yapacaktır ama yoltutuşunda artı yaratacak bir güzellik bekleme. Omassa şaşırma. Olursa sevinirsin :D
Her araç üzerinde farklı olabilir, şimdi onda böyleydi dediğimiz zaman Clio'da nasıl olacağını tahmin edemeyiz. Ama ucuz üründür neticede. Birkaç parçasını kullanıyorum ürünleri dayanıklıdır.
Ben kullandım parasına göre cok memnun kalmıstım.
tüv onaylı güzel bi ürün sertlik ayarı yok sadece alcaklık yükseklik ayarı var sertliği kıvamındaydı yol tutusda ben etkisini gördüm sekme vs yapmıyordu
1998corsa
01-11-2011, 11:37
Yorumun icin saol suan icin isimi grsun nam dan iyi olsun yeter proje kismina grdgmde iyi bisiy almak istyrm ama onun icin brz zmnim war. Ddgm gbi simdilik isimi grsun daha iyi bi yol tutus wersin namdan yeter... Onleri 4,5 arkalari 4 cm basicam. Koni alipta tekrr malzeme dgstrmk icin bosa para wrrmek istemyrm acikcasi
1998corsa
01-11-2011, 11:38
Ben kullandım parasına göre cok memnun kalmıstım.
tüv onaylı güzel bi ürün sertlik ayarı yok sadece alcaklık yükseklik ayarı var sertliği kıvamındaydı yol tutusda ben etkisini gördüm sekme vs yapmıyordu
Hangi aracta kullanmistin acaba birde sertlik konusunda sekme yapmamisi bnm istedgm durum
oZaFaCaN
10-11-2011, 13:09
benım e36 ımda var sertlık rahatsız etmıcekse bence guzel bır urun parasına gore ama cok serttır.
Temin edebileceğin en ucuz uzakdoğu üretimi coilover. Alçaltma işlemini başarılı yapacaktır ama yoltutuşunda artı yaratacak bir güzellik bekleme. Omassa şaşırma. Olursa sevinirsin :D
Her araç üzerinde farklı olabilir, şimdi onda böyleydi dediğimiz zaman Clio'da nasıl olacağını tahmin edemeyiz. Ama ucuz üründür neticede. Birkaç parçasını kullanıyorum ürünleri dayanıklıdır.
Uzakdoğu üretimi değil , variant modeli olarak gayet başarılı koniye göre daha sert ve shock absorbesi mükemmel hem hafif sekme hissi var hemde yol tutuş çok çok iyileşiyor ben 8 9 aydır kullanıyorum gayet başarılı.