Orijinalini görmek için tıklayınız : Alfa mıto qv 200hp vs. Vw rocco tsı 215hp
arkadaşlar merhaba. gece rocco rolling yaptık. duhanla ulaştıgımız nokta şu düşük devirlerde mito önde, yüksek devirlerde ise rocco götürüyor olayı. ama tabi farklı olan cok şeyimiz var. bi kere en başta biri ALFA biri VW, diger durum yazılımlarımız rocco revo chip / mito custom pschiptuning. bu arada rocco 215 hp. mito N modda 205 hp. rolling esnasında mito sürekli D modda idi.benim için en büyük problem ESP malesef. yüksek devirlerde patinajdan ESP cok engellio!!! varılan sonuç :
------ yüksek devirlerde ROCCO
------ düşük devirlerde mito
yani 5 ve 6. viteslerde mito alıyor. daha düşük vitesler başlandıgında sanırsam 4000 çevirene kadar beraberiz sonrasında rocco götürüyor. arkadaşlar sonuç budur.
DUHAN KARDEŞİM YANLIŞIM VARSA DÜZELTMELERİ YAP...
VİDEOLAR GELİYOR... DD
Techturkey.com Post 117
http://www.youtube.com/watch?v=ePLwqpNn27k&feature=feedu
Arkadaslar ilk uzun olan video buyrun
http://www.youtube.com/watch?v=MpJWrihygPw&feature=channel_video_title
Arkadaslar buyrun bu diğer ikinci kısa olan
Techturkey.com Post 127
Shadow_Dancer
01-11-2011, 11:28
Kanka hangi viteste deniyorsunuz?
bu arada ikimizin yanındada birer kişi eşlerimiz var... durango"danda görüntüler gelcek...
Kanka hangi viteste deniyorsunuz?
kardeşim şöle video içinde görcen zaten ben sesli şekilde duhanla anlaşırken vitesleri söylüyoruz.
Revo'nun farkı belli oluyor. Keşke daha sakin yolda deneme imkanınız olsaydı.
vala revo yüksek devirlerde kopuyorrr, benden farkı intercooler, filtresi soguk hava. bide revo chip. viteslerimiz manuel aynı.
Mito Rocco'ya kafa tutabilecek bi sınıfta arabamıydı ya çok şaşırttı beni doğrusu tebrik ederim abim Allah kaza bela göstermesin her 2 aracada..
Shadow_Dancer
01-11-2011, 11:43
Mito Rocco'ya kafa tutabilecek bi sınıfta arabamıydı ya çok şaşırttı beni doğrusu tebrik ederim abim Allah kaza bela göstermesin her 2 aracada..
mito qv yalnız.. :)
Juggernaut
01-11-2011, 11:47
Maşallah araçlara.
Mitolar üstlerde genel olarak zayıf,yazılımlada tam düzelmiyor.Turbo ile oynamak lazım.
Ertug_T.
01-11-2011, 11:51
Guzel olmus masallah :) ne yalan soyleyim biraz daha iyi beklerdim mitoyu ama rocco da saglam gidiyo yapcak bisey yok :)
saol kardeşim, şöle sölim mito QV stock 170 hp / rocco tsi stock 160 hp. yani mito qv modeli tutabilir ;)
Guzel olmus masallah :) ne yalan soyleyim biraz daha iyi beklerdim mitoyu ama rocco da saglam gidiyo yapcak bisey yok :)
vala kardeşim şu bi gerçek roccoyla revo bi araya geldimi cidden sonuç iyi yani bu kaçınılmaz videolardan görüldügü gibi:D tabi işte mitonun temeli iyi stock 250nm 170 hp fakat piyasada rocconun revosu gibi mitonun bagdaştıgı bi chip malesef yok. custom şekilde ulaşabildiğimiz bu. he belki rocco gibi intercooler soguk hava filtre kit uygulasak bi fark gözlemlenebilir.
Boost Up
01-11-2011, 12:30
vala kardeşim şu bi gerçek roccoyla revo bi araya geldimi cidden sonuç iyi yani bu kaçınılmaz videolardan görüldügü gibi:D tabi işte mitonun temeli iyi stock 250nm 170 hp fakat piyasada rocconun revosu gibi mitonun bagdaştıgı bi chip malesef yok. custom şekilde ulaşabildiğimiz bu. he belki rocco gibi intercooler soguk hava filtre kit uygulasak bi fark gözlemlenebilir.
intercooler yok mu yav sizde?:s yoksa büyütücemmi demek istediniz:D
intercooler yok mu yav sizde?:s yoksa büyütücemmi demek istediniz:D
interooler var tabi varda büyütmeden bahsediyorum:D roccoda ek bi cooler daha var:D ama suda var zaten kış ayındayız hava soguk rollingide gece yaptık o yüzden soguk havayla ilgili aramızda cok büyük bi farkın oldugnu düşünmüyorum.
2. Vites 60km/h
scirocco-vs-mito-qv_2331878
3. Vites 100km/h
scirocco-vs-mito-qv_2331879
4. Vites 80km/h
scirocco-vs-mito-qv_2331880
6.Vites 100km/h
scirocco-vs-mito-qv_2331881
arkadaşlar merhaba. gece rocco rolling yaptık. duhanla ulaştıgımız nokta şu düşük devirlerde mito önde, yüksek devirlerde ise rocco götürüyor olayı. ama tabi farklı olan cok şeyimiz var. bi kere en başta biri ALFA biri VW, diger durum yazılımlarımız rocco revo chip / mito custom pschiptuning. bu arada rocco 215 hp. mito N modda 205 hp. rolling esnasında mito sürekli D modda idi.benim için en büyük problem ESP malesef. yüksek devirlerde patinajdan ESP cok engellio!!! varılan sonuç :
------ yüksek devirlerde ROCCO
------ düşük devirlerde mito
yani 5 ve 6. viteslerde mito alıyor. daha düşük vitesler başlandıgında sanırsam 4000 çevirene kadar beraberiz sonrasında rocco götürüyor. arkadaşlar sonuç budur.
DUHAN KARDEŞİM YANLIŞIM VARSA DÜZELTMELERİ YAP...
VİDEOLAR GELİYOR... DD
Techturkey.com Post 117
Aynen kanka dediğin gibi ;) Düşük vitesten ziyede düşük devirle başlandında Mito farkı açmaya başlıyor. Mitonun alt devirleri bariz daha üstün ;)
Allah cümlemize kaza bela vermesin, araçlara maaşallah ...
artık eve gidince bakacağız revo roccoya :)
Shadow_Dancer
01-11-2011, 13:47
siz deneme yapın kankalar :) ben uçarım sorun yok :D
İki aracada maşallah zevkle izledim :)
:D Hayırlı olsun Soner bu arada
Shadow_Dancer
01-11-2011, 13:54
:D Hayırlı olsun Soner bu arada
eyvallah kanka sagolasın :) bi ara toplanalım..
Olur kanka süper olur hemde ;) Timuçin'lede görüşelim ortak boşumuzda yapalım bişiler ;)
sen uç kanka biz senin yerinede basarız:DDD duhan yavrum güzel temiz olmuş cekimler. eline saglık. harbi dedigin gibi 2 kere sen 2 kere ben gecmişim kardeş payı yapmışın ellerine saglık:D
kelalper
01-11-2011, 15:14
rocconun altta yürüyememesinin nedeni supercharger ın yetmemesi. Turbo girdikten sonra yürümeye başlıyor. Supercharger basıncını elleyemediğin için altta stock rocco gibi gidiyor. Sonuçlar normal. Birde havalar soğuk olduğu için cooler etkisi yok diye birşey yok. Cooler büyüdükçe soğutma etkisi artar. Dışarısı 10 derece diyelim coolerın biri 9 litre diğeri 12. Turbodan çıkan sıcak hava 9 litreden daha çabuk geçip gideceği için cooler çıkışında 10 derecelere gelemeyecektir ama 12 litrede daha uzun sürede geçeceği için daha fazla soğuyacaktır.
yusufcan_k
01-11-2011, 16:02
215 hp derken? ne gibi işlemler var üstünde
Eğrilerler ve motor karakteristiğiyle alakalı.. 1.4 turbo bravo 150likler tutunamıyor bile roccoya...Alfa içinde aynısı geçerli olmuş...TSI motor önde olacaktır her şekilde...Lakin şu da war , barbaros bey fazla açma taraftarı değil araçları... uzun ömür olayı :D
215 hp derken? ne gibi işlemler var üstünde
Revo yazılım, Forge intercooler, İtg maxogen cai
iki aracada maaşallah ,,,güzel denemeler ve güzel bi karşılaştırma,paylaşım için teşekkürler,,mitonun daha çok tutunmasını beklerdim aradaki fark 10bg den fazla gibi sonuçlara göre ............
mitoda şunu farkettim yapılan modifiye işlemlerine göre çok ciddi bi performans artışı göstermio. tabi rocco da yapılanlara göre hp artışına bakarsak.
Arasts61
03-11-2011, 18:50
iki aracada maaşallah ,,,güzel denemeler ve güzel bi karşılaştırma,paylaşım için teşekkürler,,mitonun daha çok tutunmasını beklerdim aradaki fark 10bg den fazla gibi sonuçlara göre ............
bence de. ...
Birbirinden güzel iki araç. İkiside bir on sene sonra sağda solda ziyan edilmiş örnekleriyle içimizi acıtacak kadar değerliler. Sorunsuzca binersiniz umarım kazasız belasız.
63owen63
03-11-2011, 21:25
İki araca da maşallah, aile boyu roll olmuş ,iyi eglenmişsiniz:)
mito'yu standart bir scirocco ile denediniz mi?
Ertug_T.
03-11-2011, 22:33
mitoda istenen verimin alınamamasını yeni nesli multiair motor ve şu garip d-n-a olaylarına bağlıyorum :D benim araba hazır olunca aynı speclerde bi roccoyla deneyip görmek isterim valla =)
vala kardeşim benim arac 200hp rocco 215 baya farkımız var yani:D
mito'yu standart bir scirocco ile denediniz mi?
standartlarda zaten mıto onde halıyle. standart rocco 160 hp 240 nm tork , satndart mıto 170 hp 250nm tork. rocco standardı 0-100 km 8.0sn , mıto 0-100km 7,5 sn.
mitoda istenen verimin alınamamasını yeni nesli multiair motor ve şu garip d-n-a olaylarına bağlıyorum :D benim araba hazır olunca aynı speclerde bi roccoyla deneyip görmek isterim valla =)
vala aslında kardeşim su var. barbarosa soyleyipte zorlasan yazılımla dahada uste cıkıcaktır mıto fakat barbaros cogu kısı bılıo zorlamak ıstemıo aracları bana oyle gelıo. sebo abiylede konuştuk custom garage da oda soyluo revo roccoya kafadan 45 hp garantısı verıo sadece yazılımla fakat bu sekılde motoru patlatan rocco pıyasada cok. cunku aracta alt yapı olmadan dırek yazılımla hp yukseltılmesıde cok iyi bir durum olmuyo. bazı mekanik modifiyelerlede desteklemek gerekio örnegın downpipe gibi yada intercooler gibi. ama tabi bizim tsi yada multiair turbolarda oyle ahım sahım turbolar değil yani asırı zorlanmayada pek gelcegni sanmıyorum yada gelsede sonucları agar olabilir.
Birbirinden güzel iki araç. İkiside bir on sene sonra sağda solda ziyan edilmiş örnekleriyle içimizi acıtacak kadar değerliler. Sorunsuzca binersiniz umarım kazasız belasız.
inş kardeşim allah herkese kazasız kırımsız sürüşler versin. ama emin ol duhanla ikmizde araclara ayrı bir titizlik gösteriyoruz.;)